2002-2004 Corolla Menualas

Pradėjo NierKiss, Vasaris 13, 2009, 00:08:54 AM

« ankstesnis - sekantis »

NierKiss

Gal zinote kur butu galima gauti 2002-2004m Toyota Corolla eksplotacijos vadova lietuviu, rusu, arba anglu kalba?

zally

Tie, kurie pamiršta istoriją yra pasmerkti ją kartoti.

Edvatronas

Paziuresiu pas save... man rodos yra, tik ka daryt su ja skanuot..

NierKiss

o tu kur gyveni? as gal gal pemes jei duotum darbe atsisviesciaus mane labiausiai domina paneles visas valdymas klima, laikrodis, temperatura ir visa kita kas ten galima reguliuoti, siaip pas mane dar nerodo lauko temperaturos, arba nera daviklio, arba nezinau kaip paziureti, rodo tik -- kai paspadi ausen temperature.

liepa

Gal zinote kur butu galima gauti 2004 m. Toyota Corolla Verso eksplotacijos vadova lietuviu, rusu, arba anglu kalba?

bladas

liepa

pauliusdd

Daug manualu yra sukelta musu serveryje sklityje "Manualai"
टोयोटा इस बल.

Mantas1146

CitataNierKiss parašė:
Gal zinote kur butu galima gauti 2002-2004m Toyota Corolla eksplotacijos vadova lietuviu, rusu, arba anglu kalba?

Isnarsiau visa interneta ieskodmas 2004 corollos manualo, klubo nuorodose radau viena tinkama taciau ukrainieciu kalba.

Galu gale paskambinau i Tokvila. Ir ka manot?:"Jo, turim tokios makulaturos, jei uzsuksi padavanosim". Taigi esu LABAI dekingas tokvilai uz padovanota 2004 corolla manuala :)

Jei atsirastu daug norinciu, nuskenuociau knyga.

Irma

CitataMantas1146 parašė:

Isnarsiau visa interneta ieskodmas 2004 corollos manualo, klubo nuorodose radau viena tinkama taciau ukrainieciu kalba.

Galu gale paskambinau i Tokvila. Ir ka manot?:"Jo, turim tokios makulaturos, jei uzsuksi padavanosim". Taigi esu LABAI dekingas tokvilai uz padovanota 2004 corolla manuala :)

Jei atsirastu daug norinciu, nuskenuociau knyga.

Kokia kalba manual'as? As irgi dabar ieškau, nes pas mane yra tik vokiečių kalba..

Mantas1146

Anglu kalba.

Tik neturiu dabar kur nuskenuot, pasitaikius pasistengsiu padaryt elektronine kopija.

Irma

CitataMantas1146 parašė:
Anglu kalba.

Tik neturiu dabar kur nuskenuot, pasitaikius pasistengsiu padaryt elektronine kopija.

Na pabandysiu ir aš pasiskambinti į Tokvilą, gal turės elektroninę versiją. Jei jau negausiu - tada prašysiu jei kada turėsit skanuotą variantą -atsiųsti :)