DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

progys

CitataSpakains parašė: Ar jie visgi patį kompą perprogramuoja? Kaip kuro sąnaudos pakito?
Dėl kuro sąnaudų - kolkas nieko negaliu pasakyt, dar tik trečia diena važinėju ir nedideliais atstumais, parašysiu po mėnesio.

O dėl savaiminės regeneracijos - nežinau kaip jie šią problemą sprendžia, jeigu išvis sprendžia :)

tom_cat

Šiandien ir aš įstojau į DPF problemų klubą. programos perrašymas padėjo dviem dienom, po pakartotinės diagnostikos Tokvilos pręndimas keisti DPF t.y. apie 6k pinigų :(.

Tai man dabar aktualus emuliatorius, progys gal gali pasidalinti kontaktais Vilniuje.

progys

Citatatom_cat parašė:
Šiandien ir aš įstojau į DPF problemų klubą. programos perrašymas padėjo dviem dienom, po pakartotinės diagnostikos Tokvilos pręndimas keisti DPF t.y. apie 6k pinigų :(.

Tai man dabar aktualus emuliatorius, progys gal gali pasidalinti kontaktais Vilniuje.

Aš išsiėminėjau Kaune - startline.lt.

Vilniuje kontaktus radau šitame forume ir šitoje temoje -  pirmame puslapyje, rekomendavo S_KULIKAUSKAS:
CitataPas sita 868611086, veiksmas vilniuje, specializuojasi toyotomis. Rekomenduoju.

progys

Dažnai pasirodo pranešimai visokie gasdinantys, kad išėmus filtrą bus blogai ir t.t.  Tad labai įdomu, koks yra stažas Avensis veterano, kuris ilgiausiai važinėja su išimtu DPF filtru ir ar neatsirado kokių problemų susijusių su tuo.

narushnikas

Važinėju jau metus be DPF filtro:) Bet įtariu nebūsiu didžiausias veteranas. Problemų per šį laiką nebuvo.

S_Kulikauskas

Na pas mane po filtro isimimo, per metus islindo dvi problemos. Amartikus ir akuma teko pakeisti. Itariu bus del emuliatoriaus :D .

Spakains

Pasidomejau dar siek tiek. Zodziu butent su 2.2 dcat'ais yr problemu, emuliatoriai tipo kitokie nei paprastiems d4d. Vilniuj cia sake atsaukineja, kas buvo ispjove, deda kitus emuliatorius, nes tipo vistiek dumyja, kaista ir t.t. Bet atseit jau viskas ok ir dabar jau veikia. Su kaunieciais susirasinejau, tai jie tikina kad viskas tikrai ok ir su dcat'ais. Galvoju, gal i kauna paleksiu tuo klausimu. Parasysiu kaip sekes.
P.s. Sorry uz svepla kalba, ipadas padla normalios lt klaviaturos neturi, gausiai nepatogu.

Spakains

Taigi vat. Buvau šiandien pas kauniečius (startline). Išoperavo ir mano d-catui filtrą. Kol kas viskas atrodo ok, iš Kauno parlėkus sąnaudas rodo 5.7, žiūrėsim kaip toliau. Pabandžiau pragazuot - lyg ir nebemeta dūmo. Parašysiu po kiek laiko kaip sekasi. Tikiuosi, kad bus ok.

progys

CitataSpakains parašė:
Taigi vat. Buvau šiandien pas kauniečius (startline). Išoperavo ir mano d-catui filtrą. Kol kas viskas atrodo ok, iš Kauno parlėkus sąnaudas rodo 5.7, žiūrėsim kaip toliau. Pabandžiau pragazuot - lyg ir nebemeta dūmo. Parašysiu po kiek laiko kaip sekasi. Tikiuosi, kad bus ok.

Šaunu! :) Jo parašyk kaip toliau viskas klosis. Pas mane po išėmimo D4D atrodo viskas OK.

Dariusno

o jums uzsidega koks čekas skydelije ar tiesiog DPF'as uzsikisa, o apie tai jokiu ispejimu?

GALLANT

CitataDariusno parašė:
o jums uzsidega koks čekas skydelije ar tiesiog DPF'as uzsikisa, o apie tai jokiu ispejimu?
Gali buti ramus, uzsidegs ir ne viena lempute :)
Beto dar kompas pereis i avarini rezima ir dings trauka.

progys

CitataSTurbo parašė:
Laba diena,su artėjančiom Šventom Kalėdom ir Naujaisiais Metais

manau daug kam pravers si informacija.

http://salditurbo.lt/xenum/in-out-cleane...#more-1222

pasiziurekit video kaip tai veikia

http://www.youtube.com/watch?v=2d4qScFORsw&list=UUaX50WDerxchLEobD2pAUKQ

ir dar vinas variantas kai jau DPF/Fapas pilnai uzsikimses:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=t5J3B9OTiaY

http://www.salditurbo.lt

Tave taip pas su artėjančiom šventėm. Prašau pridėk papildomą informaciją ir neklaidink žmonių su nevykusia reklama.
Kaip minėjai telefonu - šis tavo "plovimo" būdas negarantuoja, kad DPF filtras išsivalys, o kainuoja plovimas nuo 700 LT ir jį reikia atlikti kas metus. Taip man telefonu pasakojai, tad gal taip ir parašyk forume prie savo reklamos?

progys

CitataDariusno parašė:

Užsidega VSC, TRC OFF ir CHECK ENGINE lemputės. Kai sušyla variklis - pereina į vadinamą LIMP mode ir tuomet visiškai nebetraukia mašina.

S_Kulikauskas

Pradziai prasyk kad Modka padarytu priverstine regeneracia, jai po kokio 1000km vel tas pats, tai sveikinsiu istojus i DPF kastruotoju kluba :) .

Spakains

Man tai niekas nedegė, dar galėjau važinėt, tiesiog užkniso kai kievieną dieną regeneraciją darė važiuojant - smirdi pastoviai ir dūmija. Ir rida jau 220, tai pagalvojau kad ilgai nebetemps, ir apsisprendžiau pašalint. Kol kas džiaugiuosi, žiūrėsim kaip bus paskui.

CitataDariusno parašė: