DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Dariusno

na man buvo pora kartu,kad nepatiko dumo spalvike ir smarve is duslintuvo, bet nei trauka pablogejo nei kokios lempeckos dege. prareziau dugnais kaip beprotis ir visi dumai dingo taip ir nesupratau kas cia buvo, beje variklis tuo metu dar nebuvo visiskai isiles na kokie 3-4 km is kiemo buvo nuvaziuoti.

uogieninas

Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

kalava

Citatauogieninas parašė:
Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

As tai i Vilniu pas forumieti Modka vaziavau, Kaune apart Autotojos nezinau. Gal Dyzelvita netoli autoturgaus?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

uogieninas

Pro šalį važiuodamas užvažiavau i Autotoja, tai jie pasakė, kad DPF išdeginimas pas juos kainuoja 300lt ir dar paaiškino, kad dažniausiai efektas tik trumpalaikis. Pasigyrė, kad vien per tas dvi dienas po kalėdų jau du DPF toyotoms pakeitė. Paklausiau kiek tas malonumas kainuoja, gavau atsakymą, kad 4000lt. - smagumėlis....
Tad jei kas Kaune turit variantų kas galėtų paleisti priverstinį DPF išdeginimą, būčiau dėkingas.

diagnostikas

jei kaune nerasi, vilniuj uz 150 galiu padaryt. siaip tas trumpalaikiskumas kiekvienam skirtingai. kitiem ir porai metu gerai

kalava

Citatadiagnostikas parašė:
jei kaune nerasi, vilniuj uz 150 galiu padaryt. siaip tas trumpalaikiskumas kiekvienam skirtingai. kitiem ir porai metu gerai

Hmmm, Modka ar ne 50Lt eme uz regeneracija...

S_Kulikauskas

Nu jo ir as pagalvojau, kad reiks ir man laideli nusipirkti :) . 3-4ios regeneracijos ir atsipirkes :) , jai tokiom kainom.

kalava

Citatauogieninas parašė:
Pro šalį važiuodamas užvažiavau i Autotoja, tai jie pasakė, kad DPF išdeginimas pas juos kainuoja 300lt ir dar paaiškino, kad dažniausiai efektas tik trumpalaikis. Pasigyrė, kad vien per tas dvi dienas po kalėdų jau du DPF toyotoms pakeitė. Paklausiau kiek tas malonumas kainuoja, gavau atsakymą, kad 4000lt. - smagumėlis....
Tad jei kas Kaune turit variantų kas galėtų paleisti priverstinį DPF išdeginimą, būčiau dėkingas.

Nu tai lieka www.starline.lt ( ar koks ten) Kaune - DPFkasstracija su emuliatoriaus statymu uz  ~1000 lt.
Galima pasiklausineti forumieciu, kurie jau tai dare

katana7

Citatakalava parašė:

Hmmm, Modka ar ne 50Lt eme uz regeneracija...
ankščiau darydavo už 100 lt. Kiek dabar nežinau.

diagnostikas

yra skirtumas kaip kas daro. kai uz 50 lt padaro tai ir gaunasi trumpalaikis rezultatas. garantijos savo valymui duoti negaliu, bet kol kas kiek kam dariau, dar niekas negrizo.

kalava

yra skirtumas kaip kas daro. kai uz 50 lt padaro tai ir gaunasi trumpalaikis rezultatas. garantijos savo valymui duoti negaliu, bet kol kas kiek kam dariau, dar niekas negrizo.

gi darai programine, o ne mechanine regeneracija. Tai ka galima padaryt gudriau su tokiu paciu softu?! Stipriau mygtuka nuspaust "clean dpf" ? :)
Nebent skiriasi softas ir algoritmas.
P.s. as pats esu programeris, tad man idomi softo esme, ir kas gali itakot, kad tavo daroma programine regeneracija geresne uz konkurento programine regeneracija.
"geresne" sprendziu is didesnes kainos ( nelyginant su dileriais)

diagnostikas

tikrai ne. savu metodu tikrai nezadu visai skelbti, bet darau ne tik programiskai, o su mechaniniais papildymais. o ir programiskai darant yra skirtumas kaip tai daryti, atsizvelgiant i ismetimo sistemos temperatura ir variklio darbo rezima ;)

katana7

Citatakalava parašė:

gi darai programine, o ne mechanine regeneracija. Tai ka galima padaryt gudriau su tokiu paciu softu?! Stipriau mygtuka nuspaust "clean dpf" ? :)
Nebent skiriasi softas ir algoritmas.
P.s. as pats esu programeris, tad man idomi softo esme, ir kas gali itakot, kad tavo daroma programine regeneracija geresne uz konkurento programine regeneracija.
"geresne" sprendziu is didesnes kainos ( nelyginant su dileriais)
Diagnostiko kaina didesnė net už oficialaus atstovo pvz. Sovli (Šiauliai) 120 Lt, Solorina (Klaipėda) 150 Lt.

uogieninas

Manau, kad važiuosiu rytoj į startline, kad amputuotu.... nekenčiu šūdinai veikiančių prietaisų:@ Sugalvojo blyn ekologišką mašiną su tais nesamoningais DPF....

diagnostikas

Citatauogieninas parašė:
Manau, kad važiuosiu rytoj į startline, kad amputuotu.... nekenčiu šūdinai veikiančių prietaisų:@ Sugalvojo blyn ekologišką mašiną su tais nesamoningais DPF....
nu o vilniuj kokios kainos? 300. tai gal nelyginkim vilniaus ir kitu miestu kainu. cia kaip zinia viskas brangiau