DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Tai gi niekas nesako, ar tikrins DPF filtrus. Tikrins tik katalizatorius su termometru. Pakels masina ir matuos temperatura iki katalizo ir po

Venza

CitataMnDs parašė:
neisivaizduoju kaip patikrins :) nes katalizatorius yra salia dpf, tik arciau variklio. nes man kai isdauze dpf, toliau parode katalizatorius kur randasi, tai idomu kaip pamatuos temperatura pries katalizatoriu.
Labai paprastai,pasijungs diagnostini laida ir kompas viska parodys :)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Bemsas

Diagnostini laida jungs masinoms nuo 2008.06 berods

MnDs

Citatabemsas parašė:
Tai gi niekas nesako, ar tikrins DPF filtrus. Tikrins tik katalizatorius su termometru. Pakels masina ir matuos temperatura iki katalizo ir po
tai man idomu i kuria vieta pries katalizatoriu gali ikisti ta termometra, jei nenaudos diagnostikos laido

Bemsas

CitataMnDs parašė:
Citatabemsas parašė:
tai man idomu i kuria vieta pries katalizatoriu gali ikisti ta termometra, jei nenaudos diagnostikos laido

O apie termometrus ,kurie matuoja per atstuma girdejai ?

S_Kulikauskas

Nu maniske 2008.11, bet TA dar tik po pusmecio, pradzioje vaziuosiu nieko net neziurejas, paziuresiu ka pasakys, o veliau pasakysiu kaip praejau :) , nes net neabejoju kad kaskaip praeisiu :) .

MND

ejom tas TA ir eisime toliau sekmingai :D

MnDs

Citatabemsas parašė:
CitataMnDs parašė:
Citatabemsas parašė:

O apie termometrus ,kurie matuoja per atstuma girdejai ?

Pirometras turi tureti tiesiogini matomuma su matuojamu objektu, o IR bangos tikrai kreivai nesklinda, tikeciau kad su termopora galetu matuoti, bet ir to esme ta, kad geriausiu atveju tik pro kapoto virsu matuotu temp pries katalizatoriu, o ne is apacios :)

Bemsas

Tai pakeli pamsina ir yra tiesioginis matomumas katalizatoriaus. Jis juk ne uzdengtas.

virmas

Venza

Aplamai kazkoks pasityciojimas :@ .Juk taip paprasta suzinot ar katalizatorius yra ar ne : pamatuot ismetimo dujas ir viskas aisku.Kuria,buria kazka,plauna pinigus ir galu gale monopolistai tikrai pabrangins tech.apziuras :@ :@ :@
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

virmas

Tai atrodo kad  jau brangsta nuo kovo benzinui 11lt. dyzeliui plius dar 12lt.

S_Kulikauskas

Mane tai labai nervina, kai koks zmogeliukas plauna visai Lietuvai smegenis, o visi net nesusimasto.
Ir siuo atveju, paziurejau filmuka tai ziauru kaip smegenis pudrina. Nuo kada katalizatoriai jungiami prie kompiuterio, arba  degina ismetamasias dujas ir delto pakyla temperatura?
"Afigienas atradimas" tas termometras, tik tas kas ji isrado masinos duslerkes tikriausiai nera mates. As kai vazinejau su seneliuku golfu katalizatoriaus neispjoviau tik delto, kad po to labiau pradeda kaisti uz jo esantis vamzdis ir dazniau nupuva, tai reskia kad pats katalizatorius sulaikydavo dali karscio (net buvo atsirade pakaitalai, vietoi jo dedavo kaskoki karscio gesintuva), o anot situ profu uz katalizatoriaus dujos turetu buti karstesnes, kaspaip suabejociau tokia metodika.

S_Kulikauskas

Radau man regis tu isradeju tyrimu rezultatus,

http://www.mla.vgtu.lt/index.php/mla/article/download/mla.2012.59/pdf

Kaip supratau 4-ios is venuolikos, anot tireju netinkamais katalizatoriais, o dvi is ju dar tik po 160K pralekusios, tai nelabai suprantu ka cia irode. Jai rezultatai tokie priestaringi :) .

O idomiausia tai, kad Renault Vel Satis automobilis ju tyrimu rezultatus net neirodo bet tik paneigia, nes pagal matavimus panasu kad ten kiauras vamzdis, o ismetimo dujos idialios :) .

O ir mazdai 626 bei audi 80 ispjovus katalizatorius CO tikriausiai ryskiai pageretu, :) nes jai tas katalyzas uzsikimses tai jis trukdo masinai kvepuoti, uztat ir rezultatai tokie :) .

sst

Sveiki. Turiu toyota avensis 2008m. 2.0 dyz, D4D. Kaip žinot ar yra dpf ar ne, nes vienur sake ner kitur yra ir vieninteli buda kolkas pasiule už 4k...
Kur Vilniuje tvarko, valo gal pigiau?