DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

tom_cat

Citatatom_cat parašė:
Citatatom_cat parašė:
Citatauogieninas parašė:
Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

Pas mane irgi ta pati  bėda šiandie ryte, tik trauka kai užsidegė leputes daugiau 1000 nekilo. Naujai užvedus liko check, VSC ir TRC degti bet mašina traukia normaliai.

Priešistorė - prieš mėnesį diagnozotas DPF filtro gedimas.

Šiandien - stoju į eilę išpjovimui ;)

Visgi dar ne DPF - turiu klaidą P0093 :@

Nu va, klaidos P0093 rezultatas - pakeisti purkštukai ir kuro siurblys :@

Raidas77

Pasidalinsiu savo patirtimi. DPF filtra ispjove Kaune Startline. Traukos esminio pokycio po to nepastebejau. Taciau kuro sanaudos realiai sumazejo 1 l / 100 km. Kompas rodo senasias sanaudas, taciau realios sumazejo
Lemputes nebedega, ir nebedumija

popka

Sveiki,
gal kas patartumete, kur Vilniuje galima butu issipjauti DPF filtra ir pasistatyti emuliatoriu? nes kiek skaitau, visi tai daro Startline, kuris randasi Kaune... Bukit geri, patarkit kokiu geru meistru/servisu Vilniuje:)

AVENSIS D4D CHIP

Citatapopka parašė:
Sveiki,
gal kas patartumete, kur Vilniuje galima butu issipjauti DPF filtra ir pasistatyti emuliatoriu? nes kiek skaitau, visi tai daro Startline, kuris randasi Kaune... Bukit geri, patarkit kokiu geru meistru/servisu Vilniuje:)
868611086 valdimiras

popka

man labai idomu, ar visi mes, kurie issipjove tuos katalizatorius, galesim pereit technikine apziura? jei tame video KMZ, gerb. daktaras docentas Pukalskas teigia, jog jei pamatys tech. apziuroj, jog nera katalizatoriaus, bus pize mum. Ar yra cia, kompetetingas forumietis, kuris galetu mum, varguoliam, nezinantiems ka daryt, pateikti savo nuomone situo sunkiu klausimu?:|:|

MnDs

mes issipjaunam DPF filtra, o ne katalizatoriu, tai ne tas pats :)

RemigijusRemis

Citatatom_cat parašė:
Citatatom_cat parašė:
Citatatom_cat parašė:
Citatauogieninas parašė:
Na va, turiu ir aš problemą, užsidegė ir pas mane check, vsc ir trc lemputės bei dingo trauka. Diagnostika rodo p2002 klaida - kietųjų dalelių filtras...
Atjungus kelioms minutėms akumuliatorių klaidos išsitrina, automobilis kažkiek laiko važiuoja normaliai, po to ir vėl tas pats (lemputės dega ir dingsta trauka, sapudžiant gazą, apsukos daugiau 3000 nekyla, prieš kalną  - iš viso pravalas....)
Mašina Tpypta Avensis 2007 2.2 D-CAT, prabėgusi 207 000 km
Prieš užsiimdamas kastracijom, norėčiau pabandyti priverstinę DPF regeneraciją.
Mano klausimas, ar yra kas Kaune tai padaro ir kiek tai kainuoja, nes ten kur nuskaitė klaidas, jiems programa neleido paleisti priverstinės DPF regeneracijos.:(
Ačiū.

Pas mane irgi ta pati  bėda šiandie ryte, tik trauka kai užsidegė leputes daugiau 1000 nekilo. Naujai užvedus liko check, VSC ir TRC degti bet mašina traukia normaliai.

Priešistorė - prieš mėnesį diagnozotas DPF filtro gedimas.

Šiandien - stoju į eilę išpjovimui ;)

Visgi dar ne DPF - turiu klaidą P0093 :@

Nu va, klaidos P0093 rezultatas - pakeisti purkštukai ir kuro siurblys :@
galiu pasiulyti d-cat 2.2 varikliui nauja kietuju daleliu filtra uz 1800lt

profesionalas

Ar d-4d varikliams yra tas DPF filtras?

mega

nuo 2007 kai kuriems, vėliau visiems taip

katana7

Ne nuo 2007 m., o nuo 2006-03.

Saulius SSS

Pas mano 2008.09 nera . Reikia ziureti kiekviena masina atskirai. Senam forume buvo aprasyta kaip atskirti yra ar ne.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 4 Beta

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

mega

man rods, nuo 09 jau eina visiems, ar ne?

mega

katana7

T27 Avensis (nuo 2009 m.) nesvarbu koks D4D variklis, būna  tik su DPF.

S_Kulikauskas

Tikrai taip, tik mazdaug tuo par metu juos pradejo vadinti ne D4D, o D-CAT (dyzel cleaning advantage), ar kaskaip panasiai :) .