DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Ypač šią problemą dėl vamzdelių turi 2,2 D-CAT variklis, gamintojas net išleido naujo modelio vamzdelius, kiek žinau didesnio skersmens.

DiKetas

dekui uz patarimus. reikes pabandyti dar.

Del to filtro tai visi ikale i galva, kad jis telaiko ~150K km, o maniske pravaziavus virs 230, o keistas niekada nebuvo... na pameginsiu jusu variantus, gal pasijaus.
Nes siaip dumu (baltai melsvu), po filtro pravalymo Mototojoje, nebemeta taip stipriai.

Andriuxxsss,

Del to, kad karts nuo karto padumyja, tai cia nieko baisaus, prasivalo sistema ir tiek.

O pas tave kelintu metu ir kiek pravaziavusi?
Kai issivalei ta vamzdeli, trauka ir kuro sanaudos atsistate? Ar tau net ir nebuvo dingusi ryskiai?

tom_cat

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Liepa 22, 2013, 20:40:31 PM

O tai tu tikras kad filtras užsikises, nes man taipat sake kad užsikises toyota atstovybėje bet kai pradėjau pats gilintis tai radau kad pas mane buvo  vienas slėgio vamzdelis užsikises aklinai pravaliau tai ir susitvarke karts nuo karto padumija ir viskas bet jokiu klaidu nemeta pats tikrinu karts nuo karto nusipirkes diagnostini laida.....

Gal galima plačiau apie "vienas slėgio vamzdelis užsikises" kaip jį patikrinti?

Andriuxxsss

Man trauka kaip ir nebuvo lig ir  dingusi bet dumijo tai vos nepastoviai ir daug ir kvapas buvo toks specifinis nepanasus i nieka net negaliu apsakyti. Ant galo pradejo gan daznai avarinis rezimas junktis tik kaskokiu stebukliu greicio ir apsukų neribodavo. Kuro gėrė tai daug, po isvalimo tai labai pamazejo,  bet as pats gana daug kartų dariau priverstine regeneraciją su kompu. Pyliau ir priedu kad padetu.  Mano maciniukas tai 2005 2.2 130kw d-cat. Prabegus jau 210000km. Pas tane koks variklis?  Ant d-cat galėčiau daugiau papasakoti butu gerai jai tu zinotum kokias klaidas mete tau.....

Andriuxxsss

Citata iš: tom_cat Įrašytas Liepa 22, 2013, 21:48:25 PM
Gal galima plačiau apie "vienas slėgio vamzdelis užsikises" kaip jį patikrinti?

Pas tave avensis?

MindaugasB

Jo, pas ji (tom_cat) avensis II berods.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Andriuxxsss

Tai  va varikliu skyriuje kaireje puseje arčiau ranzirono yra toks prisuktas kvadratinis plasmasinis juodas daviklis su viena fiske ir du juodi guminiai vamzdeliai ateina i ji is apačios vienas vamzdelis yra per kuri spaudymas ateina pries filtra o kitas po filtro ir tas daviklis rodo skirtuma tarp ju ir taip kompas mato koks duju pralaidumas filtre ir kiek jis uzsikimses.  Patikriniti juos paprasta ant laisvu apsuku nuimk ir per juos abu turi eiti oras nedaug priklauso nuo variklio apsuku.  As kad isitikinciau tai uzgesinus varikli pasiemiau tusinuka istraukiau sirdele ir istaciau i viena is siu vamzdeliu ir pabandziau papusti turi pustis be jokiu pastangų lengvai.  Pas mane vienas buvo uzsikises aklinai su pompa prapuciau o tada abu putesi lengvai tai va.  Jai nerasit as pabandysiu ji nufotkint tada rasykit.

tom_cat

turėjai galvoj šitą daiktą? Part number 89480-20030

DiKetas

Citata iš: Andriuxxsss Įrašytas Liepa 22, 2013, 21:59:52 PM
Man trauka kaip ir nebuvo lig ir  dingusi bet dumijo tai vos nepastoviai ir daug ir kvapas buvo toks specifinis nepanasus i nieka net negaliu apsakyti. Ant galo pradejo gan daznai avarinis rezimas junktis tik kaskokiu stebukliu greicio ir apsukų neribodavo. Kuro gėrė tai daug, po isvalimo tai labai pamazejo,  bet as pats gana daug kartų dariau priverstine regeneraciją su kompu. Pyliau ir priedu kad padetu.  Mano maciniukas tai 2005 2.2 130kw d-cat. Prabegus jau 210000km. Pas tane koks variklis?  Ant d-cat galėčiau daugiau papasakoti butu gerai jai tu zinotum kokias klaidas mete tau.....

Pas mane lygiai taip pat kaip pas tave varikliukas - 2005, 2.2 130 kw d-cat.
idomumo delei, kokios sanaudos buvo pries ir po pravalymo?

Andriuxxsss

Citata iš: tom_cat Įrašytas Liepa 23, 2013, 14:17:44 PM
turėjai galvoj šitą daiktą? Part number 89480-20030

Taip taspats, pas mane tas pirmasis vamzdelis buvo užsikises

tom_cat

išpjoviau ir aš filtrą, dūmijimas dingo kaip mat :) Traukos pagerėjimo kaip ir nepastebėjau, dėl kuro sąnaudų prašysiu po poros bakų.

MindaugasB

Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tom_cat

Modka

Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

tom_cat