DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

tom_cat

Citata iš: tom_cat Įrašytas Rugpjūtis 11, 2013, 21:46:21 PM
išpjoviau ir aš filtrą, dūmijimas dingo kaip mat :) Traukos pagerėjimo kaip ir nepastebėjau, dėl kuro sąnaudų prašysiu po poros bakų.
Nu va, pirmas bakas - kažkaip ilgai gavosi jį važinėti :) 614 km po miestą su 52,44l, kas gaunasi 8,5l/100km. Manu neblogas rezultatas :)

DiKetas

neblogai visai. kiek pries tai vidurkis mieste buvo?

vitiok

CitataNu va, pirmas bakas - kažkaip ilgai gavosi jį važinėti :) 614 km po miestą su 52,44l, kas gaunasi 8,5l/100km. Manu neblogas rezultatas :)

matyt visai dpf uzsiktas pas taves buvo nes pas manes daba tokios sanaudos su dpf

laimodzzo

sveiki forumiečiai, turiu ir aš problema su dūmyjimu  Corrola verso D-cat 2,2 130kw 2005m. pravažiuota 185tūks km, dūmas mėlynai baltas, meta kai pravažiuoji 100-200km, ankščiau metė kas 1000-2000km, meta koki 15 minučiu po to viskas kaip ir normalei, kuras Lukoil arba Statoil. Kaip suprantu, kad problema su DPF filtru.Kuro sanaudos gan didokas rodo kompiuteris ir trauka atrodo kaip sumazejus dar kartais bando trūkčioti nežymiai, kai važiuoji pastoviu greičiu. Tepalai nesenai keisti, oro, kuro filtras irgi, EGR išvalytas. Norejau diagnostika padaryt, bet nedarė , nes jokia lempute nedega. Dar vienas veikejas sakė, kad gali buti problema purkštukuose. Laukiu kokiu minciu,  ka dar galima patikrinti, ar cia jau 100% kad DPF filtras pareina.

Mirro

Citata iš: laimodzzo Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 14:25:17 PM
sveiki forumiečiai, turiu ir aš problema su dūmyjimu  Corrola verso D-cat 2,2 130kw 2005m. pravažiuota 185tūks km, dūmas mėlynai baltas, meta kai pravažiuoji 100-200km, ankščiau metė kas 1000-2000km, meta koki 15 minučiu po to viskas kaip ir normalei, kuras Lukoil arba Statoil. Kaip suprantu, kad problema su DPF filtru.Kuro sanaudos gan didokas rodo kompiuteris ir trauka atrodo kaip sumazejus dar kartais bando trūkčioti nežymiai, kai važiuoji pastoviu greičiu. Tepalai nesenai keisti, oro, kuro filtras irgi, EGR išvalytas. Norejau diagnostika padaryt, bet nedarė , nes jokia lempute nedega. Dar vienas veikejas sakė, kad gali buti problema purkštukuose. Laukiu kokiu minciu,  ka dar galima patikrinti, ar cia jau 100% kad DPF filtras pareina.

nesamone kad nedare jei nieks nedega :)
nuvaziuok kur padarytu Tau diagnostika neziurint i tai kad nedega lemputes :)
jeigu netingetum paskaityti sito forumo pranesimu rastum atsakyma, jeigu meta klaida p2002 arba p1386 jei neklystu, tai Tavo diagnoze neklaidinga :) taip pat diagnostika pasakys Tau apie purkstuku bukle ju "kompensacija", pompa ir t.t.

Modka

Citata iš: vitiok Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 13:10:09 PM
matyt visai dpf uzsiktas pas taves buvo nes pas manes daba tokios sanaudos su dpf
jei dpf neuzsikises sanaudos beveik nesiskiria.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Modka

Citata iš: laimodzzo Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 14:25:17 PM
klaidu nuskaitymas tai ne diagnostika. problema bus su dpf filtru kad uzsidegs check engine ir dings trauka. kokius tepalus ipyliai? dpf filtras pas tave tvarkoj.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

laimodzzo

pries tepalu pakeitima ir mete duma, jau pravaziavau 7000km po pakeitimo ir tik dabar padaznejo dumo metimas, o tepalus man parduotuveje parinko kiek pamenu pagal masina, atrodo buvo tokie CASTROL Edge FST 5w30, ir tepalo norma nekrenta po pakeitimo nedapilinejau. Kaip suprantu man reikia pasitikrinti kokias klaidas meta?

vitiok

Citata iš: Modka Įrašytas Rugpjūtis 30, 2013, 08:36:12 AM
jei dpf neuzsikises sanaudos beveik nesiskiria.

nu logiska nes valysis zymiai reciau kas itakoja sanaudas :)

vitiok

Citata iš: laimodzzo Įrašytas Rugpjūtis 30, 2013, 09:04:07 AM
pries tepalu pakeitima ir mete duma, jau pravaziavau 7000km po pakeitimo ir tik dabar padaznejo dumo metimas, o tepalus man parduotuveje parinko kiek pamenu pagal masina, atrodo buvo tokie CASTROL Edge FST 5w30, ir tepalo norma nekrenta po pakeitimo nedapilinejau. Kaip suprantu man reikia pasitikrinti kokias klaidas meta?
kitiem uztenka programa kompo perrasyt atstovybei :)

tom_cat

Citata iš: DiKetas Įrašytas Rugpjūtis 29, 2013, 11:50:25 AM
neblogai visai. kiek pries tai vidurkis mieste buvo?
410 km su 52,47l, kas gaunasi 11,1 l/100km

tom_cat

Citata iš: vitiok Įrašytas Rugpjūtis 30, 2013, 11:05:16 AM
kitiem uztenka programa kompo perrasyt atstovybei :)
perrašynėjo man du pavasarius ir vieną kart rudenį, bet rezultatas tas pats :)

vitiok

vitiok

Citata iš: tom_cat Įrašytas Rugpjūtis 30, 2013, 11:07:57 AM
perrašynėjo man du pavasarius ir vieną kart rudenį, bet rezultatas tas pats :)
cia kaip ir ligoniui-vienam uztenka aspirino nuo slogos kitam reik butinai antibiotiku :)

tom_cat

Citata iš: tom_cat Įrašytas Rugpjūtis 28, 2013, 21:13:05 PM
Nu va, pirmas bakas - kažkaip ilgai gavosi jį važinėti :) 614 km po miestą su 52,44l, kas gaunasi 8,5l/100km. Manu neblogas rezultatas :)
Kaip ir žadėjau dar vienas pylimas 600km, vidurkis 6,9 miestas 300km/užmiestis 300km.