DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

evaldunia

Citata iš: Rulizz19 Įrašytas Gruodis 08, 2014, 11:32:47 AM
tuomet, kur dar vln kokybiskai galima pasalinti DPF?
Tai gal geriau tiesiai nuvaziuok pas Vladimira i servisa ir susitarsi.
2011 Toyota Avensis III 2.2 D4D.
2008 Toyota Auris 2.0 D4D.

Rulizz19

idomus poziuris, atsilieptu ir pasakytu, kad netrukdyk ir viskas.. o cia nei atskambina nei atsiliepia.. iki keliu jis ten buna?

megejas

Citata iš: Rulizz19 Įrašytas Gruodis 08, 2014, 12:15:32 PM
idomus poziuris, atsilieptu ir pasakytu, kad netrukdyk ir viskas.. o cia nei atskambina nei atsiliepia.. iki keliu jis ten buna?
Jei dar reikia, parasyk man i AŽ duosiu kontaktus vieno dalyvio (vardo nesakau,kad nebutu reklama) ir pats iskart susitarsi

Vaidas81

Citata iš: Rulizz19 Įrašytas Gruodis 08, 2014, 11:32:47 AM
tuomet, kur dar vln kokybiskai galima pasalinti DPF?

Vilniuje trečdaliu brangiau kokybiško pašalinimo procedūra nei Kaune (t. y. apie 400 Lt. skirtumas). Tad apsimoka iš Vln sulakstyti į Kns.
Nebent vilniečiai pradėjo taikyti kalėdines nuolaidas :D

MnDs

CitataPer pirmus metus taxi nuvaziuoja apie 200.000km ir pagrinde mieste. Be to kuro maziau sunaudoja, kaip kolega ka tik minejo.

automobilis su DPF vien tik mieste netinka, kaip pvz. taksi, gi tas DPF issivalo tik uzmiesty kai kazkoki tai laika pavaziuoji didesniu greiciu.

Venza

Citata iš: judasami Įrašytas Gruodis 06, 2014, 21:11:26 PM
taip pasiėmiau :)

reikės pirmadienį priduoti.
Ar pardavei DPF trupinius?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

judasami

sveikas pridaviau, bet gavau mažiau nei tikėjausi, greičiausiai apgavo, bet tingėjau daugiau važinėti :)

kalava

Citata iš: judasami Įrašytas Gruodis 08, 2014, 22:44:48 PM
sveikas pridaviau, bet gavau mažiau nei tikėjausi, greičiausiai apgavo, bet tingėjau daugiau važinėti :)

O tai kur pridavei? Ir kiek dave?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Vaidas81

Citata iš: kalava Įrašytas Gruodis 09, 2014, 06:41:52 AM
O tai kur pridavei? Ir kiek dave?

...ir nuo kokio Avensio - D4D ar D-CAT ir kurių metų gamybos?

chron007

as nuo aurio turiu d4d filtra pasiemes buvau nuvezes vilniuj poroj vietu nieks neeme, sake nera jokiu tauriuju metalu

Acteksas

Sveiki, dcat turetojai, reiktu patarimu, man atrodo, kad gresia mano dcat dpf pasalinimas: buvo pradejes dumint kas kokius 10km, perrase programa, dumu sumazejo, bet vistiek matau nors ir reciau per koki 100 km pora kart pasimato ir visalaik ikaites galinis bakelis duslintuvo taip, kad smirda svylancia guma galas masinos, ir duminimas baltai keleta sek., iki kol pasiekia darbine temperatura variklis. Kaip jus manot ?
Rida 260000km, prie 100000km buvo keistas dpf olandijoje...

toyotad4d

isitikines, kad keistas dpf prie 100tukst ?   ir siaip tie programu perrasymai.........

Acteksas

Kai buvau pasitikrint toyotoje pagal kebulo numeri, tai serviso istorijoje parasyta buvo.

Ignas D-cat

Mesk tu ta filtrą lauk ir mažiau bus klausimų ateityje pačiam... Po to buna, tai kažko netraukia tai gal DPF, gal ne DPF ir t.t. Mesk lauk ir ramu bus ateičiai ir visiems mašinos agregatams lengviau dirbti  :-) Jeigu jau jis 160.000km atlaikė tai faktas kad ten jau nieko gero tikrai nera
BMW 320d 1998m.
VW Passat FL 1,9TDI 2001
Toyota Avensis 2,2 D-cat 2006

Acteksas

Na as ir taip pradedu manyt, kur kaune geriausiai startline ? Dar buvo vienas pasiulymas Vimota kaune? Kaip ten ? 700 lt sako vimotoje. Gal kas daretes ten...