DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

zefas

Yra, Autotyzel, man isoperavo pries metus, dar sugryzo apie 40proc. pinigeliu pridavus siuksles kitoj gatves pusej.

ner.vas

Sveiki, Auris 2008 2.0 d4d.
Kadangi esu naujokas dyzeliuose, tai baisiai nepykit už kvailus klausimus. Perskaičiau visą forumą, atsakymo neradau.

Pastebėjau, kad beveik kas dieną vyksta regeneracija. Trauka nedingsta, jokių check engine klaidų nemeta,dūmų kamuoliai ir tiek.  Klausimas ar jau galima įtarti užsikemšantį pdf ir ar tai normalu kasdien regeneracija.

Bemsas

Regeneracija vyksta trasoje. Jeigu jau bando regeneruotis mieste, tai jau uzikimses bus filtras.

ketvirtasis

Kai kas minėjo jokie chemikalai nepadeda, drįstu paprieštarauti. Automobilis pirktas "second hand"
jame dar buvo DPF, paklausius patarimo buvo naudojamas DPF CLEANER. Pirktas ne seniuose gamintas "Made in Germany". Nežinau ar tai ką sako, ale jau dveji metai po auto įsigijimo ir reguliariai pilant (kas 90 dienų) - važinėju neteršdamas gamtos. Tiesiog atitolinu dieną kai reikės pjauti dpf-ą.

ner.vas

O tai kas nors galit ivardint kiek laiko uztrunka regeneracija. Pas mane karta per diena po kokias 5 sekundes, tai normalu?  Pabandziau 20 km nuvaziuot virs 3 t apsuku, sudirbo dar karta. Ka tik tikrino klaidas, nemeta dpf klaidos

ketvirtasis

Paprašyk kokio tai draugo, kad su laikmačiu pamatuotų - žinosi (H-) (H-) (H-) :goodboy: :goodboy: . Manau tas procesas vyksta skirtingai, priklausomai nuo užsikišymo lygio.

Vladas55

Pas mane regeneracija ivykdavo kas pusmeti mazdaug,po programos atnaujinimo vyksta kazku i savaite karta isspjauna dumus ir viskas,bet po programos atnaujinimo ryja kuro daugiau apie 1 litra.

Donis7

Citata iš: ner.vas Įrašytas Birželis 03, 2016, 12:27:35 PM
O tai kas nors galit ivardint kiek laiko uztrunka regeneracija. Pas mane karta per diena po kokias 5 sekundes, tai normalu?  Pabandziau 20 km nuvaziuot virs 3 t apsuku, sudirbo dar karta. Ka tik tikrino klaidas, nemeta dpf klaidos
DPF klaidos ir nerodys, juk viskas teisingai veikia ir tas DPF valosi, taip kaip turi būti. Valymo dažnumas ir laikas priklauso kokiu rėžimu kasdien važinėji ir kaip greitai užkemši. Dar galimas variantas, kad jam jau paskutinioji ir reikės jį išoperuoti.

Zaroliz

Ant t27, kai pradėjo kasdien valytis, tai greitai pradėjo Mesti dpf klaidą

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

cigonas64

Sveiki. Visi tik raso apie pasalinima DPF filtro,o gal kas esat keites i nauja ar valyta.  :)

Donis7

Nesu girdėjęs, kad kas nors būtų pasikeitęs į naują/naudotą. O valymas/plovimas padeda tik laikinai ir problemos neišsprendžia.

MindaugasB

Tolimam pazystamui su AUDI A8 DPF uzlinko Vokietijoje, kai paroda vaziavo. Uz nepilnus 5k euru pastate nauja AUDI atstovybe. Zmogus "dziaugiasi" po siai dienai :D
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Donis7

Kur jau "nesidžiaugs" taip prabangiai DPF pasikeitęs. Turbūt ir vokietis nesidžiaugtų, jei atstovybė jam tokį keitimą pasiūlytų...toks auto greitai mobile.de atsirastų. :)

cigonas64

Skambinau i atstovybe tai iki 1000 euru daba kainuoja pakeitimas i nauja.

cigonas64

Sveiki visi. Turiu klausima, ar po DPF pasalinimo labai pasikeite garsas salone ir is lauko. Aciu