DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: aurimas979 Įrašytas Lapkritis 12, 2014, 15:09:21 PM
man uz 800 lt kaune ispjove ir apgavika pastate :-)

O ispjauta filtra grazino? Ar servisas sau pasiliko?

kalava

Citata iš: kalava Įrašytas Spalis 13, 2014, 19:18:24 PM
vienas pastebejimas ispjovus dpf. realios sanaudos panasu kad sumazejo ~1 litru (apie 6.1 l / 100 km, daugiau uzmiesty), bet idomesnis momentas , kad dabar kompo parodymai pasidare beveik identishki realioms. anksciau skirdavosi apie 1 litra.

tiesa, dar neteko tik mieste isvazinet viso bako, tik misrus rezimas papuole, ir daugiau uzmiesty. paziuresiu, kaip tik mieste sanaudos (del kompo ir realiu sanaudu sutapimo)

nu va, isvazinejau visa baka beveik mieste (po dpf kastracijos). Rezultatas - kompas rode 7.4 l/100km, realios buvo 6.9 l/100km.
Hmm, keista, parastai realios budavo didesnes nei kompo :/

aisku, ne tas pats kuro koloneles pistoletas, tai galima paklaida (kada atsoka pilna baka pripylus), bet rezultatas visai neblogas.
Vaziuoju nei sportiskai, nei kaip pensininkas - kai reikia, paspaudziu, kai galiu, vaziuoju tolygiai.
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

cigonas64

Sveiki, buvo pradejes mano avensis dumit melinais dumais ir gan daznai, Tai pabandziau si valykli http://xenum.lt/Xenum-produktas-189-LT.html.

cigonas64

Prisipyliau 30l kuro ir visa izvazinejau autostradoj ketvirtu begiu prie 3000 apsuku.Patikekit kaip degino suodzius. Is paskos debesis gal koki 150km ejo,o poto mazet pradejo ir tik retkarcias ismesdavo dumeli kol visai nustojo.Tai tokie pastebejimai naudojant si valykli.

tevas

Citata iš: cigonas64 Įrašytas Lapkritis 22, 2014, 21:46:04 PM
Sveiki, buvo pradejes mano avensis dumit melinais dumais ir gan daznai, Tai pabandziau si valykli http://xenum.lt/Xenum-produktas-189-LT.html.

Melyni dumai ir DPF neturetu buti susije. Dpf valosi kai yra balti/pilki

Robiskapeika

pas mano d-cata apetitas nerealus autostradoje 120 km/h šešta pavara su autopilotu kompas rodo 8,6 po vieta pencininko režimu 11 reikia pakenteti iki pavasario o toto kastruoti PDF ir valyti kolektoriu isiurbimo

kalava

Citata iš: Robiskapeika Įrašytas Lapkritis 22, 2014, 23:05:21 PM
pas mano d-cata apetitas nerealus autostradoje 120 km/h šešta pavara su autopilotu kompas rodo 8,6 po vieta pencininko režimu 11 reikia pakenteti iki pavasario o toto kastruoti PDF ir valyti kolektoriu isiurbimo

Paprasciau pakeisti auto. I benzinine.
Ir greiciausiai - ne toyota
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

spybr3ak

Citata iš: Robiskapeika Įrašytas Lapkritis 22, 2014, 23:05:21 PM

o kodel DPF kastravimui reikia laukti pavasario?

S_Kulikauskas

Todėl, kad Toyotų morčius jau praėjo, iki pavasario ramu bus  :D

dtinas

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Lapkritis 23, 2014, 19:08:45 PM
Todėl, kad Toyotų morčius jau praėjo, iki pavasario ramu bus  :D

tikram katinui ir žiema pavasaris :D

Robiskapeika

Pats iškastruosiu svarbiausiai emuliatoriu gauti

S_Kulikauskas

Va seniai tokio intuziasto laukiam  :H  . Vėliau prašom detaliai visą procesą išdėstyti, bus naudinga ateinančiom kartom  (H-).

Robiskapeika

Pavasari bus daugiau laiko ir vakarai šviesesni nemanau kad tenai sudėtinga ta emuliatoriu pajungti kaip issivaizduoju du davikliai stovi kuriu darba ir atliks tas emuliatorius ir purkštukas kurį reikia išmesti

MnDs

man kai dejo emuliatoriu, maciau kazkur 10-15 laidu reikejo pajungti po bardacioku. zinoma jei prie emuliatoriaus bus instrukcija, tai tikrai neturetu buti sunku. Aisku nereikia pamirsti apie pacios DPF medziagos isdauzyma ir iskrapstyma. (reikia duobes arba keltuvo.)

Robiskapeika

Viskas yra tik meiles darbui reikia  :) Tas tai viskas aišku nusiimi pdf prapjauni išimi ta filtra ir ivirini vamzduka vietoj jo tada nebuna skardaus skambesio ir vel užvirini pusle lieka tik imitacija  :) Su elektra sunkiau bet manu manualas tikrai turetu buti prie naujo o jei iš kokio šroto tada su visa orginalia pravodke turi išsilupti nors laidu neturetu buti daug iki 8 mano skaičiavimu  :think: