DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

MindaugasB

Citata iš: Naujokas Įrašytas Gruodis 01, 2015, 09:43:07 AM
O kiek laiko trunka procedura, kiek be masinos tenka but?

Per dieną padaro. Šiaip tai apie 3-4 val. darbo vidutiniškai.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

bimas

man buvo sake kad,nuo vienos iki dvieju valandu

MindaugasB

Citata iš: bimas Įrašytas Gruodis 01, 2015, 19:44:10 PM
man buvo sake kad,nuo vienos iki dvieju valandu

Kai kuriem zmonem psichologiskai sunku sumoketi 200euru uz 40-60 min darba :D Bet siaip, jo, padaro ir per valanda kita. Kai pats cia ieskojau Vilniuje, tai prase palikti visai dienai masina.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Kiesiukas

O gal gali kas pasiulyti benzininiui (su dujomis) varikliui ka nors, kai pardeda byret katalizatorius (nors jis jau ispjautas) ir pradeda kimstis....
Vazinet galima tik kad Chek engine_as dega....
Kvailys, pripažinęs, kad yra kvailys, jau nebe kvailys...

bladas

Pradeda byrėt ir kimštis išpjautas katalizatorius? Kaip  čia taip ? O trauka ar sumažėja? Koks klaidos kodas - gal P0420?

Kiesiukas

Citata iš: bladas Įrašytas Sausis 26, 2016, 17:41:22 PM
Pradeda byrėt ir kimštis išpjautas katalizatorius? Kaip  čia taip ? O trauka ar sumažėja? Koks klaidos kodas - gal P0420?

Is tikro sunkiai isivaizduoju. Seip jei ispjautu katalizatoriu is karto ispejamosios lemputes degtu. Nebent musu auksarankiai kazka sumeistrauja, ar palieka dali katalizatoriaus kad nedegtu chekas. O trauka nesumazejo tik neveikia stabilumo ir antipraslydimo kontrole. Nors man paciam is tikruju ziema daug patogiau be TRC (apsuku negesina).
Durnai padariau kad neuzsirasiau kodo, Jonavoj pasake taip ir pasiule nuvaziuot i Vimota.

Naujokas

Citata iš: Kiesiukas Įrašytas Sausis 27, 2016, 16:27:17 PM
Is tikro sunkiai isivaizduoju. Seip jei ispjautu katalizatoriu is karto ispejamosios lemputes degtu. Nebent musu auksarankiai kazka sumeistrauja, ar palieka dali katalizatoriaus kad nedegtu chekas. O trauka nesumazejo tik neveikia stabilumo ir antipraslydimo kontrole. Nors man paciam is tikruju ziema daug patogiau be TRC (apsuku negesina).
Durnai padariau kad neuzsirasiau kodo, Jonavoj pasake taip ir pasiule nuvaziuot i Vimota.
yra mygtukas TRC of.

Kiesiukas

kajima

Koks katalikas byra? Jei paskutinis tikrai nedegs jokios lemputes nes po jo jokiu lemdu jau nera. Jei pirmas kuris kolektoriui stovi, tai labai greitai izkims antra katalika ir tada patikek masina nevaziuos, geriau nelauk ir spresk ta problema

Kiesiukas

Citata iš: kajima Įrašytas Sausis 28, 2016, 22:28:01 PM
Koks katalikas byra? Jei paskutinis tikrai nedegs jokios lemputes nes po jo jokiu lemdu jau nera. Jei pirmas kuris kolektoriui stovi, tai labai greitai izkims antra katalika ir tada patikek masina nevaziuos, geriau nelauk ir spresk ta problema

Na is pradziu sakau dar pirma pabandysiu su dujom kazka pazaist/pareguliuot. Is tikruju kai jas idejo nieko nedariau dar, o jau praejo 2 metai. Tai pirmiausia misini pareguliuosim o po to bus matyt.

kajima

Pas mane irgi jau dujos 2 metai ir nagu dar nakisau. Pabandyk tik ant benzo pavazinet, jei traukos irgi nebus tai dujos ne prie ko

Kiesiukas

Citata iš: kajima Įrašytas Sausis 29, 2016, 19:38:52 PM
Pas mane irgi jau dujos 2 metai ir nagu dar nakisau. Pabandyk tik ant benzo pavazinet, jei traukos irgi nebus tai dujos ne prie ko

Pas mane su trauka viskas gerai.

Naujokas

A prie ko cia katalikai, benzinai, bezdalai ir DPF tema?

Kiesiukas

Na paskutinis irasas sioj temoj apie benza/dujas. Sureguliavo meistriukas kuris dejo dujas, duju misini (buvo per aukstas slegis), uzgesino visus Chek, TRC, VSC. Kol kas vaziupoju, problemu nera viskas veikia.
Pasirodo kompas gali subludyti nuo ismetamo duju misinio.

asnedaigas

trc off, VSC, ir variklio lempute geltona - savaite kokia nemaciau normaliai dumu ismetant, ir nuo 3 tukst. apsuku dingdavo trauka - cia DPF uzsikimso ar dar koks variantas yra? uzsidege lemputes kai spaudziau virs 3k apsuku, ir tiesiog bam - uzsidege siandien. masina vos vaziavo. po sporto vaziavau atgal, lemputes dege, bet trauka kazkoka vel buvo, daug nespaudziau. dekui uz ats. - tema visa skaiciau.