DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Citata iš: asnedaigas Įrašytas Vasaris 21, 2016, 15:02:37 PM
trc off, VSC, ir variklio lempute geltona - savaite kokia nemaciau normaliai dumu ismetant, ir nuo 3 tukst. apsuku dingdavo trauka - cia DPF uzsikimso ar dar koks variantas yra? uzsidege lemputes kai spaudziau virs 3k apsuku, ir tiesiog bam - uzsidege siandien. masina vos vaziavo. po sporto vaziavau atgal, lemputes dege, bet trauka kazkoka vel buvo, daug nespaudziau. dekui uz ats. - tema visa skaiciau.
reikalinga diagnostika.

JONULIS

Sveiki,gal zinot kas galeutu isprogramuot ir ispjaut dpf panevezyje(toyota avensis 2.2 130 d-cat)?

Venza

Pramones gatve 1A .Prie Hasaflex,gal ir Toyotom isprogramuoja,pasiklausk.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

JONULIS

Sweiki,rorėjau pasiteiraut man yra uzikimses sudziu filtras ir yra isijungias avarinis rezimas reikia nuvaziuot iki servizo 170kilu nepareis man turbina?(nes man dumai nepraeina pro duslerke)

katana7

Citata iš: JONULIS Įrašytas Kovas 21, 2016, 08:24:06 AM
Sweiki,rorėjau pasiteiraut man yra uzikimses sudziu filtras ir yra isijungias avarinis rezimas reikia nuvaziuot iki servizo 170kilu nepareis man turbina?(nes man dumai nepraeina pro duslerke)
Neturėtų.

MindaugasB

Nuimk minusa nuo akumo, palauk keliolika min, ir turetu nusimusti avarinis rezimas. Tada gal bent keliolika km nuvaziuosi ir be avarinio rezimo. Vis bus greiciau
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

asnedaigas

Vilniuje sitas malonumas isprogramavimo (be emuliatoriaus, taip sake) 230Eur pas galingas.lt. Tuo paciu perrase programa uz extra 20Eur. Paliko ribotuva, kreivai veike nuo aukstu apsuku, ypac aisku 2u begiu. Perreguliavo. Po savaites autostrada isvaziavus nesamones 4-5-6 begiu, kartais toks jausmas kaip ribotuvas vel isijunginetu kas sekunde nuo 2.5-3k RPM, vos renka apsukas. Bandysiu vel jiems nuvezti, tegul iraso originalia, atsibodo. Tik va tiltelis diodu dar nugaiso, remontas po remonto kazkaip.

robertas1993

Citata iš: asnedaigas Įrašytas Gegužė 03, 2016, 13:47:44 PM
Vilniuje sitas malonumas isprogramavimo (be emuliatoriaus, taip sake) 230Eur pas galingas.lt. Tuo paciu perrase programa uz extra 20Eur. Paliko ribotuva, kreivai veike nuo aukstu apsuku, ypac aisku 2u begiu. Perreguliavo. Po savaites autostrada isvaziavus nesamones 4-5-6 begiu, kartais toks jausmas kaip ribotuvas vel isijunginetu kas sekunde nuo 2.5-3k RPM, vos renka apsukas. Bandysiu vel jiems nuvezti, tegul iraso originalia, atsibodo. Tik va tiltelis diodu dar nugaiso, remontas po remonto kazkaip.

Vezk auto i startline(Kaunas) ir bus tau ramybe, jie gerai perpranta auto kompus ir sutvarkys gal net pigiau nei Galingas.lt :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

guners

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Gegužė 03, 2016, 18:22:19 PM
Vezk auto i startline(Kaunas) ir bus tau ramybe, jie gerai perpranta auto kompus ir sutvarkys gal net pigiau nei Galingas.lt :)
Startline visą gegužę Toyotom/Lexus akcija, pasidomekit kam aktualu.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Sonixas

Galingas.lt ir gerai padaro jei kam reikes kreipkites galesiu susitart pigiau
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Zaroliz

Startline be jokiu akciju sumokejo 200

asnedaigas

del kainos tai normalu tas +30Eur, cia juk Vilnius. bet kad paliko ribotuvus neisjungtus tai nepatinka, neprofesionalu. Aisku visko buna... Bet velgi, reikia antra karta varyt. Paskambinus jie paima numeri ir tiek ziniu, gal kitamet paskambins? Reikia iskart prasytis vizitui

Ivo9

Pribrendo reikalas šalinti DPF'ą. matau startline.lt atsirado ir Vilniuje. Nereiks varyt į Kauną. Esat kas pjovę Vilniaus startline?

Vaidas81

Dabar Vilniaus Startline berods akcija, kad uz 150 eur atliekamus chiptuning'a, DPF'as programidkai atjungiamas nemokamai tiek turbodyzelinems Toyotoms, tiek Lexusams! ;)

Donis7

Ar yra kas Klaipėdoje išoperuoja DPF? Čia draugo Fordui prireikė operacijos. :)