DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

zefas

Autodyzel , silutes plente, garazuose. Man prie pusantru metu padare, kolkas viskas puiku ir kitoj plento pusej iskarto priduodi ir pinigeliu gryzta.

vytiokas

ir kiek gavai pinigu pridaves?

izikas

Tai maždaug orientuokit apie kainą

Zaroliz

T27 dcat startline operacija -200 buvo, o filtras +70

Išsiųsta naudojantis D6503 Tapatalk 4 Lt

netoks

Sveiki ar kas naudojosi Automodas paslaugomis, kokie butu atsiliepimai? Man reiketu DCATui DPF salinti bet pagalvociau ir apie galios didinima. Ar geriau kliautis tokiais kaip Startline?

Donis7

Ačiū Sonixui už diagnozę ir ligos gydymą mano Avensiui. DPF-as išsikosėjo, išsičiaudėjo ir grįžau namo ekologiškai, be dūmelio. :D (y)

Sonixas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Lapkritis 18, 2016, 19:26:04 PM
Ačiū Sonixui už diagnozę ir ligos gydymą mano Avensiui. DPF-as išsikosėjo, išsičiaudėjo ir grįžau namo ekologiškai, be dūmelio. :D (y)
Na jau labai dekingas:D nors nieko labai ir nepadariau:)
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Septynetas

Sveiki visi. Ne per seniausiai pirkau Toyota Avensis 1.8 benza(masina prabegus 185tuk.). Dar patikros metu,pries perkant, man pasake,kad katalizatorius i pabaiga. Akurat, parsivariau namo masina, ir kompas ismete klaida. Galvojau dar, kad kita kokia klaida,bet sekancia diena,diagnostikos metu, man tik patvirtino, kad katalizatoriui amen. Naujo nesinori pirkt. Kaip tokiu atveju pigiau apsisukt? Isprogramuot? Minusa atjunginet? Ar vis delto nauja svieciasi det?

Bemsas

Pigiausias variantas - statyti srotini. Jei masina registruota LT nuo 2013m, negalimi jokie virinimai aplink katalizatoriu. Nebent TA varysi uz pinigus.

Popilas

Išpjauti. Duslintuvą visą kartu isema ir iskrapsto

Bemsas

Po iskrapstymo garsas bus  skambus

Septynetas

Zinok, ka ten is sroto nupirksi...

augisz

O kaip pasireiskia tas katalizatorius i pabaiga? Kiek turejom automobiliu tai niekada su tuom neteko susidurt. Visi buvo pradziai tik benzas, o paskiau ir dujos idedamos. Vaziuojama tai nemazai po 30k km  :think: :think: :think:

Popilas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Lapkritis 20, 2016, 12:10:24 PM
Po iskrapstymo garsas bus  skambus
Būna tinkliuka deda , bet čia gal tik i pdf?

Septynetas

Na yra kaip yra. Kompas meta klaida, kad katalizatorius yra minimaliai funkcionalus/nefunkcionuojantis. Reikia kazkaip issprest sita problemele. Nesinori kist kruvos i toki dalyka kaip katalizatorius. O gal kas zinot kiek mazdaug man atsieitu naujo statymas?