DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

ciukcia8

CitataMnDs parašė:
aha naujus, klaipedoj solorinoj, 1350Lt
Tai kažkaip neperdaugiausia, kaip už naujus, nes kiek klausiau tai 1800-2000 už vnt. Dar sakyk ar seni kalendavo?

MnDs

telefonu iskart man irgi sake kad kaina ~1800, bet su visokiom nuolaidom taip gavosi, kad 1350lt. kiek man atrodo tai nekaleno, tik pradejus lauke mazeti temperaturai, is po nakties vis sunkiau kol uzsivesdavo, kol galiausiai isvis nebuzkuriau, ant buksyro tai dar pavykdavo. autotojoj rado klaida P0093, iskart sako kad su purkstukais kazkas, pasidariau diagnostika purkstuku ir paaiskejo kad du purkstukai nebuzlaiko isvis slegio (viskas per gryztamaji nuteka).

progys

CitataApyniai parašė:
Sveiki
Kas išsioperavote filtrus žadėjote parašyti kaip sekasi, ar amortikai nesustreikavo, kaip kažkas rašė, ar dar kokia šikna neišlindo.
Su savo filtru dar pavyksta susitvarkyti, bet pvz užužvakar kai minus15 buvo  autostrada važiuojant nuo Raseinių iki Kauno dūmus metė. Iš pradžių džiaugiausi, galvoju išsivalys. Bet kai ant rytojaus išmetė  jūsų anksčiau minėtus įspėjimus tai tikrai supykau. Noriu ir aš ją išoperuoti, tik dvejoju gal dar konservatyviom priemonėm, bent laikinai pagydyti, kaip antai Nexgen ar kitų firmų valiklius pabandyti.
Tai laukiu žinių.

Pas mane viskas ok. Išsioperavau berods Spalio ar Lapkričio mėnesį. Jokių neigiamų efektų nepastebėjau :)

MnDs

be dpf ir as jau, bus matyti kaip su kuro sanaudom :)

dtinas

CitataMnDs parašė:
be dpf ir as jau, bus matyti kaip su kuro sanaudom :)

kur padare?

MnDs

Raidas77

Ar kam nors teko po dpf pasalinimo praeiti technikine apziura? Yra problemu ja praeiti ar ne?

Raidas77

Citataprogys parašė:

Pas mane viskas ok. Išsioperavau berods Spalio ar Lapkričio mėnesį. Jokių neigiamų efektų nepastebėjau :)

O kaip kuro sanaudos bei trauka? Realiai pasijaute ar ne?

progys

CitataRaidas77 parašė:
Citataprogys parašė:

O kaip kuro sanaudos bei trauka? Realiai pasijaute ar ne?

Atrodo, jog sumažėjo apie litrą. Nesu 100 % garantuotas, nes tuo metu buvo šilta, prieš išoperavimą ir kompas rodė 6.4 ltr (daugumoj mieste važiuojant),  poto užsikišo filtras, pakilo kompo sąnaudos iki 7.5 ltr (ir km nuvažiuotų smarkiai sumažėjo), o po pašąlinimo prasidėjo žiema :)  Tačiau kompas dabar rodo apie 6.4-6.8 ltr (čia 80% mieste važinėjant, normaliu rėžimu). Realiai tikriausiai yra apie ~7 ltr. Tad kaip ir sakiau, iš to darau subjektyvią išvadą, jog kokiu litru mažiau naudoja.

Dėl traukos - žymiai geresnė nei prieš tai (neskaitant LIMP mode, kur trauka išvis dingsta).

:)

Dariuss

man ir idomu del technikines... ar teko kam po operacijos ja pereit?

vitiok

CitataDariuss parašė:
Po kovo men geriausia kad kas parasytu su tech apziura ar nera problemu nes ziures ten griezciau dyzeliam kazka :)

progys

Citatavitiok parašė:
CitataDariuss parašė:
Po kovo men geriausia kad kas parasytu su tech apziura ar nera problemu nes ziures ten griezciau dyzeliam kazka :)

Kiek girdėjau, tikrins ar yra katalizatorius matuojant ismetamojo vamzdzio temperaturą prieš jį ir po jo. Tačiau kai man išiminėjo filtrą startline sakė, kad katalizatorius lieka, išimamas tik kietųjų dalelių filtras. Tad teoriškai turėtų būti gerai, o praktiškai labai įdomu :) Jei ką - ką nors sugalvosim :)

MnDs

neisivaizduoju kaip patikrins :) nes katalizatorius yra salia dpf, tik arciau variklio. nes man kai isdauze dpf, toliau parode katalizatorius kur randasi, tai idomu kaip pamatuos temperatura pries katalizatoriu.

progys

CitataMnDs parašė:
neisivaizduoju kaip patikrins :) nes katalizatorius yra salia dpf, tik arciau variklio. nes man kai isdauze dpf, toliau parode katalizatorius kur randasi, tai idomu kaip pamatuos temperatura pries katalizatoriu.

Man irgi ten pat parodė, tad aš irgi sunkiai įsivaizduoju kaip ten įmanoma prieiti nenuėmus duslintuvo...

ciukcia8

Citataprogys parašė:
CitataMnDs parašė:

Man irgi ten pat parodė, tad aš irgi sunkiai įsivaizduoju kaip ten įmanoma prieiti nenuėmus duslintuvo...
Manau ir nuėmus duslintuvą nelabai įmanoma pamatuoti, man irgi kai rodė tai supratau kad norint jį pvz. išpjauti tai reikia vos ne variklį išiminėti