DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

DiKetas

pas kuriuos cia isoperavai ir kiek kainavo, jei ne paslaptis?
va dabar sanaudos pas tave kokios ir turi buti

Bemsas

Citata iš: tom_cat Įrašytas Rugsėjis 12, 2013, 19:55:48 PM
Kaip ir žadėjau dar vienas pylimas 600km, vidurkis 6,9 miestas 300km/užmiestis 300km.

(y) sanaudos, mazesnes net nei mano 100kw panasiu rezimu :) Pas mane tokiu rezimu 50/50 misetas/uzmiestis 7.2 gaunasi.

Modka

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 11:42:39 AM
(y) sanaudos, mazesnes net nei mano 100kw panasiu rezimu :) Pas mane tokiu rezimu 50/50 misetas/uzmiestis 7.2 gaunasi.
greiciausiai koju svoris skiriasi pas jus
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

tom_cat

Citata iš: Modka Įrašytas Rugsėjis 14, 2013, 21:48:33 PM
greiciausiai koju svoris skiriasi pas jus
Kas dėl kojų svorio, tai mėgstu pravalyt dulserą, dar įpratimas nuo važinėjimo su DPF. Gal pavėjui buvo tie 300km :)

DiKetas

issipjoviau ir as ta DPF'a. Ir iskart:
1. Pagerejo trauka (kai uzsildavo variklis - sumazedavo, o dabar jokio skirtumo)
2. Dingo dumyjimas
3. Nebera tu trukciojimu 1-3 begiais prie zemu apsuku
4. Svarbiausia - zenkliai sumazejusios kuro sanaudos

Del kuro sanaudu, likau nustebes pavaziaves nuo KLP - VLN (dar siek tiek pavazinejant po Kauna ~20 km). Buvau prisipyles pilna baka, nuriedejau 313 km, ir Vilniuj prisipyliau vel pilna baka (pyliau kiek tilpo, su keliais pistoleto atsokimais, uzsuku baka, palaukiu, atsuku ir dar biski pripilu). Tai pripyliau vos 15 ltr. Vidurkis trasoje gavosi ~4,8 ltr (nuo klp iki kauno greiti laikiau ~135-140, o nuo kauno iki vln - ~115).

Na mieste - sanaudas gavau 8,9 ltr - bet kasdien prastoviu kamsciuose, o ir siaip paspausdavau vis dar nemazai).

Isvazinesiu dar pora baku, matysiu kaip sanaudos. Kolkas labai maloniai nustebintas.

naujas32

Citata iš: DiKetas Įrašytas Spalis 29, 2013, 22:28:30 PM
1. Pagerejo trauka (kai uzsildavo variklis - sumazedavo, o dabar jokio skirtumo)
2. Dingo dumyjimas

Del kuro sanaudu, likau nustebes pavaziaves nuo KLP - VLN (dar siek tiek pavazinejant po Kauna ~20 km). Buvau prisipyles pilna baka, nuriedejau 313 km, ir Vilniuj prisipyliau vel pilna baka (pyliau kiek tilpo, su keliais pistoleto atsokimais, uzsuku baka, palaukiu, atsuku ir dar biski pripilu). Tai pripyliau vos 15 ltr. Vidurkis trasoje gavosi ~4,8 ltr (nuo klp iki kauno greiti laikiau ~135-140, o nuo kauno iki vln - ~115).

Na mieste - sanaudas gavau 8,9 ltr - bet kasdien prastoviu kamsciuose, o ir siaip paspausdavau vis dar nemazai).

Isvazinesiu dar pora baku, matysiu kaip sanaudos. Kolkas labai maloniai nustebintas.

kiek kainavo kur dareisi?

tom_cat

2. Dingo dumyjimas

Sąnaudos liux :)

O šalutinių efektų nepastebėjai? tokių kaip vibracija stovint ant laisvo?

Mirro

beje kur skerdei? startline?
kiek laiko truko?

DiKetas

paskerdziau Vilniuj, Durpiu g.1.
Kaina standartine laiko - 1,1k Lt.
Darbus padaro greitai - per 1-2 dienas, bet siaip eileje reikia ~sav. palaukti.(bent jau man reikejo :) )

Del salutinio poveikio, dabar nepasakysiu tiksliai ar ta pacia diena po ispjovimo, ar dar kelios dienos pries - pajauciau kazkokia papildoma keista vibracija, bet ne ant laisvu, o gazuojant. Bet gal cia ir ne del sito :)

katana7

2. Dingo dumyjimas

Jokio čia stebuklo, nevyksta regeneracija-tauposi kuras, nėra DPF varikliui lengviau kvėpuoti, ko pasekoje geresnė trauka.

guners

Citata iš: DiKetas Įrašytas Spalis 30, 2013, 19:41:09 PM
paskerdziau Vilniuj, Durpiu g.1.
Kaina standartine laiko - 1,1k Lt.
Darbus padaro greitai - per 1-2 dienas, bet siaip eileje reikia ~sav. palaukti.(bent jau man reikejo :) )

Del salutinio poveikio, dabar nepasakysiu tiksliai ar ta pacia diena po ispjovimo, ar dar kelios dienos pries - pajauciau kazkokia papildoma keista vibracija, bet ne ant laisvu, o gazuojant. Bet gal cia ir ne del sito :)

Startline per 2 val. isoperuoja.
Tik va mazai dar ant Lietuvos kas uzsiima tokiais dalykais, todel kaip susitare kainas aukstas laiko. Sankaba zymiai sunkiau pakeisti ir kainuoja pigiau, negu si operacija, bet manau greitai atpigs ir cia, nes atsiras serviziuku ir kainos kris. Dabar jos biski neprotingos 1100lt. uz ka?
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Gintautas64

ir aš Starlaine operavau. Tai padariau prieš puse metų. Esu patenkintas. Jokiu šalutinių efektų.

saulius1966

Citata iš: guners Įrašytas Spalis 31, 2013, 11:36:10 AM
Startline per 2 val. isoperuoja.
Tik va mazai dar ant Lietuvos kas uzsiima tokiais dalykais, todel kaip susitare kainas aukstas laiko. Sankaba zymiai sunkiau pakeisti ir kainuoja pigiau, negu si operacija, bet manau greitai atpigs ir cia, nes atsiras serviziuku ir kainos kris. Dabar jos biski neprotingos 1100lt. uz ka?

Matai... dar kažkiek ir emuliatorius kainuoja

guners

Citata iš: saulius1966 Įrašytas Spalis 31, 2013, 16:23:50 PM
Matai... dar kažkiek ir emuliatorius kainuoja
Kainuoja, bet ne kosmosą. Kiek dar už jį užsimeta tos firmelės...
Manau, kad kainos užlankstytos.
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

S_Kulikauskas

Pravariau tech. apžiūrą praėjus 2 metam po DPF išėmimo. Mašina 2008-11m., šiuo metu pralėkusi 200K . Kaip žinote tokiai mašinai jau taikomas Euro5 ir leistina norma 1,5.
Įspudžiai tokie: pirma pagazavo be pajungtos įrangos, vėliau prisijungė prie mašinos kompo, įkišo vamzdelį į duslintuvą ir vėl užgazavo, kompas parodė 0,7 bet tikrintojui kažkodėl nepatiko tai užgazavo dar kartą , rezultatas 0,52.
Apibendrinant, jokių problemų praeiti technikinį be DPF-o nėra. O jai jūsų mašina pagaminta iki 2008-9 tai nepraeiti praktiškai neimanoma.