DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Andriuxxsss

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Gruodis 09, 2013, 12:43:40 PM
Pravariau tech. apžiūrą praėjus 2 metam po DPF išėmimo. Mašina 2008-11m., šiuo metu pralėkusi 200K . Kaip žinote tokiai mašinai jau taikomas Euro5 ir leistina norma 1,5.
Įspudžiai tokie: pirma pagazavo be pajungtos įrangos, vėliau prisijungė prie mašinos kompo, įkišo vamzdelį į duslintuvą ir vėl užgazavo, kompas parodė 0,7 bet tikrintojui kažkodėl nepatiko tai užgazavo dar kartą , rezultatas 0,52.
Apibendrinant, jokių problemų praeiti technikinį be DPF-o nėra. O jai jūsų mašina pagaminta iki 2008-9 tai nepraeiti praktiškai neimanoma.
Ačiū už pasidalinimu įspūdžiais...

nOnAmE

Citata iš: S_Kulikauskas Įrašytas Gruodis 09, 2013, 12:43:40 PM
Pravariau tech. apžiūrą praėjus 2 metam po DPF išėmimo. Mašina 2008-11m., šiuo metu pralėkusi 200K . Kaip žinote tokiai mašinai jau taikomas Euro5 ir leistina norma 1,5.
Įspudžiai tokie: pirma pagazavo be pajungtos įrangos, vėliau prisijungė prie mašinos kompo, įkišo vamzdelį į duslintuvą ir vėl užgazavo, kompas parodė 0,7 bet tikrintojui kažkodėl nepatiko tai užgazavo dar kartą , rezultatas 0,52.
Apibendrinant, jokių problemų praeiti technikinį be DPF-o nėra. O jai jūsų mašina pagaminta iki 2008-9 tai nepraeiti praktiškai neimanoma.

Mashina pagaminta ar pirma karta registruota ? Kazhkaip kiek pamenu techninej apzhiuroj y pagaminimo metus nekreipia demesio. Mano mashina pagaminta 2008.03 o pirma karta registruota 2009.02.

S_Kulikauskas

Atsiprašau, taip registruota (tech. pase punktas B), o kada pagaminta net nežinau. O kaip tu žinai kada pagaminta tavo mašina?

nOnAmE

naujas32

ant brifo berods yra pagaminimo data? o regitroj iraso i (B) skilti kur pirma registracija.

S_Kulikauskas

Citata iš: nOnAmE Įrašytas Gruodis 09, 2013, 15:13:54 PM
Shiaip kad ir http://www.toyodiy.com pagal VIN'a parodo

Man šita nuoroda nepadėjo, o kitose pajieskose gaunu skirtingus rezultatus, o įdomiausia kad viename puslapyje parašė, kad 10 skatmuo (kuris atseit nusako metus) negali būti 0, nors pas mane būtent 0 :)

Toshis

Belgu techniniuose kiek pamenu nera pagaminimo tik registracija pirma

S_Kulikauskas

Tai ir pas mus nėra, yra tik pirma registracija ir pirma registracija Lidtuvoje, o ir aš visuomet manisu, kad pirma registracija tai ir yra pagaminimo metai.

Bemsas

Visur Europoje i techpasa yra irasoma pirmos registracijos data. Kas yra logiska, nes butent nuo tos dienos prasideda eksploatacija. Pagaminimo data jau reikia ziureti pagal VIN. RUS, BY, KZ muitines ziuri tik pagaminimo data.

DenisL.

Sveiki visi,
perskaiciau visas cia esancias temas susijusias su 2.2 130kw D-Cat dpf filtru, ir tiesiog noreciau isgirsti atsiliepimus tu kurie jau kuri laika vazinejasi pasaline si "geri" :). Nes is kai kuriu meistru teko isgirsti kad nepadeda tie emuliatoriai, nes po kazkurio laiko vel prasideda problemos.
Taigi:
1.Ar pasiteisino filtro pasalinimas ir kiek jau laiko mazdaug taip eksploatuojates auto?
2. Be "Startline" Kaune, dar kas nors profesionaliai atlieka siuos darbus?
3 .Daugumai sumazejo kuro sanaudos ir pagerejo trauka. Ilgiau pasivazineja manau tiksliau jau nustatet koks pliuas su sanaudom gavosi.

Is anskto dekui uz pasidalinta info ;)

Tiutis

Jokio emuliatoriaus nestato...  is tavo auto kompo issprogramuoja DPF programa ir viskas... Taip pat ir su egr... Bet toyotoms  bent jau egr voztuvu funkcijos jie negali isprogramuoti is kompo...  Gal net ir DPF jie negali isprogramuoti toyotoms, tada jo,deda emuliatorius(apgavikus).

Saulius SSS

Tiutis,pradzioj rasai,kad nereikia emuliatoriaus,paskui rasai,kad reikia. Klaidini zmogu tokiais atsakymais.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Tiutis

emuliatoriu stato toyotoms, nes ju kompai kazkaip nesiprogramuoja arba lietuviai nemoka... butu koks passat b6 tai be problemu isprogramuot tiek dpf tiek egr... O tie emuliatoriai ka as zn... man kazkaip nesinori tiket kad jie laiko...

Saulius SSS

Emuliatorius paprasciausias apgavikas. Apgauna sistema. Kad kiek kas rase nusiskundimu po kastracijos neturi.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

DenisL.

na kadangi cia toyota klubas tai ir noreciau isgirsti tik apie sias auto ;) nes zinau kad su kitom yra daug paprasciau nes kompai lengvai programuojami. Toyotoj pagrinde Denso sistemos kurios dar nenulauztos kazkodel ir del to naudojami emuliatoriai. Mane siaip labiausiai domina info apie   d-cat varikli, cia tikrai stovi Denso kompas ir idomu pries tai isvardinti atsiliepimai ;) tai klubieciai nepasikuklinkit ir nepatingekit mestelt atsiliepimus kurie jau praeje dpf "kastravima" :)