DPF FILTRO PASALINIMAS

Pradėjo kepure, Liepa 16, 2012, 17:33:48 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Citata iš: Warewolf Įrašytas Liepa 13, 2014, 22:07:47 PM
Tai jei 2008 buvo beveik 60tukst rida, per du metus, tai dar per sesis kiek turejo isukt ?  :goodboy:

Matyt nuo 2010 iki 2013 stovejo garaze :D  ir del to uzsikimso EGR, DPF ir slangos prakiuro.

S_Kulikauskas

As dviejų metų mašiną pirkau irgi buvo 150k.  Kažkoks magiškas skaičius :) .

Saulius SSS

Mano beveik 3 irgi netoli to ☺. Matyt,kai ant spidiko buna apie 150k mašina savaime parsidavinėja ☺
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

naujas32

pazystamas pasieme passata 2014 pries 2men dauzta su 20k rida tai ka kalbeti apie kelis metus...:)))

katana7

100 proc., kad atsukta rida, patikėk manimi jei rida 150000 km, tai DPF tau tikrai laikys, o pas patį mažiausiai 250000 km, jei nedaugiau. Vienintelė išeitis tvarkyti  DPF.

sauliusc

ok, ačiū kad grąžinot į realybę :D Manevras su tepalo lipūške suklaidino, va koks daiktas po kapotu buvo parištas:

Sekantį antradienį važiuoju į startline, 800lt (nustebino kad kaina nukritusi) ir gal baigsis mano bėdos

Bemsas

Sitie tepalu lipuckes megstamiausias perekupu triukas (y). Tipa ziurek va lipdukas yra.

ToyotaClub

Citata iš: Saulius SSS Įrašytas Liepa 14, 2014, 11:50:12 AM
Mano beveik 3 irgi netoli to ☺. Matyt,kai ant spidiko buna apie 150k mašina savaime parsidavinėja ☺

Uzmetus aki i skelbimus daugumos rida virs 150 su truputuku :) parvarytu. Bent man toks ispudis.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Venza

Kadangi parvezta su dauzimu,visai galimas daiktas,kad rida tikra.Dar reikia paziuret kiek savininku ir kokio amziaus vokiskam briefe.Pagal tai irgi galima orentuotis.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

virmas

Citata iš: Bemsas Įrašytas Liepa 14, 2014, 14:23:43 PM
Sitie tepalu lipuckes megstamiausias perekupu triukas (y). Tipa ziurek va lipdukas yra.
Negi  į auto su DPF pila servisai 5W40.Lipdukas nuo kitos auto.

Saulius SSS

Tokių lapelių galima gauti bet
kuriam garaže. Tik paprašyti reikia. Užsirašai ką nori,nors ir pieno riebumą.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

guners

Vis dažniau pagalvoju apie tai, jog sekani auto gal vertėtų žiūrėti iš JAV. Visos iš ES atvarytos auto daužtos ir dar su didelėm ridom, o iš už atlanto atplugdytos daužtos bet apynaujės, gerom komplektacijom ir mažom ridom. Gal ir verta tik nesidomėjau kiek jos išbrangsta. Čia kiek supratau iš forumų diskusijų Venza tuo užsiima...
Sąžiningumas-brangi vertybė, nesitikėk jo iš pigaus žmogaus.

Bemsas

Citata iš: guners Įrašytas Liepa 14, 2014, 22:26:20 PM
Vis dažniau pagalvoju apie tai, jog sekani auto gal vertėtų žiūrėti iš JAV. Visos iš ES atvarytos auto daužtos ir dar su didelėm ridom, o iš už atlanto atplugdytos daužtos bet apynaujės, gerom komplektacijom ir mažom ridom. Gal ir verta tik nesidomėjau kiek jos išbrangsta. Čia kiek supratau iš forumų diskusijų Venza tuo užsiima...

Verta, jei imsi dauzta ir tvarkysi. Ir nelabai verta, jei paimsi cia vietoj padaryta uz rinkos kaina :D

Venza

Kuo masina brangesne,tuo labiau verta pirkt USA  ;) .Nesvarbu ar masina uz 100$ perki ar uz 10000$ transportas ir visokie mokesciai ten kainuoja apie 2000$  :-/ .Taigi kuo masina brangesne,tuo transporto islaidos procentaliai ne tokios baisios  ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Angelinio

Sakykit prašau, kai pašalina ta DPF (kas man gresia artimu metu) gal lieka koks katalizatorius kuri galima veliau priduot? ar tas pats filtras gal superkamas? Aciu.