Vibracija ant laisvu apsuku

Pradėjo m1ndaugas, Liepa 18, 2012, 11:29:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

m1ndaugas

Hi,

Stovint ant laisvu apsuku 900 jauciasi nedidele vibracija. Ijungus kondicionieriu laisvos apsukos pakyla iki 1000 ir vibracijos kaip nebuta.

Ar imanoma, verta nejungiant prie kompo, bet mechaniniu budu standartines apsukas pakelti iki 1000, kad virbracija dingtu?

Automobilis prie 150.000 buvo pilnai tikrintas Toyotos servise DE, jokiu bedu nerasta.

Kiti sako kad nejaucia jokios virbacijos, bet kai as esu sirdininkas man jauciasi.:|

Auto D-CAT 2.2 universalas, 160.000km

Saulius SSS

nemanau,kad sukelsi apsukas be kompo .pabadyk pazaisti su peciuko ventiliatoriaus apsukom.arba galinio lango sildymu. siaip pirmajam avensiui atsimenu uztekdavo ijungti ventiliatoriu ir apsukos nuo 800 iskart pakildavo iki ~1000rpm. generatorius gaves didesne apkrova pradeda gaminti srove ir sukelia apsukas (na kazkas panasiai).
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

kajima

pas mane buvo tas pats tik pas mane benzas. Droselio sklendes valymas viska atstate i savo vietas ir problema dingo , gal diseliui panasiai.

egariukas1

Hidrauline pagalve baigiasi turbut

kepure

pagalviu yra pas mane:) tiek 1.8vvti tiek 2.0d4d tiek 2.2d4d-2.2d-cat

egariukas1

kepure

pagalves tos su tepaliuku vidui po 70lt o visos kitos po 50lt

m1ndaugas

Kai viso su darbu butu 2.2d-cat ?

kepure

Na as pats ju nekeiciu tesiog ardau ir pardavineju bet  turint garaziuka galima ir paciam pasikeist:)