parkavimo sistema

Pradėjo drejan, Liepa 23, 2012, 21:47:49 PM

« ankstesnis - sekantis »

vincass

Citatawaldosius parašė:
as isidejau butent sita kamera kurios ir yra nuoroda. kameros beveik nesimato. tik vienas minusas, nors raso kad matymo kampas 170 laipsniu, realiai yra apie 130 laipsniu.

Radau ir Avenisui 2006-2009 m. Pas mane 2004. bet turėtų tikti?

http://www.ebay.com/itm/CCD-Car-Rear-View-Reverse-Back-up-Parking-Camera-for-Toyota-Avensis-2006-2009-/251068280030?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3a74d5ecde

Vietoje monitoriaus gal išeitų panaudoti navigacijos ekraną? Pas mane didysis. Tik įdomu ar išeitų kaip nors paduoti video signalą į jį? Gal kas žinote?

waldosius

gisas

na va, pas mane yra tokia fiškė, pajungti du laidai, kaip suprantu dėl užtamsėjimo, o kam like pinai reikalingi? kas dar ten jungias?

Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

vincass

Citatawaldosius parašė:
Jei b9010 tada ne
Nežinau kokio modelio tas displėjus, bet atrodo šitaip:
Jaučiu nesigaus video pajungimas???

gisas

tai kaip dėl tos fiškės? nejau ketvirtasis bus teisus? :(
Avensis '04 2.0D-4D

arytis

Manau būtų naivu tikėtis, kad originaliame veidrodėlyje yra įmontuotas ekranas, tuo labiau, kad niekas niekada to nėra matęs.

gisas

Citataarytis parašė:
Manau būtų naivu tikėtis, kad originaliame veidrodėlyje yra įmontuotas ekranas, tuo labiau, kad niekas niekada to nėra matęs.
aš esu matęs, šiaip sau neklausčiau :D keliuose skelbimuose buvo, tik va nežinau ar ten buvo orginalus veidrodėlis ar nuo kitos tojotos, ar šiaip koks iš ebay.

Ir šiaip idomu kam toje fiškėje reikalingi likę-nepanaudoti pinai :|
Avensis '04 2.0D-4D

vincass

Citatagisas parašė:
tai kaip dėl tos fiškės? nejau ketvirtasis bus teisus? :(
Pvz. pas mane mašinoje originalus vidinis veidrodėlis ir ten nėra jokių jungčių dėl video, ar ko nors panašaus.

Saulius SSS

Citatagisas parašė:
Citataarytis parašė:
aš esu matęs, šiaip sau neklausčiau :D keliuose skelbimuose buvo, tik va nežinau ar ten buvo orginalus veidrodėlis ar nuo kitos tojotos, ar šiaip koks iš ebay.

Buvai išardęs SCART jungtį ? Ten turbūt daugiau negu pusė tuščių pin.
Čia turbūt paliko tuščių pinų,kad būtų galima pajungti veidrodžio šildymą ir valdymo varikliuką.   :D
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
Citatagisas parašė:
Citataarytis parašė:

Buvai išardęs SCART jungtį ? Ten turbūt daugiau negu pusė tuščių pin.
Čia turbūt paliko tuščių pinų,kad būtų galima pajungti veidrodžio šildymą ir valdymo varikliuką.   :D
jo skarte tai daug nenaudojamu, reiks jauciu keisti veidrodi, tik idomu ar jis nusiima atskirai nuo lietaus daviklio?
Avensis '04 2.0D-4D

MindaugasB

Apšvietimas kamerytės mažiau nei pusė lx. waldosiau, ar tamsoje ta lepikė šviečia ten nors ką nors? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Saulius SSS

Lietaus daviklis prikibdytas ant pr.
 stiklo. Jis tik yra uždengtas veidrodžio apdaila. Nuėmus veidrodį daviklis veiks 100%.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Venza

Citatagisas parašė:

Tavo veidrodelis tik su tamsejimo funkcija,o buna veidrodelyje dar kompasas ir garazo ir namu vartu atidarymo funkcijos,tai tos jungtys tam ir skirtos ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

gisas

CitataSaulius SSS parašė:
Lietaus daviklis prikibdytas ant pr.
 stiklo. Jis tik yra uždengtas veidrodžio apdaila. Nuėmus veidrodį daviklis veiks 100%.
tai taip iseina, ka be problemu galiu kontstruoti tarkim kokio aurio veidroduka :|
Avensis '04 2.0D-4D

waldosius

CitataMindaugasB parašė:
Apšvietimas kamerytės mažiau nei pusė lx. waldosiau, ar tamsoje ta lepikė šviečia ten nors ką nors? :)

ten ne lempikės apsvietimas, o kamerai reikalingas min.apsvietimas yra > puse Lx. todel vaizdas neblogas ir nakti. lempa sviecia panasiai kaip ir orgiginali(TA praeina :) )