Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

gts

Motul visai neblogai save parode, geriau uz castrol ir kaina panasi, gal reikes ismeginti  :)

Ralfas

Raiforas, o tu tepalus renkiesi ne pagal eiline reklama? Pagal kazkokia specialia ar pats atlieki testus alyvos pries pirkdamas?

Raiforas

Citata iš: Ralfas Įrašytas Kovas 21, 2015, 09:27:31 AM
Raiforas, o tu tepalus renkiesi ne pagal eiline reklama? Pagal kazkokia specialia ar pats atlieki testus alyvos pries pirkdamas?
As renkuosi pagal kaina, anksciau pirkdavau elf evoliusen 5/30 sintetinius senukuose su 30% nuolaida. Jei ka isduosiu maza paslapti senukuose su 30% nuolaida iseina pigiau nei maximoj ar ermitaze su 40%! Dabar naudoju jau du metus sios sintetinius uz super kaina http://www.e-senukai.lt/index.php?cl=details&anid=000051147973 Ir nematau jokiu problemu 10 ltr pilnai sintetines uz vos 100lt!!!!!!!!!! Vienas minusas kad blogas ipakavimas neimanoma ipylti be leikos. Kazkada buvau irgi visu tu reklamu auka isbandes visokias nano technologijas, RVS, XAdo priedus visa tai yra briedas. O perkant visokius pasaulinius brendus labai lengva uzsirauti ant falsifikatu, ka irode visai neseniai castrol!!!! Taip kad manau Mannol aukso viduriukas man.

egariukas1

Buvau supyles manol ir filtra stc uzsukes.Po kokio tukstancio km ant matuokles pastebejau blizgucius.Pradejo variklis droztis.Taip kad nerekomenduoju niekam naudot tokio šlamšto

Raiforas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Kovas 21, 2015, 16:39:09 PM
Buvau supyles manol ir filtra stc uzsukes.Po kokio tukstancio km ant matuokles pastebejau blizgucius.Pradejo variklis droztis.Taip kad nerekomenduoju niekam naudot tokio šlamšto
Du metus vartoju Mannol jokiu blizguciu dirba varikliukas kaip priklauso. Gal blizguciai atsirado nuo pries tai elitines alyvos??? Arba jau varikliui pareina galas, tai tada jau pilk ka nori i ji.

ToyotaClub

Tai kartais ar nuo netinkamo tepalo ir tepimo, ar ir nepradeda atsirasti sidabrines dulkes. Jei pili kas nepriklauso ir nekeiti tepalo rekomenduojamais intervalais viskas edasi.
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

Ralfas

As asmeniskai tepalus keiciu kas 8000-10000km :) arba karta per metus.

333

Citata iš: MindaugasB Įrašytas Kovas 19, 2015, 14:15:37 PM

:-]

Na, Lietuvoje -50 stingimo temperaturos man tikrai nereikia. O klampumo indeksas ir pliupsnio temperatura man nieko nesako, tuo labiau pasukant rakteli nejauciu ir nepajausiu, jeigu skiriasi Eneos ir kito gamintojo klampumas -15 vienetų, o pliupsnio temperatura -10 C. Tai mašina blogiau vesis salta? Uzsives lygiai taip pat.
nu viskas labai paqprasta, kuo didesnis klampumo indeksas, tuo mažesnis pasipriešinimas = degalu ekonomija ;-)

MindaugasB

Citata iš: 333 Įrašytas Kovas 22, 2015, 10:57:40 AM
nu viskas labai paqprasta, kuo didesnis klampumo indeksas, tuo mažesnis pasipriešinimas = degalu ekonomija ;-)

Ir kiek jau tukstanciu litu sutaupete? :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

egariukas1

Po manolo supyliau mobil baigesi blizguciai,darau tokia isvada,kad bedos nuo tepalo nekokybisko.Niekam nesiulau pilt mobil ar dar kažką

Bemsas

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Kovas 22, 2015, 20:10:21 PM
Po manolo supyliau mobil baigesi blizguciai,darau tokia isvada,kad bedos nuo tepalo nekokybisko.Niekam nesiulau pilt mobil ar dar kažką

Gal netaip supratai, tie blozguciai tepale gal skirti atstatyti susidevejusi motora :D

egariukas1

ToyotaClub

Citata iš: egariukas1 Įrašytas Kovas 22, 2015, 20:10:21 PM

Tai supyliai mobil kaip ir problema baigesi, bet vistiek nesiulai pilti mobil :D
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

egariukas1

Neuzsiimu reklama.Nesvarbu,ar mobilas,ar elfas ar valvolinas.Tik ne manol,eurol ar dar koks biesas.Turejau ubage jaunystej,supyliau pemco.Kad uzputojo zaltys,apaugo visas variklis kose :D Beje apie castrol.Nemanau,kad apsimoka ji pirkt.Kaina auksciausia,specifikacijos kaip ir visu,ir dar rizika uzsiraut ant pufleko

Raiforas

Hm man keista labai?
Gamintojas Mannol raso :Mūsų atstovaujami produktai buvo išbandyti ir pripažinti tokių automobilių gamintojų kaip: Daimler, Volkswagen, Audi, Ford, BMW ir General Motors. Taip pat ir sunkiojo transporto gamintojų MAN bei Volvo. Šių partnerių pripažinimas mums labai svarbus ir dar kartą įrodo aukščiausią ,,SCT-Vertriebs GmbH" gaminių kokybę.
Visiems didziausiams gamintojas ta alyva itiko ir nebuvo jokiu blizguciu o egariukui1 ne !