Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

robertas1993

nezinau del mann firmos filtru, bet pigiausiu nepirk 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

MindaugasB

Citata iš: LaBras Įrašytas Balandis 28, 2015, 11:51:50 AM
Tai koki patartumete tada piltis, kad nebutu padirbtas? O kaip del mann filtru?

Pilk is esmes bet kuriuos :) Ir ELF ir Mobil ir Febi ar kt tavo masinai tiks kaip ir tie patys Castrol. Sakau, kad Castrol padirbineti linke daznai. Neseniai sandeli su keliolika tonu surado padelkos. Mann filtrai yra OK.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

tadusia

Citata iš: LaBras Įrašytas Balandis 28, 2015, 11:51:50 AM
Tai koki patartumete tada piltis, kad nebutu padirbtas? O kaip del mann filtru?
Pirk is normaliu parduotuviu, o ne is pardaveju kurie skelbiasi internete.

LaBras

Citata iš: tadusia Įrašytas Balandis 28, 2015, 12:02:38 PM
Pirk is normaliu parduotuviu, o ne is pardaveju kurie skelbiasi internete.
Cia jau oficiali parduotuve yra

tadusia

Citata iš: LaBras Įrašytas Balandis 28, 2015, 12:05:40 PM
Cia jau oficiali parduotuve yra
turejau omeny is pardaveju kurie skelbias visokiuos skelbiu.lt ir tt. Realios parduotuves vistiek is oficialiu platintoju ima produktus. Bet pirkimo cekius visgi verta pasilaikyt bent kuri laika.

ToyotaClub

Arba pas pati platintoja nuvaziuok ir nusipirk
Toyota Klubo Forumas: ToyotaClub.lt/forumas

tadusia

Citata iš: ToyotaClub Įrašytas Balandis 28, 2015, 12:19:42 PM
Arba pas pati platintoja nuvaziuok ir nusipirk
Tai kad platintojai dazniausiai mazmenine prekyba neuzsiema.

ToyotaClub

Kaune parduoda dar ir 30 procentu nuolaida berots duoda su kortele, cia butent mobil1:) tuo metu ir keitimas nemokamas budavo.

robertas1993

nezinau del mann firmos filtru, bet pigiausiu nepirk 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

tadusia

Kalbejau su vienu vokieciu, jis man pasake kad vaziuodamas keisti tepalus pas oficialu VW atstova, vezasi savo alyva, servise perka tik filtrus. Ir na jokiu problemu, sutaupo pinigu, ir dar stampa I serviso knygute gauna. O man keista, visgi taip oficialus servisas pasiraso po neaiskios kilmes tepalais. O Lietuvoj taip galima?

Vladas55

As 16 metu perku tik MANN firmos filtrus,geri yra ir visada perku pats tepalus,nes servizuose gali visokio šudo is backu pripilt. :)

ToyotaClub

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Balandis 28, 2015, 16:57:31 PM
As 16 metu perku tik MANN firmos filtrus,geri yra ir visada perku pats tepalus,nes servizuose gali visokio šudo is backu pripilt. :)

Perku supilstytus i kolbas, bet kur prekiauja eneos tai leidzia pasirinkti nori kolbas perki, nori is backos kaina nesiskiria

LaBras

O kokie atsiliepimai apie neste tepalus? Ir kiek tepalu jus pilat po ketimo? Nes pas mane 5 litrai laisvai subega.. O nete radau jog pilasi kazkur net 6,7...

Vladas55

As jau trecia karta uzpyliau Neste tepalus,lyg ir nieko,o del kiekio tai kiek priklauso automobiliui tiek ir pilam :-],priklauso nuo automobilio modelio.Pas mane 6,2 litro.

LaBras

Citata iš: Vladas55 Įrašytas Balandis 28, 2015, 18:55:03 PM
As jau trecia karta uzpyliau Neste tepalus,lyg ir nieko,o del kiekio tai kiek priklauso automobiliui tiek ir pilam :-],priklauso nuo automobilio modelio.Pas mane 6,2 litro.
Pas mane avensis 2003, dyzelis.