Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

ValdasG

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 11, 2015, 23:47:33 PM
Susireguliuok vožtuvus ir bus tau laimė.
Beje kažkaip įdomu pasidarė kodėl ant LT toks didelis deficitas "Texaco" alyvų?Niekaip nepavyksta rasti kokios parduotuvės kuri prekiautų tokiais tepalais,arba gal ieškot nemoku :think: .Reikalas aišku ne mirtinas,bet taip tiesiog įdomu,nes bent jau ant mano Avensio kažkodėl gamintojas užlipinęs lipduką durelėse kaip rekomenduojamas alyvas būtent šio brendo.
Aš Kaune perku Texaco Ultra S 5-40 po 25 e už 5 litrus, į tris auto pilu ir viskas dirba puikiai.

RDeEsser

Citata iš: ValdasG Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 07:04:48 AM
Aš Kaune perku Texaco Ultra S 5-40 po 25 e už 5 litrus, į tris auto pilu ir viskas dirba puikiai.
Kur konkrečiai Kaune perki?
E

robertas1993

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 00:17:58 AM
O tai ar reguliavai kada?
Variklio galvos voztuvai pakeisti ir sureguluuoti pavasari
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 10:32:02 AM
Variklio galvos voztuvai pakeisti ir sureguluuoti pavasari
O kas juos reguliavo?Reguliavimas manau baigėsi tuo kad buvo sudėtos atgal prieš tai buvusios šaibos ir baiktas kriukis.
E

robertas1993

Viskas keista i nauja tik deveti bet geri voztuvai buvo rieboksliukai kur buna ant viztuvu irgi nauji ir kompresija visu cilindru pas mane yra 25 bar. 
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

RDeEsser

Citata iš: robertas1993 Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 21:35:50 PM
Viskas keista i nauja tik deveti bet geri voztuvai buvo rieboksliukai kur buna ant viztuvu irgi nauji ir kompresija visu cilindru pas mane yra 25 bar.
Tai su riebokšliais vožtuvai nesireguliuoja gi !!,vožtuvai reguliuojasi specialių "šaibų" pagalba,

kurios parenkamos tiksliai pagal rekomendacine reikšmes iš gamintojo pateikiamos lentelės išmatavus tarpelį tarp kumštelio ir vožtuvo stūmiko.Taigi apie tas šaibas nepastebėjau kad būtum kur nors užsiminęs jog pirkaisi,tad iš viso to seka kad vožtuvai pas tave nėra sureguliuoti,dėl to ir kala variklis traktorius...Ir dar - tai nėra kaip minėjai kažkokia išskirtinai vien tik Yaris ar Auris mašinų liga,tai yra visų be išimties pavažinėtų mašinų liga kuriuose yra niekam neįdomūs vožtuvai :D ir  bent jau Toyota rekomenduoja pasitikrint ir jei reikia sureguliuoti tarpelį kas 45.000Km arba kas 4 metus.
E

robertas1993

Citata iš: RDeEsser Įrašytas Rugsėjis 12, 2015, 22:14:50 PM
Tai su riebokšliais vožtuvai nesireguliuoja gi !!,vožtuvai reguliuojasi specialių "šaibų" pagalba,

kurios parenkamos tiksliai pagal rekomendacine reikšmes iš gamintojo pateikiamos lentelės išmatavus tarpelį tarp kumštelio ir vožtuvo stūmiko.Taigi apie tas šaibas nepastebėjau kad būtum kur nors užsiminęs jog pirkaisi,tad iš viso to seka kad vožtuvai pas tave nėra sureguliuoti,dėl to ir kala variklis traktorius...Ir dar - tai nėra kaip minėjai kažkokia išskirtinai vien tik Yaris ar Auris mašinų liga,tai yra visų be išimties pavažinėtų mašinų liga kuriuose yra niekam neįdomūs vožtuvai :D ir  bent jau Toyota rekomenduoja pasitikrint ir jei reikia sureguliuoti tarpelį kas 45.000Km arba kas 4 metus.
Pas mane juk ne 2l variklis, pas dvilitrinius variklius   turi su saibom galvos voztuvai (nereguliuojami, ten kazkaip su saibom reik zaisti kaip tu sakai, greitu metu reiks rav4 2l 81kw turbo dyzeli tvarkyti), o butent pas 1.4l varikliuka nera saibu apskritai, ten tik voztuvai(reguliuojami be jokiu saibu) ir rieboksliukai( nekalbu kad pagal rieboksliukus reguliuojami  voztuvai) :-) o kodel zinau, nes pas mane yra yaris 1.4l ir rav4 2l turbo dyzeliai :-) pas Auris galbut yra isimtis, nes pas juos stovi ir 1.4l ir 2l turbodyzeliai :) ir beto nesiruosiu kas pusmeti ardyt varikli ir reguliuot voztuvus :-D
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211

robertas1993

sveiki, turiu atdirbusi tepala nemazai, sukrauta i tris dezes, gal kam reikia? veiksmas vilnius, tikslesne vieta prie Tvirtoves restorano :)
Auto:
Toyota Yaris
MB E270 W211