Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

AVENSIS D4D CHIP

CitataTuziukas parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
CitataTuziukas parašė:
perku is maximas bet itartini man jie paliko..
ir kuo jie itartini?:)
kol keiciau mobile nei rijo nei dumijo, db perku ermitazas, maxima ir kt. tai ir tepalo sanaudos padidejo, lyg ir padumija kartkartem.. tepalu kaina taip apie 30lt, su akcija apie12lt,tai manau nebekeisiu i maximinius
7metus droziu su elf 5w40 is maximos  su dviem skirtingom auto nei ryja nei dumija,gal problema kazkur kitur:)

katana7

Visiškai pritariu AVENSIS D4D CHIP, tie patys tepalai Maximoi kaip ir kitur, o kaina skiriasi todėl, kad Maxima juos perka dideliais kiekiais.

EvaldasL

Kas kiek laiko pagal knygute reikia keisti tepalus? Kas 15t km?
Supilta Castrol 5W30 sintetika.

katana7

vitiok

Citata iš: arturas1980 Įrašytas Liepa 29, 2012, 22:46:02 PM

Jeigu bandymas tikras, tai Toyota 5w30 tepalai turėtų būti neblogi. Gal teko kažkam bandyti ?
pas manes tokie ipilti,12000 pravaziavau,jokiu problemu

Toshis

Citata iš: vitiok Įrašytas Liepa 04, 2013, 14:40:19 PM
pas manes tokie ipilti,12000 pravaziavau,jokiu problemu
Siandien juos uzsipyliau ziuresiu gaminti Belgijoje, nu tik neaisku kas juos realiai gamina...  ;)

MND

Idomiai su tais tepalais tas made in EU...  kaskaip lyg slepimas, cia nekreipdavau demesio kolega kategoriskai ieskosi kad butu nurodytas gamintojas savam BMW pila orig. kur ir pateikta made in Germany. Idomu su Castrol kaip su juo irgi made in EU

MND

P.s. ka manot apie NESTE CITY PRO W LONGLIFE III 5W-30? bei apie Mobil 1 bei SHELL long life

Myjack

Citata iš: MND Įrašytas Rugsėjis 17, 2013, 22:46:42 PM
P.s. ka manot apie NESTE CITY PRO W LONGLIFE III 5W-30? bei apie Mobil 1 bei SHELL long life
MND, kolega jau antra "uzpilima" naudoja tuos Neste tepalus savo dyzeliui, tai sako didesniu pastabu neturintis, tik mano, kad lyginant su pries tai naudotais Castrol, pravaziavus limita, Neste tepaliukas kiek "klampesnis" pasidaro (bet cia jau grynai subjektyviai tai sako). Kas liečia Mobil 1, tai Kauno "Autotoja" i mano d4d pasiule pilti pas juos Mobil Super 3000 (bet aisku uz kosmine kaina :) ).
Pats naudoju Castrol Edge TD 5w40.
Tad, tie NESTE tepalai, nemanau kad tokia jau prasti. Jeigu reiktu rinktis "biudzetini" varianta, manau, kad imciau ir NESTE.

Bemsas

Man irgi nepatinka uzrasas EU. Tai reiskia, kad preke pagaminta kazkur europoje. Gali buti Lietuva,  Rumunija ir kitos maziau zinomos salys.  Jei pagaminta Vokietijoje, Lenkijoj, Prancuzijoj ir kitose didelese bei zinomose salyse, tai visada raso jau konkreciai.

Gincius

Reikia patarimo. Senukų el. prekyboje CASTROL tepalams akcija.
Castrol EDGE OW-30 gamintojas AUSTROLUB GMBH and CO.
Castrol EDGE 5W-30 gamintojas EU(kas neaišku).
Abiejų kaina vienoda 107,4 Lt. Gal kas susidūrėte?
Kokį pilti 108 KW benzininiam varikliui su tiesioginiu įpurškimu. Gamintojas nurodo 5W-30. Ar tiktų 0W-30?
[mail][/mail]

Toshis

sivra

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 18, 2013, 07:21:01 AM
Man irgi nepatinka uzrasas EU. Tai reiskia, kad preke pagaminta kazkur europoje. Gali buti Lietuva,  Rumunija ir kitos maziau zinomos salys.  Jei pagaminta Vokietijoje, Lenkijoj, Prancuzijoj ir kitose didelese bei zinomose salyse, tai visada raso jau konkreciai.
Visiškai nesunku atsekti šalį gamintoją pagal BAR kodą ant pakuotės. GOOGLE visagalė. PVZ Vokietija pirmi skaičiai 40-44
Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Bemsas

Citata iš: sivra Įrašytas Spalis 28, 2013, 22:37:11 PM
Visiškai nesunku atsekti šalį gamintoją pagal BAR kodą ant pakuotės. GOOGLE visagalė. PVZ Vokietija pirmi skaičiai 40-44

Butu vokiskas tepalas - didelem raidem butu parasyta MADE IN GERMANY :D

Myjack

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 18, 2013, 07:21:01 AM
Uzrasa EU reiskia, kad gaminys yra pagamintas bet kurioje is Europos sajungos valstybiu, gamintojo atstovybese arba laikantis OEM gamintojo specifikaciju (t.y. gamintojas turi kompanijos leidima tai daryti)