Kur keičiat tepalus?

Pradėjo tamsa, Liepa 25, 2012, 12:08:50 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

Taigi jau rasiau, kad tepalai turi "baze", kuri sudaro 80%. Visa kita tai priedai. Beto "atrabotke" galima perdirbri, vel isgauti svaria "baze". Tada pridedi priedu ir vel parduodi naujus tepalus (y)

tevas

Tai, Bemsai, kokia isvada? Laiku keisti ir sekti lygi, kaip ir priklauso.

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

MindaugasB

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Balandis 11, 2014, 08:16:27 AM
Tai ka tada pilti

Pirmą šalto spaudimo tyrą ir nerafinuotą aliejų iš Italijos aukštikalnių medžių viršūnių nurinktų alyvuogių. (y)

O šiaip tai Toyotos rekomenduojamą pilu ir toliau pilsiu  :)
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

nmeras

pilkit m8v arba m10g2k ir pamatysi daug reiciau kad ne visos alyvos vienodos.... :) o kainos  skiriasi ne tik del priedu ir reklamos, vieni priedus kuria, maiso proporcijas tiria varikliams poveiki, kas ir sudaro kastus, kiti vis tik nukopijuoja panasiai kazka o kaip bus dievas zino. Greiciausiai i alyvos kokybe reaguoja turbina, vieni iesko priezasciu, kiti sako atejo laikas. Taip ir varikliam.

kalava

Pries pora dienu keiciaus repalus autotojoj.
Sumokejau su nuolaidom apie 290 lt. Supyle 5w30, alekokio gamintojo - nezinau. 'Toyota genuine...' . kas po juo slypi - nezinau :)
Pas mane su dpf.

Anksciau pas pazistama servisiuke pildavaus neste 5w30, tai su visom nuolaidom berods apie 260 lt budavo.

Del tik 30 lt skirtuimo manau galima ir 'genuine' uzsipilt, kad ir koks jis ten bebutu ;)
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

Saulius SSS

Narsydamas ebay platybese vieno toyota genuine prekiu pardavejo puslapyje radau -5w 30 total chewron...ryt imesiu nuoroda.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

vitiok

Citata iš: kalava Įrašytas Balandis 11, 2014, 23:11:11 PM
Pries pora dienu keiciaus repalus autotojoj.
Sumokejau su nuolaidom apie 290 lt. Supyle 5w30, alekokio gamintojo - nezinau. 'Toyota genuine...' . kas po juo slypi - nezinau :)
Pas mane su dpf.

Anksciau pas pazistama servisiuke pildavaus neste 5w30, tai su visom nuolaidom berods apie 260 lt budavo.

Del tik 30 lt skirtuimo manau galima ir 'genuine' uzsipilt, kad ir koks jis ten bebutu ;)
cia su ju filtru kaina tokia?

Donis7

Aš keičiau vasario pabaigoje Šiaulių "Sovli" atstovybėje. Pas mane taip pat su DPF. Filtras+alyva+tarpinė+keitimas=275 lt. Alyva "Toyota Genuine Motor Oil". Kitas keitmas po 15.000. Esu patenkintas :)

Saulius SSS

Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arunaskeras

Jau kainos tai dideles as du kartus uz tiek pasikeiciu ir vazineju jau daug metu be problemu. Reikia iskoti akciju
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Donis7

Kažkaip netikiu, kad už 140 lt. pasikeitei  (-) nebent į auto pili tik kokius 4 ltr. tepalo :)

Bemsas

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 12, 2014, 13:37:36 PM
Kažkaip netikiu, kad už 140 lt. pasikeitei  (-) nebent į auto pili tik kokius 4 ltr. tepalo :)
Paemi Maxima ELF ar Mobil su 40% nuolaida ir keiti tepalus. Filtras ~20lt kainuoja.

Donis7

eceris

Citata iš: Donis7 Įrašytas Balandis 12, 2014, 14:08:09 PM
Nebent Maximoj....
o kuo blogi iš maximos? pyliau į primera 5 metus iš ten, pilu ir į corolla jau pora metų-važiuoja vis dar :)