Sankabos pedalo laisvumas

Pradėjo sigiux, Liepa 10, 2012, 19:19:12 PM

« ankstesnis - sekantis »

sigiux

Ruosiuosi pirkti corola, tikriausia benza, bet apziurejus 2006  1.6 motoras, nepatiko sankabos pedalas, kuris  toks laisvas virsutinej padeti, toks vaizdas kad spyruokle nepritrauktu, tipo kleba. Pati sankaba veikia. Ir dar klausimas siuose varikliuose jau grandine eina?

egariukas1

Grandine.Del sankabos neaisku,gal po avensio taip atrodo?:D

sigiux

Nezinau, gal but. Bet vistiek man keistai pasirode tas maskatavimas. kol kas daugiau benzinu nebandziau, o ir jau virs 10 metu viern dyzeliu vazineju.

mind

Niekam verti tie 1,6 motorai, žmogus dirbantis su mašino taip nušvietė, nes pats buvau žmonėm tokią nužiūrėjęs, sako dažniausiai būna nudrožti ir tarpinę galvos pramuša. Vat tokie pastebėjimai.
Darbas yra tiems, kas nemoka žvejoti. :D

AVENSIS D4D CHIP

Citatasigiux parašė:
Ruosiuosi pirkti corola, tikriausia benza, bet apziurejus 2006  1.6 motoras, nepatiko sankabos pedalas, kuris  toks laisvas virsutinej padeti, toks vaizdas kad spyruokle nepritrauktu, tipo kleba. Pati sankaba veikia. Ir dar klausimas siuose varikliuose jau grandine eina?
yra reguliavimo varztas kuri pasukus laisvumas dingsta:)

kalava

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatasigiux parašė:

o tas reguliavimo varztas yra tik corolose ar ir avensiuose?
prieiti neardzius paneles galima?
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas

AVENSIS D4D CHIP

Citatakalava parašė:
CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citatasigiux parašė:

o tas reguliavimo varztas yra tik corolose ar ir avensiuose?
prieiti neardzius paneles galima?
yra reguliųojasį pats štokas,prie pedalu plastmase nuemi ir prieisi,nereikia paneles lupt

sigiux

Citatamind parašė:
Niekam verti tie 1,6 motorai, žmogus dirbantis su mašino taip nušvietė, nes pats buvau žmonėm tokią nužiūrėjęs, sako dažniausiai būna nudrožti ir tarpinę galvos pramuša. Vat tokie pastebėjimai.

Pirma karta girdiu tokiu dalyka, ar imanoma taip jau drozti 1.6, cia juk ne bmw. O jei kalbant apie 1.4 tai isvis ramybe.

Renis

Imanoma ir 1.0 varikli drozti, ir dar didesne tikimybe ji uzdrozti nei koki 6.0 kubaturos varikli, nes mazaturi reik smaugt kad nors kiek vaziuotu ;]
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

sigiux

Pagaliau nupirkau corolla, viskas kaip ir gerai, tik keistai atrodo kad sankaba kabina labai aukstai, po dyzelio labai keistai atrodo. Ar pas kitus irgi taip aukstai kabina. Ir kaip paspaudus gazo pedala nera tokio jautrumo, mano avensis 2,0 kabina staigiai o sis benzas 1.6 nu kazkaip po truputi. Kaip pas kitus su jautrumu-staigumu.

avocete

Na mano irgi taip pat benzas važiuoja. 6 metus važiavau su dyzeliu, o šitą įsėdus pirmą kartą nepavažiavau :D
Nežinau dėl tos sankabos blogai tai ar ne