Dingo trauka uzsidege TRC + VSC + Variklio simbolis ISPRESTA + LT INSTRUKCIJA

Pradėjo m1ndaugas, Rugpjūtis 01, 2012, 19:36:18 PM

« ankstesnis - sekantis »

m1ndaugas

Buvau pries tai pajutes traukos sumazejima, o siandiena galutinai:

dingo trauka uzsidege TRC + VSC + Variklio simbolis

Isivaizduojat kas gali buti?
Vaziuoti jungti prie kompo?

8 poste lietuviska istrukcija kaip paciam issivalyti EGR.

katana7

Gali būti, kad užsikimšo DPF(suodžių filtras), reikalinga diagnostika. Nuskaitytų klaidas ir būtų tiksliai aišku kas yra.

gisas

Citatam1ndaugas parašė:

kai man degė šios lemputės tai buvo egr užstrigęs
Internetas, televizija, telefonija
Avensis '04 2.0D-4D

Modka

Citatam1ndaugas parašė:

siaip tai daug labai kas gali buti o is dazniausiu tai egr, dpf, kuro slegis...
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

simsasas

as zinau kad sitos lemputes uzsidega kai ijungiamas avarinis rezimas, gal jis tau netycia kazkaip persijunge ir pan... nuvaziuok pas meistra ten ta VOVA utenos gatvej kur yra, ten vyrai zino kas yra toyota!!! :)

Modka

Citatasimsasas parašė:
as zinau kad sitos lemputes uzsidega kai ijungiamas avarinis rezimas, gal jis tau netycia kazkaip persijunge ir pan... nuvaziuok pas meistra ten ta VOVA utenos gatvej kur yra, ten vyrai zino kas yra toyota!!! :)
neteisingai zinai - sitos lemputes uzsidega kada yra gedimas variklio sistemoje, o ar isijungs avarinis rezimas (traukos dingimas) priklauso nuo gedimo. O kad netycia persijungtu kaip rasai tai taip tikrai nebuna nes cia toyota.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Edvard

Man lygiai taip buvo kai sugedo viso pakaitinimo zvakes + abs daviklis, pakeite ir viskas ok

m1ndaugas

Issivaliau EGRa ir oro srauto matuokle - bedu kaip nebuta.

O cia padariau lietuviska manuala, gal kam prireiks:
http://www.pdf-archive.com/2012/08/10/egr-valymas/egr-valymas.pdf

Tuziukas

mega

bemze

man irgi toks bajeris atsitinka,kai nuo 2000 apsuku, spaudi smarkiau,patrukcioja ir sitos lemputes dega. Man ismeta klaida p1251, bet tiksliai nzn ka reiskia,sako,gali buti,voztuvelis,gali but laidai. Voztuveli pakeiciau,kuri laika viskas ok buvo,bet vel tas pats...gal kas gali normaliai paaiskint,ka ta klaida reiskia?

mega

arunaskeras

Citatabemze parašė:
man irgi toks bajeris atsitinka,kai nuo 2000 apsuku, spaudi smarkiau,patrukcioja ir sitos lemputes dega. Man ismeta klaida p1251, bet tiksliai nzn ka reiskia,sako,gali buti,voztuvelis,gali but laidai. Voztuveli pakeiciau,kuri laika viskas ok buvo,bet vel tas pats...gal kas gali normaliai paaiskint,ka ta klaida reiskia?
Klaidu kodus galima paziureti Cia
http://engine-codes.com/
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

diagnostikas

Citatabemze parašė:

P1251 - Turbocharger system malfunction.
dazniausiai buna kai tubina pucia virslegi.
Siuo klausimu galiu padeti - 867942205

Laurynas

Šiandien nutiko tokia pati problema, važiuojant pamačiau variklio + TRC + VSC indikatorius, dingo ir trauka (nors išjungus variklį ir kiek pastovėjus, vėl užkurus kokius 4 km regis gerai traukia o paskui vėl tas pats..)

Pagal m1ndaugas instrukcijas išvaliau EGR (ačiū jam), bet indikatoriai tebedega..
m1ndaugas minėjo jog valė ir oro srauto matuoklę. Gal kas gali parašyt kur ji randas ir kaip tai padaryt? Kitur skaitau kaltina kuro filtrą, bet negi tik užkurus normaliai trauktu jei jame problema būtų?

Bėda kad esu Šventojoj, savaitgalis ir niekas nedirba, o ryt namo :)