Ar tvarkyt variklio tarpine ar grazinti auto?

Pradėjo Sofi, Rugpjūtis 02, 2012, 17:07:40 PM

« ankstesnis - sekantis »

katana7

Nieko Toyota nesigirdi ir nesimato, bent man asmeniškai.

Tiutis

Sveiki, itariu galvos trukusia tarpine, nes kai pirkau auto buvo vos vos tosolo bakely... Vakar ant karsto variklio uzpyliau iki max snd ryte pavazinejau uzkeliau darbine temp ir ziuriu kad per pora milimetru jo maziau. Jeigu istikruju tosola suvaro i motora, tai ant tepalo matuokles kas nors matosi?Kokios nors demes ar pan? Tepalo kiekis auga>? Tosolas pats raudonas svarus be jokiu demiu.

Bemsas

Tosola turi varyti i lauka is bakelio, pro slangute. Paimk buteliuka 0.5L nuo CocaColos ir ikisk i ja slangute. Pripilk tosolo iki kiek reikia bakelyje. Pavazinek pora dienu, uzkelk apsukas ir ziurek, ar bus kas buteliuke. Turi buti tuscias jei viskas tvarkoje. Jei pramusta tarpine, tai bakelyje sumazes, o buteliuke atsiras.

Toshis

Paziurek kur yra nuleidimo slangele ten prie dangtelio jei dregna isvaro lauk. Kitas variantas pries uzvedant saltam varikliui atsidaryk bakeli, prisipilk tosolo iki reikiamo lygio, uzvesk ir ziurek tosolas jei pareina su burbulais tarpine iskart galu pasakyt (taip man buvo). Jei varo i varikli tepalu lygis dides, jei i cilindra kuri mestu duma balta(ne gara kai uzvedi ir pasyla)

Tiutis

Deku uz info...I tepala gal variantas atkrenta nes keitem tepalus pries pora dienu tai juodas juodas atrabotke tokia gerule jokiu baltu demiu nebuvo net pasvietus su neonke i tepala beganty is karterio... Burbuliukai neina... Bandysiu su cocacola buteliuku... rodos greiciausiai isspres problema.

Toshis

Rasiau ziurek uzvedus tosolas kaip eina ar burbulais ar srovele, pagazuot galetum atsidares variklio dangti greiciau pamatysi

Tiutis

Man atrodo nereikia nei vest... katik paziurek ta slangute nubegimo is tosolo bagelio. ji yra slapia.  Tai tarpine chana kaip supratau taip?

naujas32

Citata iš: Tiutis Avensis 2006 2.2D4D 110kw Įrašytas Vasaris 07, 2014, 08:45:41 AM
Sveiki, itariu galvos trukusia tarpine, nes kai pirkau auto buvo vos vos tosolo bakely... Vakar ant karsto variklio uzpyliau iki max snd ryte pavazinejau uzkeliau darbine temp ir ziuriu kad per pora milimetru jo maziau. Jeigu istikruju tosola suvaro i motora, tai ant tepalo matuokles kas nors matosi?Kokios nors demes ar pan? Tepalo kiekis auga>? Tosolas pats raudonas svarus be jokiu demiu.
neskubek su ta tarpine jeigu auto slangos buvo judintos tai bakelyje gali visai nebuti fryzo nieko nepilk vaziuok  kiek nubegs tiek kada karstas variklis bus rodys pilna norma ir daugiau nebe varys niekur kada stipriai truksta fryzo pradeda peciukas nebesildyti tada bus viskas aisku. AIsku gali kaip kolega minejo pasiziureti ar nera burbuliuku kada saltas variklis.neskubek daryti isvadu cia nei vienas nemato tavo auto o jau diagnoziuoja blogiausia.
ps pasmane irgi saltam beveik tucias bakelis
kad auto pilnai uzsiles tada norma yra ir viskas tvarkoj uzpilu iki max ir isvaro lauk taip pat buvau issigandes

Saulius SSS

Jei toks kiekis tedingo nieko nesuprasi mei tepale,nei per kamina. Tiesiog kolkas stebek arba tik salta varikli arba tik karsta. Nepamirsk,kad skysciai pleciasi ir traukiasi.
Nepanikuok.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Citata iš: Tiutis Avensis 2006 2.2D4D 110kw Įrašytas Vasaris 07, 2014, 09:50:06 AM
Man atrodo nereikia nei vest... katik paziurek ta slangute nubegimo is tosolo bagelio. ji yra slapia.  Tai tarpine chana kaip supratau taip?

Vel pripilk ir kabink buteliuka prie slangutes. Matysi pro kur bega

Tiutis

Pastebejau toky dalyka, kad atsukus karstam uzgesintam varikliui tasolo lygis pakyla :) Tikiuosi kad tarpine sveika.

Saulius SSS

Niekada nesukinek karsto. Visalaik kels per virsu. Ir isvis nesukinek. Ziurek ka rodo bakelyje.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

EvaldasL

Koks antifrizas priklauso D4D 85 kw 2003 metu? G12?

eceris

katana7