Naujoko klausimai :)

Pradėjo Sv_, Rugpjūtis 03, 2012, 08:01:56 AM

« ankstesnis - sekantis »

GALLANT

Tikrai nieko nebus, svarbu po svenciu girtam nesumaisyti klemu, va tada tai gali buti kuku viskam....

Venza

Bus bedu,reiks laikrodi is naujo nustatinet... :D
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

pinokis

o kam ta akuma isimineti, dvi ar trys dienos nieko nepakeis, nebent akumas issibezdejas. o seip gali ir menesi laikyti isemes akuma tik kaip venza sake laikrodi reikes nusistatyti ir radio bangas susigaudyti.

arunaskeras

CitataGALLANT parašė:
Signalke dek GN6 jei nori paprastos sita yra tikrai paprasta ir patikima, kiek kam idejau, niekas nesiskunde. Su sertifikatu jos kaina turetu but apie 300lt. Jei langai "ALL AUTO" tai ner bedu juos padaryt, beda tame, kad esu kitam Lietuvos gale. Daugiau kaip 80lt uz langus nemokek, bet jei langai pakelus migtuka neuzsidaro iki galo, tai tada jau kainuos brangiau, gal net ir koki 150lt.
Cia Siauliu kainos Vilniuje ir Kaune bus mazdaug 1,5 karto daugiau
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

GALLANT

Uz tai man labai patinka kartais pachalturint sostineje.....:)
Ten klientai neverkia kai pasakai kaina, dazniausei ziuri nesuprate, kodel uz dyka darau, nors prasau gerokai brangiau nei Siauliuose.

rolikas

Sveiki forumieciai.
Kadangi esu naujokas,tai ir paklausiu cia. Noreciau pasikeist tepalus(pirma karta).Gamintojas rekomenduoja 5w - 30. Besikaitinedamas   tepalu aprasymus suzinau,kad vieni tepalai skirti varikliams su suodziu filtru kiti ne. Pradzioj buvau isitikines,kad pas mano dyzeliuka yra suodziu filtras,bet pavartes manuala matau ,kad sitoj masinytei yra du katalizatoriai:o ir nera kietuju daleliu filtro. Pataisykit jeigu as klystu. Prie to paties - koki tepala pilat?
Dekui.

rolikas

Atsiprasau, mano masiniukas: 2007, 1,4  D-4D :)

arunaskeras

Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

NNZ

2 katalizatoriai ir reiškia, kad vienas paprastas, kitas kietų dalelių
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

MindaugasB

Jeigu stovi DPF tai gamintojas stipriai rekomenduoja pilti specialią alyvą. Dažnai būna nurodyta ant talpos, jog tinka mašinoms su DPF. Tas tepalas būna mažesnio sieringumo ar visai be sieros. Tokviloje man tokį supylė. Kažkaip nepasiklausiau, koks skirtumas bus, jeigu eilinį pilsiu... Gal ir jokio, pinigų daugiau paima :) paskambink į Soloriną ir pasiklausk
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

katana7

CitataMindaugasB parašė:
Jeigu stovi DPF tai gamintojas stipriai rekomenduoja pilti specialią alyvą. Dažnai būna nurodyta ant talpos, jog tinka mašinoms su DPF. Tas tepalas būna mažesnio sieringumo ar visai be sieros. Tokviloje man tokį supylė. Kažkaip nepasiklausiau, koks skirtumas bus, jeigu eilinį pilsiu... Gal ir jokio, pinigų daugiau paima :) paskambink į Soloriną ir pasiklausk
Jei ne tokią pilsi, tai sugęs DPF.

Bemsas

I masina su DPF filtru reikia pilti tik specialius tepalus. Kitaip uzsikims greiciau DPF filtras.

donatass30

kaip suzinoti ar tas filtras yra ?nes pradejau abejoti ar pas mane jo nera:D

rolikas

Aciu. O as priesingai, buvau beabejojas jo buvimu:D.Greiciausia cia bus, kaip sako NNZ. Bet mane suklaidino manuale pavaizduoti du elementai ant ismetimo sistemos ir pavadinti katalizatoriais.

melrunas

Citatadonatass30 parašė:
kaip suzinoti ar tas filtras yra ?nes pradejau abejoti ar pas mane jo nera:D

turėtų būti tokie vamzdeliai, dėžutė...foto nuorodoje

http://img440.imageshack.us/img440/3897/toyotacorollaverso01562.jpg