Auris vairo koloneles laisvumas

Pradėjo rumin, Rugpjūtis 08, 2012, 11:00:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

rumin

Sveiki, gal kas susidure su Toyota Auris 2007 2.0 d4d vairo koloneles laisvumu. Stovint vietoje ir mazais intervalais judinant pirmin ir atgal, girdisi tok kaip laisvumas/kalimas. Bei letai vaziuojant tiesiai per smulkias duobeles jauciasi bildesys, itariu kad cia taip pat susije su vairo koloneles laisvumu, nes vaziuokle prapurte n kartu. Gal kas turejo tokia beda, gal tik kokia smulkmena reikia pakeist ir tiek, ar reikia ardyt ir remontuot vairo kolonele?
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

pinokis

seip jai jau vaziuokle tikrino tai ir koloneles laisvuma turejo patikrinti

rumin

Citatapinokis parašė:
seip jai jau vaziuokle tikrino tai ir koloneles laisvuma turejo patikrinti

As ir klausiu patarimo, ar kas buvo susidure su koloneles laisvumu. Gal ten koks menknekis ar panasiai. Nes servise sake reikia ardyti ir ziureti.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

pinokis

pasiimk drauga, nusipirk alaus, uzvaziuok ant duobes. degul bicas judina vaira o pats lysk i duobe ir ziurek kas kliba. jai traukes angaliai nekliba tai ok, tada tikrink traukes obolius jai nesidauzo ir ok. tada liks tik kolonele, o tada tik liks ja imt lauk ir ziuret. jai kolonele nekliba ir laisvumo nera. jai tik del bildesio gali dar paziuret stabdziu suportus jie kartais buna kad bilda o servise kaip tikrina nepastebi.

rumin

Tai kaip ir aisku, kad laisvumas is koloneles. Bet mane domina ar pas kazka buvo panasi situacija, ir gal jau zino kokia ten beda galetu buti ir kiek kainuotu.
Toyota Avensis 2.2 D-CAT

sausajnis

man taip yra buvę su Corollos vairo kolonėle, problemą išsprendė jos restauravimas :)

kepure

corolos verso gal 5 turiu koloneles jei kam reiks rashykit i pm

Hulk

Ar pavyko ispresti problema? Pas mane tie patys simptomai :)

ketvirtasis

Citata iš: Hulk Įrašytas Rugsėjis 24, 2014, 16:26:52 PM
Ar pavyko ispresti problema? Pas mane tie patys simptomai :)
Čia jau nuo seno visi tik klausia patarimo, o kai sutvarko savo auto gedimus, dėjo......

Romikaz

Turejau ta pacia beda su vairo koloneles laisvumu. Jau buvau pasiruoses restauravimui, nuvaziavau i Automotors - palikau masina. Po keliu valandu skambina - sako "suvarkita". Tiesiog paverze keliuose vietose ir vualia - visi laisvumai dingo. Remontas - 30eur vietoj 130. Rekomenduoju!

aurisss

Maniske auris 1.4 d4d, taipogi barska per duobes vaziuojant labai slyksciai jau koki pusmeti ( per zvirkeli isvis  atrodo tuoj kazkas nuleks), 2 kartus krate pakaba sako ledas, ir itaria arba kolonele arba amortikai ( ale ju asys buna baladojasi) bet tiek viena, tiek kita pamatysi tik isemes... dabar dilema nuo ko pradet - nesinori moket 2 kartus...

2016.05 Kolonele restauruota - pakeistas ivore ir pakeistas solidolas, daugiau ale nieko nerado. Bildesys gal kiek mazesnis bet vistiek yra... :/

emr957

Vairo svirtis (uz kardaniuko) "ant šlicu" isistato i lizda, kuris matosi uz stabdzio pedalo prie grindu (salone). Vat tie slicai ir isdyla.
Pridedi toje vietoje pirsta ir i abi puses "paklibini" vaira, jei problema ten - pajusi. Nors remonto kainos atzvilgiu, tai turbut maza paguoda.

robertas 5

tokia beda ir man buvo,remontu servisuose irgi siule,kuriu kainos buvo net iki 200e,bet uzteko tik paverzti pora varzteliu,ar tai verzliu,tiksliai nezinau ir problema issisprende.Nors servise pradzioje nesake,kad taip galima susitvarkyti,kai pats pradejau aiskinti,kaip gedima pasalinti.tik tada sutiko.Kas jokingiausia,kad tai buvo toyotu servisas.Pasiule kesti visa vairo kolonele.Kaip anksciau rase,kaina remonto 25e.

aurisss

Tai gal pasidalinsi ka ir kur ten verzti ? :)

MindaugasB

Vaziuoji i AT Hidraulika ir sutvarko.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis