Dėl dujų įrangos

Pradėjo avocete, Rugpjūtis 09, 2012, 11:40:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

purkstukai po duju montavimo su laiku ima vis garsiau dirbt, jei neteisingai sumontuoti. ju negaima kietai prisukt prie variklio-turi but ant guminiu pagalveliu, arba kitokiu butu pritvirtinti, bet jokiu budu ne kietai-issidevi salnykeliai. gal pletku lygio gandas, bet taip man aiskino dujas dejes vyrukas. tipo meistru klaida buna kai stacionariai pritvirtina...

avocete

Kaip galvojat ar ne per didelės dujų sąnaudos kai variklis 1,8 vvt-i 100km/9,5l. Čia sakyčiau daugiau užmiestis. Nes mieste važiuota labai nedaug

fennix

didokos, pas mane motoras didesnis ir senesnis ir uzmiesty 8 l.
Bet gal problema ne dujose, kokios buvo benzino sanaudos?
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

avocete

Benzinas mieste 9l, užmiestis 8l tai tikrai :(

bladas

Citatadalbara parašė:
Benzinas mieste 9l, užmiestis 8l tai tikrai :(

Priežastis - "sunki koja"
Užmiestyje gali važiuoti 110 km/h greičiu, o momentinės sąnaudos rodo ir  7l/100 km, ir 11 l/100 km. Reikia rasti tokią gazo pedalo padėtį, kad jos būtų kuo mažesnės. Tobulink vairavimo stilių. Mieste, aišku, sunku kažką keisti, bet galima pasistengti.

avocete

na taip..o kas žiemą bus kai dar žieminį batą užmausiu.
Tikrai, nepaminėjau greičio užmiestyje. Tikiuos policininkų čia nesilanko.. 110/120km/h

Tai išvada per greit važinėju?

avocete

Kitoj temoj klausiau bet paklausiu ir čia.

Iš kur po dujų balionu atsiranda vanduo? (balionas vietoj atsarginio rato)

horn

Citatadalbara parašė:

A-po dujų balionu yra palikta skylė kėbule, kad dujų nuotekio atveju dujos nesikauptų salone, o išgaruotų į aplinką, tai gali patekti vanduo per tą skylę.
B-autobilio galas buvo daužtas, nors to gali net nepastebėti.

horn

Citatadalbara parašė:
Tikrai, nepaminėjau greičio užmiestyje. Tikiuos policininkų čia nesilanko.. 110/120km/h

Man mažiausiai valgo pvz prie 70-80 greičio, o iki 120-130 sąnaudos padidėja 70%. Taip yra visiems automobiliams.

Venza

Citatadalbara parašė:
Kaip galvojat ar ne per didelės dujų sąnaudos kai variklis 1,8 vvt-i 100km/9,5l. Čia sakyčiau daugiau užmiestis. Nes mieste važiuota labai nedaug

Nebevaryk dievo i medi :o .Pavertus i dyzeli gaunasi apie 4.5l dyzelio 100km,ar cia blogai?Mano darbininkas su Yariu 1.5 automatu vazineja,tai vidutines sanaudos 8.5l gaunasi ir uzmiestis apie 70%.
 Is kur vanduo atsiranda bagazinej labai lengva nustatyt.Vienas uzsidaro sausai issluostytoj bagazinej su zibintuveliu,o kitas pila su slangu vandeni is isores.Taip ir pasimato pro kur pribega ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

avocete

Citatahorn parašė:
Citatadalbara parašė:

A-po dujų balionu yra palikta skylė kėbule, kad dujų nuotekio atveju dujos nesikauptų salone, o išgaruotų į aplinką, tai gali patekti vanduo per tą skylę.
B-autobilio galas buvo daužtas, nors to gali net nepastebėti.
A-neužmačiau. paieškosiu

B-nežinau. Aišku pardavėjas pardavė aišku nedaužtą automobilį :D o jei daužtas ką daryt ? nejaugi taip visada ir bus? :o salone tvyro smarvė dėl sutroškusio vandens.

Pradedu gailėtis kad pardaviau savo Renuškę :(

avocete

Citatahorn parašė:

Man mažiausiai valgo pvz prie 70-80 greičio, o iki 120-130 sąnaudos padidėja 70%. Taip yra visiems automobiliams.
ups.. bet taip noris gazą paspaust...

Hausas

Citatahorn parašė:
Citatadalbara parašė:

Jei aš važiuoju 70-80km/h, tai valgo apie 6,5Ltr, jei 130km/h - 9Ltr, skirtumas - apie 40%. Turėjau BMW 530D ir skirtumas tarp tokių greičių būdavo apie 50%. 70% taisyklė gal tiktų tik automobiliams iki kokių 50kw ir su 4 pavarų greičių dėže.
Turtingas ne tas, kuris daug uždirba, o tas, kuris mažai išleidžia...

fennix

koks skirtumas kiek daugiau valgo.... tendencija aiski... vienu auto aerodinamika geresne, kitu prastene, skirtumas pas visus svyruoja.... maziausiai valgo, kai stovi nenaudojama. Viskas itakoja kuro sanaudas pradedant technine bukle, greiciu, baigiant vejo kryptim...
Oro pasipriesinimo itaka padvigubinus greiti isauga 8 kartus... pvz norint vaziuot 80 km/h vidutiniskai reikia 8 ag, o norint pasiekt 160 64ag. O kur dar padangu pasipriesinmai, riedejimo trintis ....

Zodziu valgo kiek valgo... jei akivaizdziai valgo daugiau nei turetu- probelma arba vairuotojas, arba technine bukle.... man paciam pradzioj vidutiniskai 10 valgydavo... ir realiai del to kad koja sunkesne buvo :)
Viena Celica gerai, bet dvi dar geriau!!!

pinokis

labai normaliai valgo tu duju. viena diena daugiau tu duju suvalgys kita diena jau matysi kad maziau. ziema kaip ateis suvalgys 2ltr.daugiau ir benzino daugiau reikes pilti bet viska susumavus vistiek neblogai gausis. o jai nori kag nedegintu reikia i  garaza pastatyti ir autobusiuku vaziuoti :) .