Dėl dujų įrangos

Pradėjo avocete, Rugpjūtis 09, 2012, 11:40:51 AM

« ankstesnis - sekantis »

eceris

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Rugsėjis 23, 2015, 11:35:54 AM
toyotai rekomenduociau deti kompa su obd o purkstukus hanna visa kita nera svarbu
motyvuokkit kolega savo rekomndaciją ? kodėl būtent tuos purkštukus toyotai ?????

MAIKIS

nasumas, patvarumas, tarnavimas ~300000km.... ir be rem komplektu  ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

eceris

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Rugsėjis 23, 2015, 19:57:57 PM
nasumas, patvarumas, tarnavimas ~300000km.... ir be rem komplektu  ;)
o sakykit kolega-na kam man našūs, patvarūs ir tie 300 k km reikalingi ? savo auto jūs tiek nuvažiuojat ? sakykim pigienų, iki gumyčių keitimo(kurios kainuoja keletą eu), resursas 60-80 tūkst.. mano brangioji (ji su dujine pas mane važiuoja) nuvažiuoja iki 12-13 tūkst. km per metus. auto keičiam kas 3-4-5 metai. tai kam man investuot į brangius, jei man naujų pigienų pakanka ? nematau prasmės švaistyt savo pinigus...

Gmc

Pas broli sudeta tai, ka Maikis rekomendavo. Vazineja gal jau metus - jokiu problemu visiskai. As irgi linkes imti brangesni, bet patikimesni daikta su kuriuo nebus bedu ir nereikes pastoviai remontuot :)   O siaip aisku reikia skaiciuoti, kas verta ir kas ne, kokie kainu skirtumai ir pan.

Bemsas

Citata iš: Gmc Įrašytas Rugsėjis 25, 2015, 07:08:45 AM
Pas broli sudeta tai, ka Maikis rekomendavo. Vazineja gal jau metus - jokiu problemu visiskai. As irgi linkes imti brangesni, bet patikimesni daikta su kuriuo nebus bedu ir nereikes pastoviai remontuot :)   O siaip aisku reikia skaiciuoti, kas verta ir kas ne, kokie kainu skirtumai ir pan.

O i hibrida desi dujas ?

Gmc

Citata iš: Bemsas Įrašytas Rugsėjis 25, 2015, 09:16:14 AM
O i hibrida desi dujas ?
Ismoksiu vaziuot su hibridu irisivertines sanaudas savo rezimu pasiziuresiu, bet siaip matyt kad desiuos kiek veliau.

MAIKIS

Citata iš: Gmc Įrašytas Rugsėjis 25, 2015, 07:08:45 AM
jei zmonai tai gal ir tinka nes su paprastais purkstukais tu prarandi dinamika ir automatiskai didesnes kuro sanaudos
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

eceris

vyručiai, baikit nusikalbėt. namuose dvi auto dujinės-aukščiau jau esu rašęs. viena su stag, kita su tech kompu. abejose pigiausi purkštukai-viena važiuoja 2 metus kita 3 metus-ir jokių bėdų su dujų įranga. jokių dinamikos problemų-ar dujom važiuoji ar benzu-nesijaučia skirtumo. kuro sanaudos ne ką skiriasi nuo benzo (kadangi benzu važiuojama tik tiek kiek įšyla variklis, tad nežinau tikslių).
   žinoma, kiekvienas renkasi kas ką nori, bet asmeniškai aš nematau reikalo mėtyt pinigėlius brangesnei įrangai. buvo situacija, kai vienai iš auto nusprogo liambda zondas(dujų sanaudos buvo šokę iki 12-14 l), tai į servisiuką nuvykus siūlė keist kompą tech į stag (+300 lt) ir tipo turėsi gerą įrangą. nekeičiau, pakeitė tk zondą. sureguliavo meistriukas kuris buvo dėjęs dujas kompą ir jau 2 metai nematau vargo. o įranga su įdėjimu kainavo viso labo 1450 lt.

MAIKIS

dinamika skiriasi prie aukstu sukiu nes pigiu purkstuku labai masas laikas atsidarymo  ;)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

eceris

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Rugsėjis 26, 2015, 14:01:41 PM
dinamika skiriasi prie aukstu sukiu nes pigiu purkstuku labai masas laikas atsidarymo  ;)
IR ? pabandysiu pats paaiškinti....
  purkštukas atidarytas ilgiau būna, vadinas automatiškai daugiau dujų suvartojama :) reduktoriuj galima dujų slėgį pareguliuot ir dinamika bus geresnė. bet suvartojimas išauga-tad kam dujų įranga, jei srebia jų gerokai daugiau nei benzo ? kai sūnaus  golf4 su 1,6 varikliu įdėjo dujas, prašiau prisukti iki minimumo-sąnaudos buvo 7,7 l/100 km. bet duodant apkrovą jausdavosi vos vos trukčiojimas. padidinus slėgį, sąnaudos apie 8,5 tapo, bet dinamika geresnė....
   tad vistik-kam skirti brangūs purkštukai ? :) gal tiems kas nori tapti vadybininkų auka ? :)
P.S. sorry kolega-pažiūrėjau jūsų duomenis duotus forume-paskutinis mano sakinys buvo kaip pirštu į akį :)

MAIKIS

kada sudeginsi voztuvus ziuresim  ;)  negalima liesinti misini  (-)  tai man tada paaiskink pvz optima pienas ir pvz dvaro kaip ir nesvarbu kuri imti taigi vistiek pienas  (8-)  ar kaip  :)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

Zaroliz

Dėl pieno tai tikrai ten tas pats pienas, tik pakuotė skiraisi ir logotipas

MAIKIS

tai nesuprantu tada kam perkate varda pvz telefas ifonas ar samsungas yra pigiuku taigi tas pats ir auto ko perkat toyotas taigi uz tuos pinigus galima nupirkti tris citroenus... (8-)
Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt

eceris

Citata iš: MAIKIS Įrašytas Rugsėjis 28, 2015, 11:39:23 AM
tai nesuprantu tada kam perkate varda pvz telefas ifonas ar samsungas yra pigiuku taigi tas pats ir auto ko perkat toyotas taigi uz tuos pinigus galima nupirkti tris citroenus... (8-)
kolega, esu turėjęs ir citroena. labai gerai važiuojanti auto-tokios minkštos pakabos neturėjo nei viena iki šiol turėta auto.....
     o iphonas man nepatinka, kaip ir androidiniai-sėkmingai naudojuosi lumia -pigu ir funkcionalu...
    bet mes kalbam ne į temą :)
   beje ir dešra šlaplė man patinka :) nes valgau paįvairinimui nuo namų maisto....

MAIKIS

Toyota Higlander
Toyota Prius
Toyota yaris Verso x2vnt
Toyota yaris
Lexus is200
Lexus Gs300
Honda crx Del sol
ZAZ 968M
www.latransa.lt