kondicionierius

Pradėjo bonusas, Rugpjūtis 13, 2012, 19:25:08 PM

« ankstesnis - sekantis »

bonusas

pabiro kondicionieriaus kompresorius gal kas zinot meistra esu is klaipedos buciau labai dekingas

ge2x

Pas mane panaši bėda. Atsirado kažkoks garsas,  meistrai sako, kad reikia ją keisti. Gal kas užsiima restauravimu ar šeip turit kokių minčių?
Ačiū

PS
Nuoroda neveikia.

arytis

Citatage2x parašė:
Pas mane panaši bėda. Atsirado kažkoks garsas,  meistrai sako, kad reikia ją keisti. Gal kas užsiima restauravimu ar šeip turit kokių minčių?
Ačiū

PS
Nuoroda neveikia.

Pasiskambink 868551526 Andrejus. Þmogus žino ką daro.

ge2x

Ačiū už patarimą. Sutvarkiau kitur.
AC servise
Pasirodo tai Toyotu liga. Kainavo 300 lt.

Obuolmushis

Kas Vilniuje ka galite parekomenduoti? Nesaldo, reikia patikrinti sistema ir pripildyti. Dekoju.

audrelis1985

gal kas gali patart kur ieskot kompresoriaus AC sistemai (padare sistemos analize, nustate, kad neveikia kompresorius)
beja minejo kad sistema nesandari del to kad surudijes radiatorius. gal yra kas keite? kiek apsiejo?
dekui is anksto

Myjack

Citata iš: audrelis1985 Įrašytas Liepa 02, 2015, 21:17:27 PM
gal kas gali patart kur ieskot kompresoriaus AC sistemai (padare sistemos analize, nustate, kad neveikia kompresorius)
beja minejo kad sistema nesandari del to kad surudijes radiatorius. gal yra kas keite? kiek apsiejo?
dekui is anksto
Praeitais metais tvarkiau visa AC sistema Avensiui T25. Pirma pirkau deveta - kete maise, po savaites uzsilenke. Tad nebemecia upinigu ir nupirkau nauja is "Intercar", kainavo 1000 lt, naujas radiatorius apie 400 lt.

arunaskeras

Gal kas patartu kur beda ijungus veikia kai vaziuoju vienodom apsukom vazinejant po miesta nebeveikia kondyske norint kad vel veiktu reikia isjungti ir vel ijungti bet variklis turi suktis tuscia eiga arba vienodom apsukom Bandziau pildyti ir keisti freona nepadeda Pilnas klimatronikas.Su reguliavimais isbandyti visi galimi varijantai.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Myjack

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Liepa 04, 2015, 15:54:22 PM
Gal kas patartu kur beda ijungus veikia kai vaziuoju vienodom apsukom vazinejant po miesta nebeveikia kondyske norint kad vel veiktu reikia isjungti ir vel ijungti bet variklis turi suktis tuscia eiga arba vienodom apsukom Bandziau pildyti ir keisti freona nepadeda Pilnas klimatronikas.Su reguliavimais isbandyti visi galimi varijantai.
Lygiai tokius pat turejau pozymius. Tuoj prades atsijungineti kompresorius. Ijungsi, atrodo veiks, bet po to atsijungs kompresorius. Taip yra kai kisasi vadinamas "reciever" (filtras), esant prie radiatoriaus. O jis taip smarkiai kisasi, kai sistemoje gausu drozliu. O drozles, kaip taisykle, besibaigiancio kompresoriaus pozymis...
Tokia mano patirtis.

Venza

Paziurek ar veikia radiatoriaus  ausinimo ventiliatorius ijungus kondiske.Galimai perkaista sistema ir isjungia kondiske.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

arunaskeras

Ventiliatorius tai sukasi visada kai ijungi ir nesaldo o kai saldo tai veikia su pertraukom. Gal tikrai ten perkaista ir issijungia del to O kur tas filtras gali dar buti kad prie radijatoriaus nieko panasaus nera, tik vamzdeliai maza dezute su laidais  (dektuku dezutes dydzio) ir radijatorius.

Myjack

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Liepa 05, 2015, 07:37:20 AM
Ventiliatorius tai sukasi visada kai ijungi ir nesaldo o kai saldo tai veikia su pertraukom. Gal tikrai ten perkaista ir issijungia del to O kur tas filtras gali dar buti kad prie radijatoriaus nieko panasaus nera, tik vamzdeliai maza dezute su laidais  (dektuku dezutes dydzio) ir radijatorius.

Pas mane Avensyje jis yra ant AC radiatoriaus, sone, cilindro formos issikisime. Foto https://dl.dropboxusercontent.com/u/47415524/rd.jpg
Nuotraukoje jis yra kairiajame sone, cilindro formos "apvalkale".

arunaskeras

Dabar supratau kad yra. Turbut teks visa sistema plauti ir ziureti ar yra kokiu siuksliu.Jei metalo tai tada teks keisti siurbli.

Myjack

Citata iš: arunaskeras Įrašytas Liepa 06, 2015, 08:28:44 AM
Dabar supratau kad yra. Turbut teks visa sistema plauti ir ziureti ar yra kokiu siuksliu.Jei metalo tai tada teks keisti siurbli.
Tas filtras pakankamai lengvai issiima ir kainuoja apie 30 eur. Mano patirtis parode, kad ji isemus jis turi buti ne juodas, ne pilkas, bet maksimaliai sviesus, gal siek tiek gelsvas. Jokiu budu ne tamsus, nes tai tik zenklas, kad sistemoje yra nesvarumu.