Trukciojimas vaziuojant su Cruse Control

Pradėjo rusali, Rugpjūtis 25, 2012, 14:59:39 PM

« ankstesnis - sekantis »

rusali

gal kas turi minciu ar patirties? situacija stai tokia: vaziuojant su cruise control (man atsitiko prie 120 km/h ir 2000 aps/min) prasidejo kazkokia vibracija, panasu kad is pavaru dezes-variklio srities, vibracija dingo nuspaudus sankabos pedala. buvo toks jausmas kad variklis su pavaru deze "atsiliko" nuo masinos greicio. idomu, kad tai pasikartojo dar karta, taciau pirmu atveju kelio profilis buvo lygus, antru atveju tai buvo ikalne berods nedidele. pagalvojau, kad seniai nekeiciau kuro filtra, ar gali del to buti, jei tam tikrais rezimais varikliui truksta kuro? pasidalinkit patiirtim ir mintimis:)

VaIsInIs

Vaziuojant ant 90 4 pavara uzspausk gaza ir paziurek kaip trauks, nes jei apsukos kils o greitis ne tai sankaba, nes jei sakai kad kai reikia galios(i kalna) pradeda atsilikinet tai gal tai is pasakojimo. Nes man panasiai buvo

Metras

Jei tai kuro filtro problema, tai pavaziavus didesnem variklio apsukom, turetu variklis pastoviai trukcioti, bet jei jis taip nedaro, tai beda kitur. Gal kas zino ka ten matuoja davikliai kuro filtre? Nes pora laidu yra prijugti filtro apacioje.

rusali

CitataVaIsInIs parašė:
Vaziuojant ant 90 4 pavara uzspausk gaza ir paziurek kaip trauks, nes jei apsukos kils o greitis ne tai sankaba, nes jei sakai kad kai reikia galios(i kalna) pradeda atsilikinet tai gal tai is pasakojimo. Nes man panasiai buvo

su trauka viskas ok, tik kartais kaip kazkoks rezonansas atsiranda ir pradeda vibruot, ir beje vel pasikratojo man tai siandien vaziuojant i kalna(greitis apie 90 5 pavara) ir vel su ijungtu Cruizu..

rusali

beje, noriu patikslinti, atrodo kad butent masina variklis atsilieka nuo masinos greicio, o ne atvirksciai, todel versija apie sankaba turbut atkrenta?.. toks ispudis, kad kazkoks Cruiz'o daviklis blogai uzduoda varikliui apsukas kartas nuo karto,o masina is inercijos juda greiciau nei variklis...tikiuosiu aiskiai minti isdesciau:) gal dar kas turi minciu protingu?

dtinas

CitataMetras parašė:
... Gal kas zino ka ten matuoja davikliai kuro filtre? Nes pora laidu yra prijugti filtro apacioje.

tie du laidai eina i vandens lygio davikli filtre. Kai filtre susikaupia vandens, prietaisu skydelyje lempute uzdidegs, kad filtra keist, arba jei nori tik vandeni nuleisk.

katana7

Gal problema autopilote? Pabandyk pravažiuot be autopiloto ir pažiūrėk ar pasikartos trūkčiojimas.