Corolla verso 02' drebejimas

Pradėjo Hornet, Rugpjūtis 16, 2012, 13:55:03 PM

« ankstesnis - sekantis »

Hornet

Turiu tokia problema, kai vaziuoji 110km/h pradeda visa masina drebeti (priekis), bet tik kai begejiesi, kai atleidi gaza ar ismeti i laisva, praeina drebejimas, jei pradedi vaziuoti greiciau (nuo 120 km/h), taip pat praeina drebejimas.

Buvau jau 3 servisuose, nieko nerado, vieni sake, kad gali buti vidiniai pusasiai, kiti, kad cia is greiciu dezes tas drebejimas, dar kiti, kad viskas gerai.

Padangas perbalansavau, net sukeiciau vietomis (prieki su galu).

Gal kas ka patars, ka daryti ar kur kreiptis, kad isspresti sia beda :(

Modka

Citatakarooolis parašė:
Turiu tokia problema, kai vaziuoji 110km/h pradeda visa masina drebeti (priekis), bet tik kai begejiesi, kai atleidi gaza ar ismeti i laisva, praeina drebejimas, jei pradedi vaziuoti greiciau (nuo 120 km/h), taip pat praeina drebejimas.

Buvau jau 3 servisuose, nieko nerado, vieni sake, kad gali buti vidiniai pusasiai, kiti, kad cia is greiciu dezes tas drebejimas, dar kiti, kad viskas gerai.

Padangas perbalansavau, net sukeiciau vietomis (prieki su galu).

Gal kas ka patars, ka daryti ar kur kreiptis, kad isspresti sia beda :(
greiciausiai pussasiai dreba dar gali buti smagratis bet maza tikimybe.
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

Hornet

Bet vat kur kreiptis, kas galetu paziureti gerai, reikalui esant ir deveta detale surasti, pakeisti. Zodziu isspresti mano problema.

mega

aš tai nelabai suprantu, kaip gali pusašiai drebėt, gal kas kokia info nuoroda pasidalintų?

arunaskeras

Tai gal vidines granatos? Patys pusasiai drebeti negali. Juos reiketu paklibinti, gal yra laisvumas is kurios nors puses
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Venza

Tokie simptomai ne tik Toyotai,smarki vibracija esant apkrovimui atsiranda visiems automobiliams,kuriu vidines pusasiu granatos is trisakio su guoliukais.Galiu isduot kaip paslapi,kad uztenka pasikeist tik ta granatos dali,kuri kisasi i deze,o guoliuku nekeist.Ju gali but autolauzynuose gan nebrangiai jeigu avarijos metu issinere pusasis ir guoliukai issilakste,tai dazniausiai ju niekas ir nebevertina ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

GSN77

Šiaip man toks pat bajeris nutiko ką tik nusipirkus mašiną Kauno turguje ir varant ją į Vilnių. Kažkur važiuojant panašiu greičiu mašina pradėjo šlykščiai drebėti, tada daviau gazo ir viskas aprimo. Prie 160 lėkė kaip lėlytė :) Pasikeičiau padangas, bo technikinė nepraleido ir tuomi šita nesąmonė baigėsi. O tavo mašinos į šonus netampo?    

VaIsInIs

Pas mane drebejimas nuo 120 buvo tada, kai priekinis bamperis atsikabines buvo , tai nepritvirtintas gerai buvo, paziurek ar prie ratu nejuda bamperis