Greiciu dežė

Pradėjo 1gnas, Rugpjūtis 22, 2012, 19:07:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

dtinas

cia mano ex avensio video :). Kaip sakiau, su tokiu garsu 2 metus atvazinejau ir po to pardaviau. Vaziavo puikiai, tepalu nevalge, kuro eme mazai.. Sis garsas budavo ir vasara, tik netoks ryskus. Ypac isryskedavo saltais ziemos rytais. Uzsilus varikliui, garsas girdedavosi vos vos. Kadangi kazkokiu bedu nenutiko, tai ir nesiaiskinau, is kur ir kodel tas garsas garsas.

Kalapiziukaz

1gnas

ORO Filtro plastmasines dezes? seip ne, ji skleide garsa anksciau bet issprendziau sia problema su porolonu. Tiesiog pakisau jo po pacia deze.
Ar mes kalbame apie garsa is video? nes toks garsas yra ir pas mane 2.0 D4D, bet garsas nera is turbinos, nes nera ne vieno reiskinio kad turbinai butu kas blogai, melyni dumai, tepalo ryjimas, traukos dingimas etc.
svilpimas is dezes girdisi vaziuojant, bandysim dapilt tepalu ir ziuret ar kas pasikeis.
apie BOV nezinau, bet kaip suprantu jis cia isvis reiksmes jokios neturi, nes variklis ne benzinas.:)

1gnas

Dar kart pasiziurejau video, pas mane tokie patys garsai irgi yra, vieni sake turbina, bet kai nuvariau masina pas tuos kas turbinas tvarko pasake kad viskas su ja gerai, bet priezasties irgi nezino, kaip matau cia avensiam pasitaiko tokie dalykai:|

Renis

O pas mane nera tokio garso, bet kas zino, cia gal kaip tik blogai kad nera :D
Toyota Avensis, 2005 m., 2.2 D4D 110kw

virme

Čia grynai turbinos garsas. Bet tai nereiškia kad su ja kažkas blogai. Visos turbinos truputį švilpia ir nesvarbu koks auto, toks jų darbo principas. Skirtumas tik tas, kad kiekvienas variklis skleidžia triukšmą, vieni daugiau kiti mažiau, atitinkamai ir turbinos garsas girdimas triukšmingesniame variklyje mažiau, tylesniame daugiau. Važinėju daug metų su turbodyzeliais, ne vien tik toyotom, tai pradžioje negirdėdavau tų garsų, paskui po truputį jie pradeda girdėtis ir tai naturalu. Pripranti juk prie mašinos.

Tuziukas

CitataMnDs parašė:
pas mane toks girdisi http://www.youtube.com/watch?v=wPw83a4G9eo grinai toks svilpimas
kondyskes kompresoriaus gumos. pilnas remontas 300 lietuvisku.

arunaskeras

CitataTuziukas parašė:
CitataMnDs parašė:
pas mane toks girdisi http://www.youtube.com/watch?v=wPw83a4G9eo grinai toks svilpimas
kondyskes kompresoriaus gumos. pilnas remontas 300 lietuvisku.
Gal geriau tada kitas kompresorius 200 tekainuoja
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

darcaa

Šitas garsas pas mane taip pat jau du metus girdisi, o gal ir nuo pirkimo(pries tris metus), bet kaip virme sako - pasalinius garsus veliau pradedi isgirst, kai pripranti prie masinos. Čia ne kondiškės kompresoriaus garsas. Tvarkiau kompresoriu, nes skleide garsus, is pradziu kartais, paskui vis daznejo ir galiausiai pastoviai džegždavo. Kainavo 350 lt. Dabar variklis murkia graziai, be pasaliniu garsu, bet kai vaziuoji ir permusinedamas pavara mazdaug prie 2000 aps. greitai atleidi akseleratoriaus pedala tuo pačiu spausdamas sankabos pedala, pasigirsta šis garsas (malūnėlis kažkoks :) ). Kaip minėjau važinėju du metus su šiuo garsu ir nemaciau bedu, galiausiai išmokau važinėt taip, kad to garso nebutų. Arba daugiau gazo ir paskui švelniau perjungt gazo sankabos pedalus, arba prieš 2000 aps. viska švelniai jungt. :)
Avensis II 2003

MnDs

bet ar negali buti koks gamyklinis voztuvas (BOV) uz turbinos, kad kai atleidi gaza turbina is inercijos toliau sukasi ir perteklinis slegis pasalinamas per ta voztuva?

katana7

Pas mane jokio garso nėra, be to teko važinėti su nauju auto tik 30000 km pravažiavęs ten irgi jokio garso nėra. Kažkas netvarkoj.

S_Kulikauskas

Tam klipuke kur imetei, tai labiau panasu lyg kokia pagalve dauzytusi.

dtinas

jokia ten pagalve :D Pats su tuo avensiu atvazinejau. Garsas tikrai nuo turbinos. Gal katalizas ispjautas buvo ir del tas garsas garsesnis.. nezinau..

1gnas

darcaa parase viska matau uz mane, nes as ir tvarkiau kondiske, viskas tvarkoj, turbina lyg ir gera, garsas yra, jei ir kas netvarkoj niekas neranda, kur ieskot irgi niekas nepasako, garsas lieka, su juo gyvent galima, jei kas turi kokiu minciu kas dar galetu buti, pasidalinkit :)

katana7

O ką firminis servisas sako, kas per problema?