Greiciu dežė

Pradėjo 1gnas, Rugpjūtis 22, 2012, 19:07:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

Bemsas

As kazkaip nepagalvojau apie prieki varoma. Nes ardziau tik su galu varomu ir ten niekas netekejo :)

Zinau, kad i automatus geriausia pilti tik ORIGINALU trpsls, pirkta is atstovu. Jei ipilsi kita tepala - deje gali jau vaziuoti blogiau. Nors Toyota nerekomenduoja keisti net automate tepalo.

Modka

Citatabemsas parašė:
As kazkaip nepagalvojau apie prieki varoma. Nes ardziau tik su galu varomu ir ten niekas netekejo :)

Zinau, kad i automatus geriausia pilti tik ORIGINALU trpsls, pirkta is atstovu. Jei ipilsi kita tepala - deje gali jau vaziuoti blogiau. Nors Toyota nerekomenduoja keisti net automate tepalo.
na bent jau TLC tai privaloma keisti tepala dezei pagal aptarnavimus
Toyota automobiliu diagnostika 860006229
Purkstuku patikra, adaptacija, DPF regeneracija ir t.t.
Priespirkimine automobiliu patikra: (diagnostika, dazu storio matavimas,apziura...)

sivra

Kartais TOYOTA remontuoju, o IMPREZA sau sportuoju.

Bemsas

Corolla 2004 turejau automata, ant matuokles parasyta buvo "No need to replace atf under normal driving condition"

osia

Laba,
gal kam buvo tokia bėda: nei iš šio nei iš to, važiuojant nebesijungia 5-a pavara, tiksliau įsijungia, bet važiuojant atleidžiant sankabą cypia ir džeržgia greičių dėžėj. Kas kaltas - krumplis, sinchronizatorius, kas dar?
a/m - 2004 2.0 4D4 85 kw mechanika.

Sonixas

gali but jok pati greiciu deze.sinxroizatorius parejo.siap galeciau padaryti
Zmogus moka ne uz darba,o uz kito zmogaus zinias :D

Saulius SSS

visdėlto tepalai greičių dėžei keičiami (avensis mechan).aš buvau servise keisti tepalų,tai sekančiam apsilankymui įrašė greičių dėžės tepalo keitimas £66 ir dar stabdžių skysčio keitimas apie £26-29. rida bus apie 160 k km.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Sonixas

nesvaikit mechaninei pav dezei toyota tepalo keitemo neduoda.automate keiciama alyva kas 90 tuk/km.

Ramunauskas

CitataMnDs parašė:
pas mane toks girdisi http://www.youtube.com/watch?v=wPw83a4G9eo

Citatadarcaa parašė:
Šitas garsas pas mane taip pat jau du metus girdisi, o gal ir nuo pirkimo(pries tris metus), bet kaip virme sako - pasalinius garsus veliau pradedi isgirst, kai pripranti prie masinos. Čia ne kondiškės kompresoriaus garsas. Tvarkiau kompresoriu, nes skleide garsus, is pradziu kartais, paskui vis daznejo ir galiausiai pastoviai džegždavo. Kainavo 350 lt. Dabar variklis murkia graziai, be pasaliniu garsu, bet kai vaziuoji ir permusinedamas pavara mazdaug prie 2000 aps. greitai atleidi akseleratoriaus pedala tuo pačiu spausdamas sankabos pedala, pasigirsta šis garsas (malūnėlis kažkoks :) ). Kaip minėjau važinėju du metus su šiuo garsu ir nemaciau bedu, galiausiai išmokau važinėt taip, kad to garso nebutų. Arba daugiau gazo ir paskui švelniau perjungt gazo sankabos pedalus, arba prieš 2000 aps. viska švelniai jungt. :)

Sveiki.gal kartais aišku kaip išspręst šia problema?ar bent jau kur jos ieškoti? simptomai pas mane tokie kaip video ir sis aprašymas.

Saulius SSS

CitataSonixas parašė:
nesvaikit mechaninei pav dezei toyota tepalo keitemo neduoda.automate keiciama alyva kas 90 tuk/km.
Klausimas:kiek laiko dirbi Toyota atstovybeje,kad toks gudrus tapai?
jeigu cia visi ''SVAIGSTA'' tada cia gudriems nevieta.
O dabar pridedu kopija lapo kurie darbai numatomi sekancio apsilankymo pas dileri metu
http://www.part.lt/img/d1d8d6e7471b3309e5e0f8f55ebe1471336.png
Dar klausimas: Taikas dabar ''SVAIGSTA''?
P.S. kita karta nevartok tokiu issireiskimu :)

Venza

Saulius SSS,nesinervuok ;) .As esu kazkiek skeptiskas oficialiu atstovu atzvilgiu .Daznai jie keicia tai,kas keist nebutina:stabdziu skysti,ausinimo skysti ir tepalus kuriu keist tikrai nebutina.Aisku,pakeites nieko nesugadinsi,bet pinigeliu is kliento tikrai "numelsi" :D .Tam lape maciau ir kazkokius darbus kondicionieriaus,idomu ka jie jam darys?
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

Saulius SSS

ka keisti ar nekeisti galutini sprendima priima klientas ,bet kam reikia rasyti,kad ''NESVAKIT''.
man del to svaigimo ima pyktis
jei neklystu jis dirba atstovybej.
maciau as tokiu ''darbuotoju'' kai man uzsidege lempute ,kad kuro fitre yra vandens,tai pasake :reikia jungti prie kompo. greiciausiai bus aukstos ytampos babina.sakau pas mane dyzelis :) . sako: pries menesi kaip tik  dyzeliui dege ta lempute,tai keite babina.:D
tai apie ka daugiau galima su tokiais kalbeti??? :o
na ,cia veiksmas buvo siauliuose.

Sonixas

CitataSaulius SSS parašė:
ka keisti ar nekeisti galutini sprendima priima klientas ,bet kam reikia rasyti,kad ''NESVAKIT''.
man del to svaigimo ima pyktis
jei neklystu jis dirba atstovybej.
maciau as tokiu ''darbuotoju'' kai man uzsidege lempute ,kad kuro fitre yra vandens,tai pasake :reikia jungti prie kompo. greiciausiai bus aukstos ytampos babina.sakau pas mane dyzelis :) . sako: pries menesi kaip tik  dyzeliui dege ta lempute,tai keite babina.:D
tai apie ka daugiau galima su tokiais kalbeti??? :o
na ,cia veiksmas buvo siauliuose.

tai jei tau venas pasitaike toks ir jau remesi tuom.dirbu pakankamai ilgai kad zinot kas keiciama o kas ne.Venza teisingai pasake jok yra dalyku kur nebutina keis bet neks ir nesako jok jei toyota nera keitimo tai klentas negali pasikeis.ir jei jau siunti galiu tau atsiust ka toyotoj daroma prie tam tikro aptarnavimo ir tu isitikinsi kad teisus buvau.taip gal parasiau per stiprei. Atsiprasau.bet ir nesu joks mazas vaikas kuris rasinetu nesamones.

pinokis

sonixai ne mazas vaikas esi bet dar praktikos reikia nes tikrai dar neilgai dirbi sakyciau  kokius 4 metus

Saulius SSS

Diskutuoti galima iki numirimo. Keičiamas-nekeičiamas.  Aš turiu savų  įrodymų tu savų.  Svarbiausia,kad supratai ,kurioj vietoj kas buvo ne taip. Viskas tvarkoj.;)