Mygtukai

Pradėjo Smac, Rugpjūtis 13, 2008, 15:38:26 PM

« ankstesnis - sekantis »

Smac

Citatakaktusas parašė:
Na man ten į tą tuščią vietą įstatė diodą signalkės.

O manuale parašyta, kad ten berods priekinių žibintų valytuvų jungiklis turėtų būt toj vietoj (headlight cleaner switch - mano anglų labai ribota :))
Viskas aisku, pas mane irgi diodas matyt signalkes arba imobilaizerio, o zibintu valytuvu nera :) tai ir fishke todel siaip sau...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

mmersass

Sveiki,

Norėjau palaust gal pas ką nors yra Avensyje panašus mygtukas kaip šildymo, jis yra pirmas nuo vairuotojų durų. Nežinau ką jis reiškia? :(
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Smac

Siaip cia "1997-2002 technika ir eksploatacija" forumas :) O taviske kaip matau kitos kartos jau... Bet geriausiai butu imesti foto... O tai "panasus kaip sildymo", tai kuo panasus? Irgi kvadratinis? :) Kazkur zmones dalindavo Avensiu manualus "User Manual" tipo naujam naudotojui, manau tokiame kaip tik bus aprasymas visos paneles su visais mygtukais...
Nerasykit man asmeniniu pranesimu, jei nenorite laukto po puse metu atsakymo :) Geriau e-mailu :)

NNZ

taigi yra ten kur manual aprasymas apie sildyma masinos vidaus ir ten ale daznai nejungineti ir taip toliau.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

Memelis

Yra jau nemazai prirasyta apie ji temoje "D4D variklio pasildymo bedos :(" pabandyk paieskoti per paieska ir rasi. Neverta kartotis...
'04 Avensis Liftback 2.0 D4D Linea Sol
'09 Corolla Verso 2.2 D-CAT Linea Sol Sport

mmersass

jau radau. Ačiū ;)
'05 Avensis 2.0 D4D TSpirit

Markelo

http://www.ipix.lt/desc/91149039/ Kokia sito mygtuko pagrindine funkcija? Kada ir kaip ji geriausiai naudoti? Uzvedus varikli ijungiu si mygtuka (bandziau kai buvo -2) po 2-3min nuo mygtuko ijungimo pasigirsta garsas toks kaip vinies kalimo,kaip strigimo..dungsejimas toks.. jei laikai ijunges ilgiau tai tas garsas palieka vis daznesnis.. Kita ryta prie tokios pat temperaturos ijungiau mygtuka ir kartu su juo ijungiau peciuka (pastaciau ant auto) tai garso to nebuvo po 2-3min..
Toyota Avensis 2001 D4D | 81 kW | Mėlyna

NNZ

paskaityk temą pre heater, ir parisiųsk user manual, ten rasi aprašymus, ką jis daro.

semprius

Kaip veikia tas mygtukas kur yra prie avarinio, bet ne galinio lango apsildymas, o tas 3cias? Skaiciau manuale bet nelabai pagavau veikimo principo.. :(

NNZ

šildo priekinio lango dalį kur valytuvai yra ir šoninius veidrodėlius

Artūras Alytus

Pas mane automobilyje vairuotojo lango valdymo mygtukas ir veidrodėlių reguliavimo mygtukas, naktį šviečia silpnai. Na bent jau man taip atrodo, nes kitame Avensyje nesu sėdėjęs. Gal kam teko susidurti su šia problema. Ar galima ardyti, keisti lemputes ? Dėkui

bladas

Tie mygtukai neturi pašvietimo

Artūras Alytus

Kad keleivio pusėje nešviečia tai tikrai , bet vairuotojo pusėje kažkas yra.

bladas

Veidrodėlių mygtukai nešviečia - nėra juose lempučių. Langų darinėjimo mygtukai turi šviesti visi. Jeigu ant vairuotojo durelių esančiu keturkampiu mygtuku užblokuoji keleivių langų valdymą, tai ir jų mygtukai nebešviečia.