Nesikuria D4D

Pradėjo AvensisGK, Rugsėjis 07, 2012, 21:55:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

AvensisGK

Pradejo nesikurti masina. Idomu tai jog papumpavus su kuro filtro pompa kuras uzsipumpuoja bet po minutes ar net maziau, spaudimas sumazeja ir vel pumpuojasi lengvai. Nuemus griztama slangute nuo common rail vamzdelio, pro slangute (po papumpavimo su kuro filtro pompa) pradeda begti kuras. Ar taip turi buti? Jeigu ne tai kur ieskoti gedimo?

GALLANT

Man buvo taip, uzkuriu masina o ji po puses min uzgesta, papumpuoju, ji vel dirba apie puse minutes. Gedimas buvo magistrales slegio reguletorius, jis randasi desineje (vairuotojo) puseje. Pakeitimas 100Lt detale 80Lt, patarciau pirkti su visa magistrale, nes jis ten labai gerai isuktas ir gali but, kad nulausi atsukdamas. Najas tas visas reikalas kainuoja 1500lt, nes kaip man aiskino, kad parsiduoda magistrale kartu su reguletorium ir slegio davikliu, tipo atskirai reguletoriaus nera.

AvensisGK

Dekui uz atsakyma, bet man kuras bega ne is magistrales puses, bet is slangutes, kuri jungiasi i magistrale. Jei gerai suprantu, tai is auksto slegio siurblio puses. Mano galva pro kuro siurbli neturetu kuras taip laisvai prateketi.

GALLANT

Kaip sitam siurbliui nezinau, bet seniem, paprastiem siurbliam tai taip ir yra.

diagnostikas

jei bega is gumines zarneles tai reiskia is griztamos. nes is siurblio eina metaliniu vamzdeliu. tai yra normalu. nes sukelus slrgi su pompa jis po biski sumazeja griztant kurui i baka

AvensisGK

Bet beda tame, jog tas slegis labai greitai sumazeja. Kiek prisimenu taip nebudavo. Uzpumpavus su filtro pompa slegis laikydavosi. Dabar slegis iskarto krenta. Itariu jog del sios priezasties ir neuzsikuria.

eceris

jei nelaiko uzpompavus, kazkur ora gali gaudyt

AvensisGK

Citataeceris parašė:
jei nelaiko uzpompavus, kazkur ora gali gaudyt
Klausimas yra kur gaudo? Iki pat kuro pompos yra sandaru. Patikrinau. Slegio nelaiko tik nuo kuros pompos. Kurioje vietoje gali buti nesandaru kuro pompoje ir ar galima tai kaip nors pataisyti?

diagnostikas

gal neseniai filtra keitei?
buna kad pigus filtrai gerai neuzsisandarina. butum vilniuj pasiulyciau atvaziuot pasitikrint, nes online sunku kazka pasakyt

AvensisGK

Citatadiagnostikas parašė:
gal neseniai filtra keitei?
buna kad pigus filtrai gerai neuzsisandarina. butum vilniuj pasiulyciau atvaziuot pasitikrint, nes online sunku kazka pasakyt
Filtra keiciau, bet jis ne prie ko, nes jau rasiau jog iki pat auksto slegio kuro siurblio yra sandaru. Nesandarumas yra nuo  auksto slegio kuro siurblio.

Mars

Pas mano automobilį su rankinę pompą užpompuoji kurą iki kol eina praeina kelios ar kelioliką sekundžių ir vėl gali pompuoti kurą su rankinę pompą.
Ne ten ieškai užsivedimo problemųB)
mars

AvensisGK

CitataMars parašė:
Pas mano automobilį su rankinę pompą užpompuoji kurą iki kol eina praeina kelios ar kelioliką sekundžių ir vėl gali pompuoti kurą su rankinę pompą.
Ne ten ieškai užsivedimo problemųB)
Bet man keista jog sukant su starteriu pro kuro atgaline slangute (kuria atjungiu nuo common rail) bega kuras. Mano nuomone tai reiskia jog kuras nepatenka i purkstukus, bet grizta atgal i benzino baka.

NNZ

tai ir grįžta tas kuras kurio perdaug ateina, tam ir yra grįžtama šlangutė.
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

AvensisGK

Jau kuriasi. Buvo nusibaiges kuro siurblys. Dizrida sutvarke.

GALLANT