Nesikuria D4D

Pradėjo AvensisGK, Rugsėjis 07, 2012, 21:55:57 PM

« ankstesnis - sekantis »

AvensisGK

CitataGALLANT parašė:
Kiek kisene paplonejo ?
Kadangi buvo pakeistas kuro siurblys ir purkstukai patikrinti ant stendo, tai viskas kainavo apie 1600 lt.
Kuro siurblys 450 lt.
Kuro siurblio nuemimas ir uzdejimas 480 lt.
ir t.t

GALLANT

Na jei tiek tiek dirbo, tai labai normaliai, man kai abejojau del siurblio, tai pigiausei pati siurbli radau uz 550lt.

kepure

siurblio jei reik 85kw 300lt ir 2.2d4d 300lt siurblys.

GALLANT

Duok dieve, kad nereiktu ;)
bet jei ka zinosiu.

AvensisGK

Pradzioje buvau nuvaziaves i Autotoja. Tai is ju pabegau. Prisijunge savo kompa ir pradejo pasakoti kad jie isims siurbli, purkstukus ir patikrins Dizridoje. Nusprendziau jog i Dizrida galiu ir pats nuvaziuoti.

GALLANT

Nors nebutu pasigyre, kad dilerinis servizas kazkur ves tikrinti.....
Jau senai kreivai ziuriu i tuos dilerius, nes apart dideliu kainu nieko daugiau nera.

AvensisGK

Citatakepure parašė:
siurblio jei reik 85kw 300lt ir 2.2d4d 300lt siurblys.
O 81kw siurbliu yra?

alonzzo

turiu kelis siurblius 81kw

kaktusas

Bėda kitokia, bet prie temos kad nesikuria tiks...
Pasuki raktą - visos lemputės užsidega, suki toliau - nieko, jokios reakcijos, nei suka nei bando...lemputės dega, tik radija prigęsta. Trumpam atjungi-prijungi akumą,ir viskas - iškart užsiveda. Kartojasi taip kokį kartą į mėnesį. Kur ieškot bėdos? Starteris? Ar nebūtinai? Gal kam buvo panašiai?

AvensisGK

Reikia pabandyt nuvalyt ir vazelinu sutept prisijungimo prie akumuliatoriaus klemas.

kaktusas

Na va jau antrą rytą iš eilės tas pats. Jau jei atsitinka kas su ta mašina, tai būtinai kokia nesamonė, kur tiesa slypi anapus...

looking4snow

Man labai panasiai buvo. Tik po raktelio pasukimo nei radijos, nei jokiu lempuciu, visiskai nieko nebelikdavo. Atjungdavau-prijungdavau akumo +  ir tada uzsikurdavo be problemu. Kai viena diena visa tai uzkniso, praejau akuma ir klemas su svitriniu, sutepiau kazkokiu tirstu tepalu ir jau gal 4 menesiai, kaip nebera tu nesmaoniu. ;)

kaktusas

Citatalooking4snow parašė:
Man labai panasiai buvo. Tik po raktelio pasukimo nei radijos, nei jokiu lempuciu, visiskai nieko nebelikdavo. Atjungdavau-prijungdavau akumo +  ir tada uzsikurdavo be problemu. Kai viena diena visa tai uzkniso, praejau akuma ir klemas su svitriniu, sutepiau kazkokiu tirstu tepalu ir jau gal 4 menesiai, kaip nebera tu nesmaoniu. ;)
Na man nepadėjo klemų nuvalymas,,, :(
Būtų taip kiekvieną kartą, tai nuvažiavai iki serviso ir tegu žiūri. Dabar gi žinok, kada nesikurs, o taip paprastai tik ryte ir būna
 :@

Bemsas

Arba nero kontakto mases laido, arba pliusinio laido prisukto prie starterio. Didesne tikimybe, kad prie starterio prisukimas oksidavesis bus.

kalava

Citatakaktusas parašė:
Bėda kitokia, bet prie temos kad nesikuria tiks...
Pasuki raktą - visos lemputės užsidega, suki toliau - nieko, jokios reakcijos, nei suka nei bando...lemputės dega, tik radija prigęsta. Trumpam atjungi-prijungi akumą,ir viskas - iškart užsiveda. Kartojasi taip kokį kartą į mėnesį. Kur ieškot bėdos? Starteris? Ar nebūtinai? Gal kam buvo panašiai?

Man buvo, kad lemputes prigesta kaip priklauso, taciau starteris - jokiu gyvybes pozymiu.
Klemos nuemimasnepadedavo, nors kartais vel kurdavosi(2 dienas taip vargau)

Problema buvo pasibaige starterio angliukai - pakeite, ir viskas liuks
Ex-Avensis '07, 2L D4D, 93 kW, sidabrinis universalas