Corolla Verso 2.2D4D klimato kontrole

Pradėjo maryyjus, Rugsėjis 08, 2012, 21:51:00 PM

« ankstesnis - sekantis »

maryyjus

Sveiki,

Pas mane Corolla Verso 2.2 D4D 2007m, beda su klimato kontrele,  nustacius tarkim 24 laipsnius eina vesokas oras, tikrai ne 24, padarius kokius 28 eina jau labai siltas oras. Esme tokia, kodel pagal nustatytus laipsnius displejuje , iseina ne tokios temeperaturos oras. Termostata keiciau.

arunaskeras

Gal geriau butu palaukti saltesniu oru nes dabar gali buti kad masinoje jau yra tie  24 silumos ir tedel mazai sildo.Nes  ten yra silumos davikliai ir salone ir lauke nes pavyzdziu ziema  priklausant kokia yra salono temperatura nuo to keiciasi netgi variklio apsukos.Tas pats ir ziema jei uzstatysi temperatura artima salono temperaturai tai ir pūs toki vos drungna ora.O kad sildo tai tikrai nes juk rasai kad sukelus aukstesne pucia silta.Manau kad cia nera jokio gedimo. O jei jau reikia tikslumo tada reikia su prietaisu pasimeruoti temperaturas kokia yra salone ir kokia sildymo angos viduje.Bet ir tai manau, kad bus kokie 2 laipsniai + - ,
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

maryyjus

Tai jau man tas buvo praejusi pavasari, kai lauke buvo -5 pasidariau tarkim 23,24,25, ejo drungnas oras, o padarai aukstesne temperatura jau buna per karsta.Turejau pries tai aurisa lauke budavo -10 ir daugiau, nustatates visada budavau 20 laipsniu, ir budavo labai gera temperatura. O verso taip nera, tai speju kazkoks daviklis nesupranta temparaturos. Kur taip butu galima pasitikrinti?

Saulius SSS

pas mane  ijungus kondiske kaire puse vesina, o desine  pucia drungna ora.tai turiu naudotis tik kairiaja puse. gal kas zino ar yra toyotai kondicionieriaus (peciaus) sklendziu kalibravimas? nuspaudus tam tikras knopkes visos sklendes sudirba ir atsistoja i reikiama padeti.jeigu kazkuri blogai veikia ekranas ismeta klaidos koda (pvz kaip SAAB)?????
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

arunaskeras

CitataSaulius SSS parašė:
pas mane  ijungus kondiske kaire puse vesina, o desine  pucia drungna ora.tai turiu naudotis tik kairiaja puse. gal kas zino ar yra toyotai kondicionieriaus (peciaus) sklendziu kalibravimas? nuspaudus tam tikras knopkes visos sklendes sudirba ir atsistoja i reikiama padeti.jeigu kazkuri blogai veikia ekranas ismeta klaidos koda (pvz kaip SAAB)?????
O ekrane rodo abejose pusese ta pacia temperatura?

arunaskeras

Citatamaryyjus parašė:
Tai jau man tas buvo praejusi pavasari, kai lauke buvo -5 pasidariau tarkim 23,24,25, ejo drungnas oras, o padarai aukstesne temperatura jau buna per karsta.Turejau pries tai aurisa lauke budavo -10 ir daugiau, nustatates visada budavau 20 laipsniu, ir budavo labai gera temperatura. O verso taip nera, tai speju kazkoks daviklis nesupranta temparaturos. Kur taip butu galima pasitikrinti?
Gali buti problema su davikliu su sklendemis su paciu temperaturos nustatymu( elektronikoj). Sunku pasakyti reikia kazkokios diagnostikos:(

Saulius SSS

Citataarunaskeras parašė:
O ekrane rodo abejose pusese ta pacia temperatura?
jo  vienoda temperatura rodo.ir sklendes tikrinau apacioj prie pedalu ir po bardacioku. abi puses veikia. ta prasme juda i abi puses varikliukai sukineja tas kojeles.uztai ir klausiu ar yra koks sklendziu kalibravimas. nes saab'ui tai galima tai padaryti. sakau gal vienoj pusej truputi prasiverusi sklende neuzdaro gerai peciaus.gal kam taip yra buve?

maryyjus

Gal zinot Vilniuj geresnius Toyota meistrus, neskaitant Toyota atstovu?

eceris

o tai kad pagal mane  klimos temperaturos skale rodo ne oro iputimo temperatura, o salono temperatura,todel naturalu kad puciamas siltesnis oras, kol pasiekiama nustatyta salono temperatura. atejus karsta vasaros diena i masina,puciamas saltas oras, kol pasiekia nustatyta temperatura....

AVENSIS D4D CHIP

Citataeceris parašė:
o tai kad pagal mane  klimos temperaturos skale rodo ne oro iputimo temperatura, o salono temperatura,todel naturalu kad puciamas siltesnis oras, kol pasiekiama nustatyta salono temperatura. atejus karsta vasaros diena i masina,puciamas saltas oras, kol pasiekia nustatyta temperatura....
butent taip ir turi buti;)

JM

Buvo ir man tokia problema - meistrai sakė, kad buvo susidaręs kažkoks purvo kamštis, nes kažkada buvo prapūsta variklio tarpinė.. Jie šlangas išvalė, praplovė ir viskas ok :) šildo puikiai :) malonumas kainavo apie  100 lt

Saulius SSS

kondicionierius nieko bendro neturi su variklio ausinimo sistema ar galvutes tarpine.cia kalba eina apie vesinima o ne apie sildyma

pinokis

sveiki. nenoriu kurt naujos temos tad manau cia tiks. pas mane jau antra karta uzrasojo priekinio stiklo apacia. galvojau kad  itruko vidinis radijatorius,  bet uzrasoja is lauko puses ir lig riebaluotas stiklas buna. antifrizo lygis nekrenta. manyciau kad rasoja del klimato kaitos bet ka cia gali zinoti.:) ar yra pasiulymu kas gali buti.

kapsis

Citatapinokis parašė:
sveiki. nenoriu kurt naujos temos tad manau cia tiks. pas mane jau antra karta uzrasojo priekinio stiklo apacia. galvojau kad  itruko vidinis radijatorius,  bet uzrasoja is lauko puses ir lig riebaluotas stiklas buna. antifrizo lygis nekrenta. manyciau kad rasoja del klimato kaitos bet ka cia gali zinoti.:) ar yra pasiulymu kas gali buti.

manau pirmiausia keiti salono filtra, o tada jau ziuri kas toliau darosi ....

pinokis

salono filtra nesenai isvis ismeciau tik kita dar nusipirkti nespejau, pabreziu kad rasoja is lauko puses