navigacija B9010

Pradėjo markoo222, Rugsėjis 09, 2012, 11:23:09 AM

« ankstesnis - sekantis »

markoo222

sveiki pas mane masinoje yra tokio modelio navigacija gal galetumete parasyti kur galima butu gauti adapteri kad rodytu dvd ir gal zinote ar yra isejimai stiprintuvui

Saulius SSS

marrrrrko, daugiau skaityk senesnes zinutes yra daug rasyta apie 9010.AV isejimo ar iejimo nera tikrai.galinio vaizdo kameros nepajungsi.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

spyglys

Liudesys su situ modeliu, o siaip, ziurek senas temas.

markoo222

atleiskit tik sendiena prisiregistravau gal galetumeta pasakyti trumpai kad nereiktu daug ieskoti ir koks modelis geresnis ir jai pakeisiu ar tiks jungtys

Saulius SSS

nesuprantu.parasyta prisiregistraves  03.02.12 pas mane siandien rugsejo 9. skirtumas su vokietija 1 valanda ir beveik 7 menesiai :D:D:D

markoo222

jo bet pirkau kita toyota ir cia vat tokios problemeles

Saulius SSS

dek iskart 2din dvd ir junk ka nori arba tenkinkis tai kas yra.as sia navigacija beveik nesinaudoju.nebent, kad susiorientuoti zemelapyje kur kas yra.o radijas groja kaip labai geras radijo taskas(buvo tokie radijukai seniau kiekvienam daugiabuty).

ketvirtasis

Citatamarkoo222 parašė:
sveiki pas mane masinoje yra tokio modelio navigacija gal galetumete parasyti kur galima butu gauti adapteri kad rodytu dvd ir gal zinote ar yra isejimai stiprintuvui

Nesuk sau smegenų pirk kitą rimtą magikę, tik ne originalią ba jos kaip čia sauliusSS paminėjo (radijo taškas iš daugiabučio) bele groja.
Juk pas tavę jau lankelis yra tik valdymą nuo vairo prisitaikysi ir galėsi džiaugtis geru garsu ir kitom funkcijom.  Pas II Avensį pusėtini dinamikai, tad ir skambesys gan neblogas.

vitiok

Citataketvirtasis parašė:
Citatamarkoo222 parašė:

Nesuk sau smegenų pirk kitą rimtą magikę, tik ne originalią ba jos kaip čia sauliusSS paminėjo (radijo taškas iš daugiabučio) bele groja.
Juk pas tavę jau lankelis yra tik valdymą nuo vairo prisitaikysi ir galėsi džiaugtis geru garsu ir kitom funkcijom.  Pas II Avensį pusėtini dinamikai, tad ir skambesys gan neblogas.
O ka kaip pvz vietoj originalios mages  galima idet kad be navigacijos butu?

ketvirtasis

Yra lankelis, kuris per pus dalinasi į 2 DIN. Dėk kokią nori magikę, pats lankelis perkasi Laverna, kaina 136lt. Tik rekomenduočiau prieš mokant pinigus patikrinti patį lankelį, kreivas jis ten kažkoks, skersas.

vysnia78

Sveiki. Esu cia naujokas ir norejau pasidometi:
Turiu Toyota avensis 2008.01 (T25 modelis) ir ten yra pilno ekrano navigacija (TNS700) ekranas lieciamas. Gal kazkas galite patarti kur galeciau pigiau isigyti kompaktini diska su zemelapiais? Ar gal kazkas ir forumieciu tokiais dalykais uzsiemate!?

Aciu uz patarimus!

Arturas

Citatavysnia78 parašė:
Turiu Toyota avensis 2008.01 (T25 modelis) ir ten yra pilno ekrano navigacija (TNS700) ekranas lieciamas. Gal kazkas galite patarti kur galeciau pigiau isigyti kompaktini diska su zemelapiais? Ar gal kazkas ir forumieciu tokiais dalykais uzsiemate!?

Aciu uz patarimus!

Bet tu tai duodi, visur prirasei tapati. Negi sunku viena posta parasyt ir vsio, o ne lyst visiems i postus neitema.
Foto bus veliau :)

donatass30

KAUNE URME YRA DISKU BET KAINA 100LT LYG PRIE SANITEKSO RANDASI SANDELYS 11AR 12 SANDELYS NEPAMENU

valensa

masinų turguj yra po 70 lt

Bemsas

Citatavysnia78 parašė:

Aciu uz patarimus!

Kaip naujokui, kuris nemoka skaityti, bet moka daug rasyti, galiu nusiusti diska namo tik uz 40lt :D