Senojo ir Facelift lempos ir facelifto klausimas

Pradėjo Mantvydas, Kovas 04, 2013, 10:35:32 AM

« ankstesnis - sekantis »

Mantvydas

Gal kas susidurė ir gali patvirtint, kad dingo?

Iš bėdos prieš perkant galima pasiziurėti.. gi matos jis.

trulikas

Mantvydai, pas mane net ne toyota. turėjau scioną, sudėjau taivanio žibintus ir vargo nemačiau ir po šiai dienai laksto kaip briedis. corolloj originalai, stikliniai, ten tik stiklus valyt reikia, nes nesimato nieko kai užsineša. pas mg nešviečia jie standartiškai, jausmas vakare, kaip su gabaritais :D o pas dodge buvo išdegę reflektoriai
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

Mantvydas

aš susiduręs su depo firmos kitaicais. Audi a4 lešiais, tai jie nešvietė nuo pirmos dienos.. del to ir baidausi, bet seip vistiek noriu facelifto :D

Saulius SSS

CitataMantvydas parašė:
Gal kas susidurė ir gali patvirtint, kad dingo?

Iš bėdos prieš perkant galima pasiziurėti.. gi matos jis.
Mano FC sviecia gerai,kaimyno FC 2006 irgi gerai. Kiek teko susidurti,tai 100% gerai(is dvieju du).:D Kiek teko skaitineti nemaciau,kad FC lempu isblukimu kas skustusi .Butu geriau,kad kas parasytu jei turejo problema.
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

trulikas

CitataMantvydas parašė:
aš susiduręs su depo firmos kitaicais. Audi a4 lešiais, tai jie nešvietė nuo pirmos dienos.. del to ir baidausi, bet seip vistiek noriu facelifto :D

tyc neblogi, depo, kaip papuola
Automobilių remonto paslaugos - automobilių švaros paslaugos - automobilių nuoma
8sesi8550833

arytis

Nelabai suprantu kodėl nesvarstoma reflektorių restauravimo galimybė.
O ir mašina nebūtų pusiau lipta, pusiau skusta :)

Mantvydas

Citataarytis parašė:
Nelabai suprantu kodėl nesvarstoma reflektorių restauravimo galimybė.
O ir mašina nebūtų pusiau lipta, pusiau skusta :)

Asmeniškai, man daug labiau patinka avensis po FC, bet gavosi taip, kad pirkau senajį, vien dėl to, kad planuoju jį turėti 4-6 metus, o automobilį gavau "lyg naują" iš patikimų rankų, su tikru prabėgu 140 tukst. nei įbrėžimo, nei įlenkimo, dažytas tik vienas galinis sparnas (tikrinta su dažų sluoksnio matuokliu), o ir kaina buvo gera..

Tai va dabar kiekviena kartą pamatydamas FC versiją tokį savigraužatį jaučiu, tai kodėl gi nepasidaryti to FC?

Gerai padarius tikrai ji nebus "skusta lupta". Čia gi tik buferis su lempom..

Mantvydas

Dar klausimas.

Kaip atskirti faras Europos nuo Anglo? Ar nepamatysi iki tol kol nepajungsi?

Saulius SSS

bent jau is lauko ant stiklo tai nera anei vieno uzraso. paziuresiu ryt diena gal rasiu kokius uzrasus viduje,kad galetum bandyti palyginti
Ne visada sakyk ką žinai,bet visada žinok ką sakai

Bemsas

Dar siulau veidrodelius pasistatyti facelifto su posukiais, tikrai geriau atrodys.

redkon

Tai visgi kaip su facelift'o lempų reflektoriais - išdega jie ar neišdega?

Bemsas

Mantvydas

Saltinis nepakankamai patikimas. Komercininkai nori, kad pirktu..

Klausimą galima būtų užduoti kitaip:

Ar kam nors ant naujesnio (2006+) yra išdegę reflektoriai?