Zibintu reguliavimo indikatorius

Pradėjo VaIsInIs, Rugsėjis 11, 2012, 16:42:42 PM

« ankstesnis - sekantis »

VaIsInIs

krc buvau nuvares, ten jie dar labiau ji supisto tai krc nzn, pasakiau kad burtu su grafitiniais klijais. O tai kai uzdejai tuos klijus ten varzu jokiu nekaitaliojai ? tiesiog perklijavai ir tiek ?

P.S visa intika isnarsiau pigiausiai naujas 700lt, absurdas bliot...
Bet paziurejau kad labai panaus lizdai, tai itariu kad tiktu, nes kitu modeliu iki 100lt eina, kodel toyota tokie brangus tai bbz..

bimas

gal galima padaryti kad faros reguliuotusi is salono ,ideti aukscio reguletoriu ir perinstaliuoti laidus

VaIsInIs

tai geriau jau varzas sudet i tuos kontaktus kad butu vidurineje pozoje, nors dar neprarandu vilties susitvarkyt :D

bimas

bet tada nesireguliuos zibintai.o su reguletorium salone butu kaip pas daugeli avensiu,beto ir vieta reguletoriui yra ir reikalui esant zibintus galima butu pakoreguoti ir daugiau jokie kontaktai neuzputu.reiketu srote tik sita reguletoriu pasiieskoti

VaIsInIs

matai xenonai turi reguliuotis butinai, ta nepraeisiu, o dabar kai islupau davikli jie automatiskai ant zemiausio nusistato lygio :) nu nzn ka cia daryt net

adrenaLinas

idek neveikianti davikli jo viduje ilitaves varza ir pajunges traukute:) TA praeisi. aisku jei traukute neuzpuvus :)
catch me

Bion

Sveiki,

pas mane analogiska problema:  Avensis 2004 m. universale uzsidegusi prietaisu skydelyje sviecia lempu aukscio reguliavimo lempute, aisku lempos xenon'ai.

Reguliatorius lyg uzstriges, nenureguliuoja lempu, jos dazniausiai i dangu sviecia. Kartais kazkur paneles viduj girdisi toks cyk cyk cyk, lyg kazkas uzstrige butu ir gal del to lempos nenusireguliuoja.

Ar kas nors realiai taiset (ne tai kad keisti visai, o pataisyti)? Kur ir kiek mokejot?

VaIsInIs

Nu cia man jau 3 sav tvarko , tai reiks nuvaryt paziuret ka isbure, tai jei ka papasakosiu, o naujas toks dalykas 400doleriu, bet itariu galima ir nuo kitu pritaikyt tik tyngiu ziast, nes kitu modeliu po 3 svaru eina nauji :) Ir jo dabar ir pas mane karts nuo karto ciksi , nes atjungtas :)
Jei uzsidega lempu reguliavimo mygtuka, tai jos nusileidzia iki maximumo ir i zemia sviecia :)

VaIsInIs

Buvau siandien nuvares, tai sake nusipirko kliju ten kazkokiu magnetiniu ~60 lt plius darbas 50 , nu tai uz simtuka sutaisys

VaIsInIs

Padare, varzos yra, sumokejau 120- neveikia.

VaIsInIs

adrenaLinas

o as vis nebaigiu savojo.... reikia daryt nauja asele nes sita per daug supuvus ir ner kada:(
catch me

VaIsInIs

Nevark, elektrikas sake, kad neimanoma poto atitaikyt jei ten kanors su tais takeliais ar tais sepetukais darei... man "sutvarke" bet neveike :D

adrenaLinas

na kai visiskai visiskai jau nebeturesiu ka veikt tai pazaisiu dar... o siaip kiek maciau is foto ir siaip schematiniu breziniu tai priekinis ir galinis atrodo vienodi. tik laikikliai ir traukutes skiriasi... idomu kiek tame teisybes?
catch me

VaIsInIs

Nu man irgi atrodo kad jie identiski patys is saves, dar nuo prius berods tinka , nes vidus lygiai identiskas ir varzas tokias pacias sudaro