D4D 2001m Labai sunkiai vedasi

Pradėjo McGarle, Spalis 08, 2010, 16:25:59 PM

« ankstesnis - sekantis »

NNZ

Citataaudriukas777 parašė:
CitataKAIRYS parašė:
senų automobilių vairuotojams, turintiems užvedimo problemų ir kai visokie super-šmuper diagnostikai nieko nenustato, rekomenduoju pasižiūrėti kuro bako filtrą. (patikrinta praktikoje)

gal žinote, kur yra kuro bako filtas?

nėra filtro, yra tik sietelis kur kuro paėmėjes stovi bake, alenkus galines sėdynes, ten reikia paieškot, kažkur turėtų būt
Geriau nežadėti, nei pažadėjus neištesėti.(Ekleziastas)

daildziuk

Man irgi patare det papildoma atbulini kuro voztuva,reiks pabandyti,gal issispres problema,o tai per salcius akumas neatlaiko tu starterio sukaliojimu.

virme

CitataUfO parašė:

Mano atveju būdavo taip, kad sukant starteriu variklis lyg "kosteldavo" ir nustodavo sukt, tada vėl "griebdavo" ir taip kelis kart kol užsivesdavo. Taip nutikdavo tik varikliui esant karštam, kai šaltas vesdavosi be problemų. Nors pats manau, kad kažką suprantu apie techniką, bet visai nepanašu buvo į starterio gedimą...
Pas mane irgi lygiai tas pats. Starteris cia ne prie ko, nes jei po "kostelejimo" nealeidi raktelio, suka jis toliau ir po kokiu 5 s. sukimo, variklis uzsiveda. Itariu cia bus kuro nusedimo problema, nes pastebejau kad jei pastatai masina ikalnen, vedasi is kokio 3 pasukimo. Jei nuokalnen- viskas tvarkoj. Gal suradot kas sia liga? Pakeiciau kuro filtra- nepadejo. Meistrai irgi peciais tik guscioja.

S_Kulikauskas

O as ir starterio neatmesciau. Paaiskinsiu taip kaip man vienas kolega aiskino.
Dyzelio kurimo metu degimo kameroje spaudziamas kuras, nuo ko jis kaista, bet veikiamas aplinkos jis labai greitai sala. Rezultate jai atsalimas yra greitesnis uz kaitima jis neikaista iki uzsidegimo temperaturos. Jai liaudiskai dyzeliui reikalingas smugis. Jai tavo starteris vos tik suka, tai gali sukti ir valanda jis vistiek neuzsives.

virme

Sutinku, bet starteris suka tikrai smarkiai. Akumuliatorius naujas, starteri autoelektrikas tikrino, sake sroves naudojimas su apkrova normoj, sukimo greitis irgi. Bandziau kita akumuliatoriu- niekas nepasikeite. Tad net nezinau. Meistrai tik spelioja, bet uz speliojamus gedimus pinigu moketi nesinori. Reiks detis permatomus vamzdelius, ziuret kaip su oru kuro sistemoje.

S_Kulikauskas

Na taip. Dabar bijau truputeli nusisneketi, bet gal kaskas paskaites pataisys.

Diagnostikos programoje (Techstream) yra kuro sistemos sandarumui tikrinti specialus "Active test" , kazin ar tau nepadetu. Nereiktu ir vamzdeliu kaitalioti.

virme

Dekui uz patarimus, reikes kai bus laiko iki diagnostikos palekt. Gal ten ka pasakys.

CheGuevara

Toks klausimas: Šaltas D4D ryte užsiveda puikiai, pavažinėjus, kada variklis šiltas labai sunkiai kuriasi, toks vaizdas, kad starteris tik sukasi ir visiškai negriebia, pavyksta užsikurti tik iš kelinto karto... kas gali būt kaltas?

arytis

CitataCheGuevara parašė:
Toks klausimas: Šaltas D4D ryte užsiveda puikiai, pavažinėjus, kada variklis šiltas labai sunkiai kuriasi, toks vaizdas, kad starteris tik sukasi ir visiškai negriebia, pavyksta užsikurti tik iš kelinto karto... kas gali būt kaltas?

Starteris

kepure

Turiu starteriu 2.0d4d 2vnt ir 2.2d4d 1vnt

virme

CitataCheGuevara parašė:
Turėjau ir aš panašią bėdą. Diagnostika nieko neparodė. Problema mano atveju buvo kuro nusėdimas. Pakeitus kuro filtrą ir įdėjus atbulinį vožtuvą, problema dingo, bent jau kol kas. Pabandyk mašiną pastatyti nuokalnėj (priekiu žemyn) ir po kiek laiko užvesti. Jei užsives normaliai reiškia nusėda kuras.

bemze

Citatavirme parašė:
Sutinku, bet starteris suka tikrai smarkiai. Akumuliatorius naujas, starteri autoelektrikas tikrino, sake sroves naudojimas su apkrova normoj, sukimo greitis irgi. Bandziau kita akumuliatoriu- niekas nepasikeite. Tad net nezinau. Meistrai tik spelioja, bet uz speliojamus gedimus pinigu moketi nesinori. Reiks detis permatomus vamzdelius, ziuret kaip su oru kuro sistemoje.

turejau saab 93, 4 ziemas keikiausi, temperatura apie 0 ir problemos su uzkurimu. Starteris suka normaliai, bet negriebia. Ko tik nedariau, ir kuro sistema valiau, akuma pirkau, starteri 3 kartus skirtingi specai eme, tikrino, matavo sroves stiprumus su kompais ir tt...zvakes pakeistos, kuro filtras, nieks neturejo prie ko prisiknisti. niekas bedos nerado, kol galiausiai sugedo uzvedimo spinute, pasukus rakta, raktas neatsokdavo. Tevas to nezinodamas, suvare starteri...pakeite starteri devetu, prie - 25 be problemu kurdavos.
ne visada tie kompai viska parodo. Mano atveju rode, kad viskas tobula: akumo darbingumas 93 %, starteris sukimo momentu rode 13.5 amperu ar ko tai (nelb sitoj vietoj zinau ka reiskia), o reikia nuo 11 iki 14. Zodziu pagal kompu parodymus viskas buvo idealu. Tik nervas ima, 4 ziemas beveik be auto, uz visus tikrinimus ir keitimus netoli 2000 tautiniu sumokejau (ir tai su nuolaidom), kol galiausiaI deveta starteri pakeite uz 200lt ir bedu nebeliko.

Saulius_

Kur Vilniuje taisyti sunkesnio uzsikurimo atsalus orams problema? Patogiau apie naujamiesti, savanoriu prospekta.