Co ausinimo sistemoje testas

Pradėjo kepure, Rugsėjis 16, 2012, 09:53:02 AM

« ankstesnis - sekantis »

kepure

Sveiki gal kas kaune galetu rekomenduoti vieta kur galima butu atlikti testa CO ausinimo sistemoje.:)

spyglys

mazai kas atlieka, yra pardavime testukai tokie

kepure

o kur isigyti?gal linka koki numesk jei zinai:)

spyglys

sorry, linko neturiu, kazkada sau ieskojau, bet gavosi, kad atlikau testa tokviloje, tai nebuvo prasmes imti

bandyk ieskoti pagal

blown head gasket tester kit

tada pagal produkta kas LT parduoda

man pries 2 metus reikejo, tai nieko neatsimenu

kaina apie 70lt lyg buvo, bet galiu ir meluot

kepure

Nes keistai kazkaip tepale ausinimo skyscio ner ausinimo skystyje tepalo irgi,slangu nepucia,per duslintuva dumu nemeta baltu kaip buna varo i ishmetima.Bet kas 300km 1.5litro dapilt reik ausinimo skyscio.

spyglys

Siaip vienas zmogus man pasakojo, kad irgi niekaip negalejo nustatyt kur dingsta, ir kazkaip issiaiskino, kad kazkur prie kolektoriaus jam leido, gaudavosi, kad ausinimas tiesiai i ismetima patenka. Nezinau detaliu ir istorijos tikrumo, tai negaliu garantuot uz teisybe.

kepure

nesinori lupti tos galvos taip staigiai,tas CO testas leistu apsispresti kame beda.
Jai kas zinosit kur atlieka kaune pasidalinkit info:)

dtinas

dar gali leisti per EGR ausintuva. Tuo atveju irgi butu co antifrize berods..

Bemsas

Citatakepure parašė:
Nes keistai kazkaip tepale ausinimo skyscio ner ausinimo skystyje tepalo irgi,slangu nepucia,per duslintuva dumu nemeta baltu kaip buna varo i ishmetima.Bet kas 300km 1.5litro dapilt reik ausinimo skyscio.

O tai gal per ispletimo bakeli isvaro? Paimk 0.5L plastmasini buteliuka, ikisk i ja slangute is ispletimo bakelio ir pavazinek.

kepure

o irgi mintis gera reiks ishbandyti:)

Bemsas

Bet jei isvaro tai zinok irgi nieko gero, tarpine bus pramusta :p

kepure

na ziuresim ryt visu meistrus aplankysiu:)

druidas

nieko nedapilinėk vaziuok  stebėk var.temperatura,ryte gali tepala pasiziurėt ,,buna toks bajeris nereik skubėti remontuoti,esu vazinėjes keleta metu su tusciu bakeliu, remontuosi kisi pinigus,dar kas islys  geriau keist masina

kepure

ir kas svarbiausia temperatura normali.

arunaskeras

Citatakepure parašė:
ir kas svarbiausia temperatura normali.
O isipletimo bakelyja yra ar visai tuscias, nes mano vienai turetai masinai tai vos ant dugno buvo, o kai dapildavau tai vel likdavo tik ant dugno.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI