"klaksejimas" ties "bardacioku"

Pradėjo kalava, Rugsėjis 19, 2012, 23:01:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Tai kiek tų fiškių buvai nuėmęs? Gal nuo ne ten kur priklauso, nes nėra kam ten traškėti apart tų sklendžių.
Yra dar vienas drąstiškas būdas patikrinti, tiesiog nuimti (2) fiškes nuo klimos valdymo bloko.
Arba daryti klimos diagnostiką, jei kerti rusų kalbą parsisiūsk:
http://ikelk.lt/downloads/566c078497

aleks

As tai buvau pas elektrika.o kiek jis fiskiu nueme tai tiksliai nzn. Atrodo kad dvi.
Bet sukise ausis po bardacioku ir reguliuodami visas 3 funkcijas (kojos langai temperatura ir t.p)
jokio traksejimo deja neisgirdome.

looking4snow

Pas mane lyg ir niekas netraska, bet silto oro centre nepucia. Kur ieskoti slieku? Daugiau per visas visas kitas vietas pucia silta ora. Tik centre problema.

p.s. Pirmas Avensis.

arytis

Citatalooking4snow parašė:
Pas mane lyg ir niekas netraska, bet silto oro centre nepucia. Kur ieskoti slieku? Daugiau per visas visas kitas vietas pucia silta ora. Tik centre problema.

p.s. Pirmas Avensis.

Nustatyk oro srovę, kad pūstų į veidą ir pūs šiltas per centrines angas.

looking4snow

Geras, butent taip ir yra... O kazin, kodel taip "kreivai" padaryta? Juk galetu prie kitu poziciju tiesiog uzdaryti oro srauta i tas vidurines groteles. Arba pusti minimaliai, bet silta ora. Juk kuriu galu visur aplink siltas, o cia saltas... :|

arytis

Kiek susidūriau, tai pas visas mašinas tas pats.

Venza

Citatalooking4snow parašė:
Geras, butent taip ir yra... O kazin, kodel taip "kreivai" padaryta? Juk galetu prie kitu poziciju tiesiog uzdaryti oro srauta i tas vidurines groteles. Arba pusti minimaliai, bet silta ora. Juk kuriu galu visur aplink siltas, o cia saltas... :|
Cia tam padaryta,kad nemiegotum :) I veida pucia salta ora ir tave gaivina.Labai logiskas sprendimas ;)
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...

looking4snow

Iki siol buvau uzdares groteles ir tiek. Taip ir paliksiu iki vasaros. :)

Tadas25

Sveiki, ar imanoma prieiti prie peciuko varikliuko per bardacioka? Toyota avensis 2005m. 2.2l 110kw universalas

tikis55

Man ta pati bėda, kas turi koki nukreipimą ar nuorodą kur ir kaip išardyti tą pečiuką ?

MnDs

gal kas buvot susidure su clima self diagnostic 41 klaida arba pilnas kodas: B1441. kaip pasalinot beda?

ginciavas

Citata iš: MnDs Įrašytas Spalis 31, 2016, 12:28:22 PM
gal kas buvot susidure su clima self diagnostic 41 klaida arba pilnas kodas: B1441. kaip pasalinot beda?
Pasitikrink sklendę, gali but pastrigus, arba varikliukas sugedęs.

MnDs

http://www.part.lt/img/9a923be380315273c577ef1360daa84a945.jpg

abu sitie varikliukai kaip ir veikia. nors keleivio pusėje nepucia karsto oro. nuemes apatini varikliuka pats su ranka keiciau sklendes pozicia, vienoje pozicijoje pucia lauko temperaturos ora kitoje tik vos vos siltesni.

Povilas1

Nors tema sena,bet jei dar kam aktualu apie klaksejima, va nuoroda viskas rusu kalba,bet is foto eina suprast ka daryt. https://www.drive2.ru/l/1938899/   pasidariau ir tyla  :)
Avensis kombi T25 2.0D4D

Aligijus

Sveiki Toyotu gerbejai,susiduriau su saviske avensis 2008m2.0b salono vejuko padeciu problema,venteletorius pucia pilnu pajegumu o sklendes neatidaro jokios pozicijos.Kur ieskoti bedos ar reikia keisti visa mehanizma.Dekui uz pagalba