"klaksejimas" ties "bardacioku"

Pradėjo kalava, Rugsėjis 19, 2012, 23:01:51 PM

« ankstesnis - sekantis »

ketvirtasis

Citata iš: Aligijus Įrašytas Kovas 21, 2017, 17:11:46 PM
Sveiki Toyotu gerbejai,susiduriau su saviske avensis 2008m2.0b salono vejuko padeciu problema,venteletorius pucia pilnu pajegumu o sklendes neatidaro jokios pozicijos.Kur ieskoti bedos ar reikia keisti visa mehanizma.Dekui uz pagalba
https://www.youtube.com/watch?v=DqqM1Mbi-no

Aligijus

Pas mane ismete padarius diagnostika 21.23.24.41

ketvirtasis

Citata iš: Aligijus Įrašytas Kovas 21, 2017, 17:35:57 PM
Pas mane ismete padarius diagnostika 21.23.24.41
21-Датчик солнечного света (проверку надо делать под прямыми солнечными лучами, иначе будет эта ошибка)
22-Датчик компрессора
23-Датчик давления
24-Датчик температуры воздуха на впуске
41-Привод заслонки воздушной смеси (частичная неисправность)
Manau kažkas vienas sugedo tai ir meta tas visas klaidas.

slashas

Sugedo daugiau matyt, pirma klaida bus visada jei daromas testas tamsoje, kitos dvi susijusios su kondicionieriumi, o vat paskutinė bus sklendes kuri reguliuoja šilumą ir šaltį. Greičiausiai sklendis pastrigusi arba varikliukas sudegė.

Aligijus

Kazin kur db rasti meistra Siauliuose kas tai sutvarkytu

MindaugasB

Gallantas is Siauliu. Gali jam PM parasyti.
Citata iš: Venza
Ir nesvarbu,kad Toyota dyzeliai pripazinti nevykusiais ir ju gamyba nutraukta,bet vistiek tikro lietuvio masina pilkas dyzelis

Aligijus

Popilas

Sveiki, pas mane irgi pradėjo "klakseti", padarius temp keleivio pusei iki ~26c nustoja, kai klaksi ranka pakrutinu fyske kuri randasi po bardacioku ir kartais nustoja. Geriausia ieškoti dėvėtos? Ar nauja ar bandyti kažką padaryti kaip aukščiau ru forume

artass

Pas mane klaksėjo gal metus. Reguliuojant temperatūra ir užkėlus iki max garsas dingdavo. Netyčia radau video ir nusprendžiau pabandyt....
https://m.youtube.com/watch?v=1ynzq1eb1tE 
Varikliukas veikė bet buvo ašelės laisvumas su replėm atitraukiau fiksatoriu ir kolkas ( pora dienų ) klaksėjimo negirdėt.
Išėmiau bardačioką poto tą angą per kurią pučia į kojas. Ji persiskiria pusiau. Tą angą išlupus geras priėjimas prie varžtų, prie vieno niekaip negalėjau nepriėjau.
Sutvarkius keleivio puse tylus bet pasigirdo vairuotojo pusei.sutvarkius ta ašelę garsas ir 41 klaida  dingo. Priėjimas atsuk nepatogus, bet papildomai nieko nuiminėt nereik.