Mygtukai ant rakto*

Pradėjo Simao, Gegužė 18, 2011, 13:57:47 PM

« ankstesnis - sekantis »

key

Citataginitaa parašė:
laba diena, isiterpsiu i jusu pokalbi :) turiu avensi 98m raktelio mygtukas veikia tik vienas - uzrakinimas.atrakinti neina,tikrino raktelis veikia,kur gali buti beda?ar brangus to malonumo gali buti taisymas?
gali but, kad reik paty jungikliuka to klaviso pakeist nauju, remontas tikrai nebrangus.

AVENSIS D4D CHIP

Citataginitaa parašė:
laba diena, isiterpsiu i jusu pokalbi :) turiu avensi 98m raktelio mygtukas veikia tik vienas - uzrakinimas.atrakinti neina,tikrino raktelis veikia,kur gali buti beda?ar brangus to malonumo gali buti taisymas?
jei neklystu tai pacioje spyneleje kontaktai pareina ir neimanoma buna atrakinti su rakto mygtuku,reikia nukirpti atrkinimo laida arba keisti spyna:)beje lengva patikrinti atjungus fiske nuo spynos;)

ginitaa

Citatakey parašė:
Citataginitaa parašė:
gali but, kad reik paty jungikliuka to klaviso pakeist nauju, remontas tikrai nebrangus.

jungtukas sutvarkytas,veikia puikiai,bent man taip sake,bet sake problema masinoje,bet kur taip ir nepasake nei patvarke :@

ginitaa

CitataAVENSIS D4D CHIP parašė:
Citataginitaa parašė:
jei neklystu tai pacioje spyneleje kontaktai pareina ir neimanoma buna atrakinti su rakto mygtuku,reikia nukirpti atrkinimo laida arba keisti spyna:)beje lengva patikrinti atjungus fiske nuo spynos;)

na reiks pameginti tai,jei aisku draugai ikirs kai nupasakosiu as pati :D

tomisk

Kad nereiktu kitiems ieskot:

Kai sudurniuoja MASTER(juodas) raktas. Neveikia LOCK arba UNLOCK mygtukas arba abu.
Reikia is naujo sinchronizuoti:

Vairuotojo dureles atidarytos, raktelis i ON pozicija, laukiam >10 sek, dukart spaudziam LOCK arba UNLOCK mygtuka (nesvarbu kuri)

Kaip atsakymas suklaksi centrinis - sinhchronizacija baigta.

Man kelis kart taip buvo - padejo.

dapsys

Citatatomisk parašė:
Kad nereiktu kitiems ieskot:

Kai sudurniuoja MASTER(juodas) raktas. Neveikia LOCK arba UNLOCK mygtukas arba abu.
Reikia is naujo sinchronizuoti:

Vairuotojo dureles atidarytos, raktelis i ON pozicija, laukiam >10 sek, dukart spaudziam LOCK arba UNLOCK mygtuka (nesvarbu kuri)

Kaip atsakymas suklaksi centrinis - sinhchronizacija baigta.

Man kelis kart taip buvo - padejo.
Bent jau ant mano Yaris VERSO jokios reakcijos...:@ O jau galvojau bus pigus problemos sprendimas:D

ketvirtasis

Citatadapsys parašė:
Bent jau ant mano Yaris VERSO jokios reakcijos...:@ O jau galvojau bus pigus problemos sprendimas:D
Mnaau pas Yarius panašiai, bet biskuti kitaip nei pas Avensius. Visoms Toyotoms daugmaž panaši procedūra, gal kažką ne taip padarei. Pvz.: pas Yarį tepalo keitimo simbolis žybėjo, tai jo nuresetinimas biski kitoks nei aprašytas pas Avensius.

avocete

Aš pasigaminau kitą raktą ir važinėju be vargo, o tą su knopkėm padėjau toli į stalčių mažu prireisk kada. Raktą gaminau raktinėj 140lt :p
Kam tos knopkės ir tas centrinis? Tam signalizacija yra

dapsys

Citatadalbara parašė:
Aš pasigaminau kitą raktą ir važinėju be vargo, o tą su knopkėm padėjau toli į stalčių mažu prireisk kada. Raktą gaminau raktinėj 140lt :p
Kam tos knopkės ir tas centrinis? Tam signalizacija yra
Kam man ta signalkė, jei Toyotos, o tuo labiau Yariai nevagiami?:p Centrinis tiesiog patogumas, kad nereiktų su raktu knebinėti;)

Raiforas

Kam man ta signalkė, jei Toyotos, o tuo labiau Yariai nevagiami?:p Centrinis tiesiog patogumas, kad nereiktų su raktu knebinėti;)[/quote]
Na na nevagiami
http://kauno.diena.lt/naujienos/kriminalai/masinvagiu-geidziamiausias-toyota-corolla-verso-450706

Kalapiziukaz

Signalizacija nuo vagiu tikrai neapsaugos, nebent nuo buduliu kurie i salona lenda po bardacioka pasiknist :)