Ksenonai

Pradėjo Labaniukas, Kovas 11, 2012, 18:34:09 PM

« ankstesnis - sekantis »

dainilandija

Sveiki,

Turiu technini klausimą, važiuojant užgesta vienas xenonas, išjungus įjungus vėl užsidega, kartais užgesta po 2 min važiavimo, kartais ir  kelis šimtus km nuvažiavus negesta.
Kas gali būti kaltas: ar lemputė baigiasi (beje spalvos nepakeitė) ar blokelis?

GALLANT

cia jau tamstai niekas neatsakys, greiciausei rpoblema blokelyje, as bandyciau pirmiausia ji pakeisti.

arunaskeras

Citatadainilandija parašė:
Sveiki,

Turiu technini klausimą, važiuojant užgesta vienas xenonas, išjungus įjungus vėl užsidega, kartais užgesta po 2 min važiavimo, kartais ir  kelis šimtus km nuvažiavus negesta.
Kas gali būti kaltas: ar lemputė baigiasi (beje spalvos nepakeitė) ar blokelis?
Del viso ko paziurek visus kontaktus, bet greiciausiai bus kaltas blokelis. Patikrinti galima sukeitus vietomis lemputes.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

Bemsas

Man irgi atrodo, kad blokelis baigiasi. Nes jei lempute kalta- tai tiesiog neuzsidega jinai, mirgsi ir t.t. O jei jau uzsidega tai neuzgesta pati.

capris

Pas mane issijunginedavo viena lempute, tai apkeiciau vietom vistiek ji uzgesdavo, tai pasikeiciau abi iskarto nes kad nesiskirtu spalvos ir dabar bedos dingo, pats pigiausias kinietis atlaike 2 metus

Bemsas

Na su kinieciais tai buna stebuklu visokiu. O originalios lemputes arba dega arba ne. Aisku vertetu isitikinti pakeisti vietomis.

dainilandija

Citatacapris parašė:
Pas mane issijunginedavo viena lempute, tai apkeiciau vietom vistiek ji uzgesdavo, tai pasikeiciau abi iskarto nes kad nesiskirtu spalvos ir dabar bedos dingo, pats pigiausias kinietis atlaike 2 metus
Ar sunku pakeisti vietomis xenonines, ar skiraisi kuo nors nuo paprastu keitimo?

arunaskeras

Citatacapris parašė:
Ar sunku pakeisti vietomis xenonines, ar skiraisi kuo nors nuo paprastu keitimo?
Tas pats kaip pakeisti paprasta lempute.
Geras patarimas niekada nebūna pavėluotas. B.Džonsonas
Corolla verso 2009 2,2 l 100 kw
Ford Fiesta 2011  1,4 CDTI

capris

Citatacapris parašė:

Avensyje gan nelengvai pasikeicia reikia, arba rankas plonas tureti arba imu lauk lempas ir tada jau lengva, valanda tai tikrai as uztrunku

dainilandija

jo bandziau isimti pacia lempute, per 30 min nepavyko :), gal trumpai galite paaikinti kaip ta vielute atlengti kuri laiko lempute?

Venza

Vielutes nereikia lankstyt,ja reikia vienam gale paspaust ir pastumt i sona ir atsikabins.
Gimes ilsetis,bet priverstas dirbti...