Toyota raktas

Pradėjo Dasadas30, Lapkritis 10, 2011, 10:16:18 AM

« ankstesnis - sekantis »

arytis

Citatadarcaa parašė:
Sveiki, iškrito iš rakto dvi knopkės iš trijų (tiksliau visos, vieną radau, bagažinės atidarymo :) ). Gal kas turit Vilniuj Avensio nereikalingą raktą ar knopkių. O gal galit patart kokiam savartyne ieškot avensių? :)
P.S. Ieškojau ebey'jui naujų, tai ten tik griaučiai, be vidurių, seno neapsimoka siūstis.

Jei iškrito tik guminiai mygtukai, tai jų yra ebay atskirai pirkti.

GSN77

Pas mane panašiai buvo - pirkau mašiną jau su sulūžusiu distanciniu, tai iš ebay du vienetus užsisakiau. Vienas apie 10 ltl kainavo ir keliau ja iš broliškos honkongo respublikos. Jeigu per 45 dienas nepasieks, tai reikės ebayju informuoti. Lietuvoje kainos (detalė +darbas) nuo 100 iki 150 vilniuje, rajonuose - mažiau.  

darcaa

Pas mane niekas nesulūžo. Iškrito mygtukai iš rakto ir pamečiau juos. Veikia ir be jų. Tik sunku prieiti, kad paspaust. ebay neradau pigiai, jei ir yra pigus tai arba nesiuncia i LT arba siuntimas daug kainuoja
Avensis II 2003

Aivis

Citatadarcaa parašė:
Pas mane niekas nesulūžo. Iškrito mygtukai iš rakto ir pamečiau juos. Veikia ir be jų. Tik sunku prieiti, kad paspaust. ebay neradau pigiai, jei ir yra pigus tai arba nesiuncia i LT arba siuntimas daug kainuoja
Paieškok forume,apie mygtukų pasidaryma.Čia buvo rašyta,kaip nesunkei galima pačiam juos pasidaryti iš gumos,britvos (skutimosi peliuko) pagalba.Praktiškai nieko nekainuoja;)
Gazas dugnas .......

Kalapiziukaz

darcaa

Aišku, kad nebrangu. Pagal šią nuorodą tai nesiunčia į LT, bet radau kitą, tai jau užsisakiau.
Avensis II 2003